|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: КафеРаја
21.4.2015 21:21:14   
bucko mal
Devojki da ve pochastam od mojata rodendenska torta.Pravev kinder torta,auuuuuu lepota torta.

user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 401
21.4.2015 23:18:33   
lukajana RR
Е лепота е стварно,јас не знам да ја правам викаат многу време барала ама знам да ја јадам.user posted image
Ајде давај едно парче додека не се изела и среќен роденден уште еднаш

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 402
23.4.2015 8:41:26   
Neurotoxin RR
Ај замислете си едно црно, јако кафе, толку јако што при првата голтка ги буди сите сетила, по втората буди насмевка, третата пушта музика во вашиот живот денес, музика весела, пролетна, а веќе на последната голтка, сте спремни со треперење во душата од некоја неопислива среќа, денес да уживате во денот. (Незнам да ставам слика, па ве препуштам на имагинацијата) Наздравје!

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 403
23.4.2015 10:13:43   
Snowhite RR
Ех Neurotoxin го замислив и го испив се надевам дека навистина ќе уживам во денов.
А еве ОВДЕ да се научиш како се прави такво кафе и следниот пат да не почестиш
А сега еве од мене
user posted image
со љубов user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.4.2015 13:29:18 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Neurotoxin RR)
Непосредна врска до пораките: 404
23.4.2015 10:25:50   
LoveableMe RR
Лелее Неуротоксин, еве од мене една фотка, се надевам доловив амбиентот, заедно со кафето на Сноу да поуживаме во убавините на Интернет user posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 405
23.4.2015 10:34:50   
mommy_angels RR
Аууууууууууу од глеткава почнав да завивам user posted image user posted image .Лавабл ме значи ме погоди незнаеш како.Уживам и ти се придружувам,па ако можеш избркај ме user posted image
Убав ден драги мои

Непосредна врска до пораките: 406
23.4.2015 11:18:42   
Snowhite RR
Ауу овде пикник сте спремиле user posted image
Се придржувам и јас чекајте ме, ќе баталам и работа и се и предвреме ќе си го почнам викендов ако треба

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 407
23.4.2015 11:56:25   
Neurotoxin RR
за ваква среќа зборев, супер, ајде утре сбајле утринското го ставам на „маса“ :)

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 408
23.4.2015 13:32:05   
Melanija RR
Ех стара желба за РР дружба и тоа баш на некое вакво место user posted image Утре сабајле ќе наминам на утринско кафе, Neurotoxin да се потрудишuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 409
23.4.2015 13:33:49   
lukajana RR
Во несвест се паѓа од ваква убавина,доаѓам и јас на кафе во природа ми треба едно убаво благо user posted image мерак кафе.
Жени јас сум во фрка се спремам за свадбаuser posted image кај на мм братучетка,досега бев таму да помогнам па дојдов да ја заспијам Ј а имам и за пеглање, да бањам деца,да одам на фризер да се фарбам и незнам уште што.Ама на тенане не се брзам има време уште не е пет до дванаесетuser posted image .
Поздрав женски имајте убав денuser posted image

Непосредна врска до пораките: 410
24.4.2015 7:58:22   
Neurotoxin RR
user posted image

Еве едно утринско, зачинето со сончеви зраци. Нека ви е утрото посебно убаво, и цел ден нека ви биде таков. Најомилен дел од денот ми е, најполн со енергија, со можност за остварување на нови цели.
Наздравје user posted image

Непосредна врска до пораките: 411
24.4.2015 8:03:58   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin

user posted image

Еве едно утринско, зачинето со сончеви зраци. Нека ви е утрото посебно убаво, и цел ден нека ви биде таков. Најомилен дел од денот ми е, најполн со енергија, со можност за остварување на нови цели.
Наздравје user posted image

Фала женска за кафенцето,баш сега мислев да си порачам едноuser posted image Ама сончевиве зраци тука кај нас ги немаuser posted image Небото некако матно ми изгледа,утрово иако рано сум разбудена изгрејсонце не видовuser posted image Да се надеваме дека ќе имаме сончев денuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 412
24.4.2015 8:09:03   
Neurotoxin RR
user posted image

Јас отпосле видов дека има нарачка и за доручек, па решив еве да се собереме, доручекот не чека, кој е за? user posted image

Deluxe, има надеж за зрациве, се пробиваат некако, за енергија се доволно, ако не се појават, еве факт, петок е па така да се опуштиме user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 413
24.4.2015 8:15:23   
deluxe
Јас иако појадував веќе,не можам да и одолеам на трпезаваuser posted image Ама и местенцето уффф Релаксuser posted image Ај тука ќе седнам кафенцето да си го испијам и сокче едно ќе се почестам и ќе уживам во убавините на природатаuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 414
24.4.2015 8:22:21   
Neurotoxin RR
Ти ептен ранобудна си, за се си ме претркала user posted image

Ајде битно ќе се дружиме, кој со кафе, кој појадок, кој сокче, кој убав муабет

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 415
24.4.2015 8:26:50   
lukajana RR
Neurotoxin нема поубава гледка од кафе и појадок што те чекаат да станеш,ама местово ти е прекрасно ,ке ти заседнеме ке треба и ручек да дадешuser posted image .
Deluxe rr еве ти пуштам сонце ,доста беа облациuser posted image .
Жени јас сум уште во кревет, ич не ми се станува ај може кафево ке ме расони.Мора да станувам имам обврски до плафон.
Поздрав женски имајте убав ден

Непосредна врска до пораките: 416
24.4.2015 11:41:30   
Melanija RR
Neurotoxin тука сум за доручек и кафе user posted image бев тука заминав ,ама сега уживам на софрата ммммuser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 417
24.4.2015 11:47:53   
Cvekelencule
Добар ден женички убав ден на сите да ви се пофалам денес мие годишнина од веридба правиме точно 11 години од брак .ама не сум расположена ми го уништија денот ни влегоја крадци дома и се ни зедоја од пари од злато и се беше хаос и уште не можам да се опоравам user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 418
24.4.2015 12:19:11   
Neurotoxin RR
леле, страшно, знам дека си потресена. Се надевам добро ќе заврши и ќе ги најдат. Едно не можат да ви го украдат, никој не може, среќата и љубовта што ја делите 11 години. Нека ви станат 111 полни години љубов, дочекајте ги држејќи се за остарени и избрчакини раце, горди на вашите деца, внуци правнуци... user posted image user posted image

(Одговор на членот Cvekelencule)
Непосредна врска до пораките: 419
24.4.2015 13:38:17   
Melanija RR
Cvekelencule бидете среќни и заедно засекогаш, а денот е ден, зборот и прегратката меѓу вас за денес е доволна user posted image

Непосредна врска до пораките: 420
24.4.2015 16:05:17   
Cvekelencule
Да Меланија се помирив со фактот дека така требало да биди оти сите луѓе не се како што сме ние некој живее само да наштети .Лесна нека му рака на се што зеде и само го молам Бога ние да сме здрави и прави а злато и пари се печалат сега можи ќе се понамачиме ама ќе биди со Господ напред .

Непосредна врска до пораките: 421
24.4.2015 16:12:31   
LoveableMe RR
Леле женски убаини сте понудиле денес, се ми се допаѓа, частете некое дебело кафе, мене пак ми се спиеuser posted image user posted image .

Цвекенцуле, да ви се множат годините и се најубаво, дај Боже да ги фатат кои сеuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Cvekelencule)
Непосредна врска до пораките: 422
25.4.2015 8:31:43   
Neurotoxin RR
user posted image

Малку оптимистички, едно кафе на дождов.
Без разочарувања за времето молам, пролет е, од дождот зеленото ќе биде позелено.

Непосредна врска до пораките: 423
25.4.2015 12:18:14   
Melanija RR
Замина дождот,дојде сонцето за добро утро и убаво кафе.Убав денuser posted image

Непосредна врска до пораките: 424
25.4.2015 16:42:29   
lukajana RR
Кафето убаво малку се подоладило ама заврши работа.
Ама ова сонцево многу затопли,време е за нешто освежително
user posted image
Ајде кој е за коктелче покрај вода,ако доаѓате побарајте ме на плажата ,си ги ладам нозетеuser posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 25.4.2015 16:50:44 >

Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Кој ги чува вашите деца?
Jana9

Кој ги чува вашите деца кој неодат во градинка или пак во школо?

Мама (50%)

Тато (10%)

Баба (30%)

Дедо (0%)

Жена кој ја плаќаме (5%)

Некој друг (5%)

Број на сите гласови: 20

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!