|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: КафеРаја
25.4.2015 17:39:09   
Neurotoxin RR
Како убаво ми дојде ова ладењево на нозеве после цел ден стоење, мозоков на хоризонтот заглави некаде user posted image

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 426
26.4.2015 17:02:24   
lukajana RR
Каде сте жени кафеџики?
Ајде на едно медитеранско кафе да одмориме од обврски.
user posted image
Мене веќе ми здосади па си седнавuser posted image ,му викам на мм многу сакам машко кафеuser posted image и виде не виде ми свари кафе ,греота ама тоа е потпишал ќе трпиuser posted image .
Имајте убав ден user posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 26.4.2015 17:10:17 >

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

(Одговор на членот Neurotoxin RR)
Непосредна врска до пораките: 427
26.4.2015 20:41:42   
Neurotoxin RR
Фала на кафенце, мене многу добро ќе ми дојде сега, демек викенд да одморам, јас позаморна сум user posted image добра ти е финтава со машково кафе, чек и ја да ја пробам user posted image

Непосредна врска до пораките: 428
26.4.2015 22:49:07   
lukajana RR
Пробај да видиш колку е успешна,па уште и ке го пофалиш дека најубаво кафе правиuser posted image и секој ден ке пиеш машко кафеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 429
27.4.2015 7:22:18   
deluxe
user posted image
Dobro utro zenski!!! Denes soncevo me napolni energija uste rano ranouser posted image Po navika sekoe utro koga ja isprajkam kerka mi na uciliste potoa si prilegnuvam,ama denes soncevo me razmrda.Sega pijam kafence,pa potoa startuvam so obvrskite niz doma.Mislam deka e vreme plakarite da se preuredat,zimska garderoba da spakuvam,letna i proletna da otpakuvamuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 430
27.4.2015 7:42:40   
Tanjat7880
Dobro utro i od mene devojki,kako ste mi?!
Pijam i jas kafe psabajle,soncevo nadvor da,no jas nemam namera da se "razrabotuvam"ko Deluxe oti od sreda ZIMA ni ide pa ete i cizmite ushte mi se NA IZVOLTE!!!Samo preporaka davam,da se iskoristi deneshniov den maksimalno nerabotnouser posted image Pozdrav

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 431
27.4.2015 7:50:05   
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Pijam i jas kafe psabajle,soncevo nadvor da,no jas nemam namera da se "razrabotuvam"ko Deluxe oti od sreda ZIMA ni ide pa ete i cizmite ushte mi se NA IZVOLTE!!!Samo preporaka davam,da se iskoristi deneshniov den maksimalno nerabotnouser posted image Pozdrav

Molam???? Sto ke bidi ?pak zaladuvanje?Ah kutrata jas ,veke gi peram v mashina jaknite user posted image DA se nadevame deka ke se isusat do sredauser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 432
27.4.2015 7:56:37   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Molam???? Sto ke bidi ?pak zaladuvanje?Ah kutrata jas ,veke gi peram v mashina jaknite user posted image DA se nadevame deka ke se isusat do sredauser posted image

Utrovo uz kafeto slushav prognoza,zaladuva i toa za 10-15 stepeni!!!Dobrata vest e shto od cetvrtok zatopluvanje i petok ubavo vreme...

Непосредна врска до пораките: 433
27.4.2015 17:01:56   
Neurotoxin RR
Среда ќе биде пооблачна наутро. Во овој дел од денот се очекуваат слаби врнежи кои ќе бидат позастапени во источниот крај. Остатокот од денот ќе помине во променлива облачност со сончеви периоди. Попладне услови за слаб дожд ќе има во западниот крај.

Максималната температура во поголем дел од земјата ќе има вредност под 20°С, односно ќе биде во дијапазонот од 15°С до 19°С. На повисоките места таа нема да надмине 14°С. Само југоисточниот регион може да очекува максимална која ќе има вредност околу 20°С.

Не бе, далеку е од зима, малце дожд мора во пролет, ама нема да биде зима, уште сме далеку од апокалипсата...се надевам user posted image

Непосредна врска до пораките: 434
28.4.2015 8:03:57   
deluxe
Добро утро ,еве ја и среда ни дојде ,облачна,тмурна...user posted image
Давајте ваму кафе со некој зрак сонце оти мене депресии ме фатијаuser posted image Кафематот ми се расипаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 435
28.4.2015 10:48:48   
Neurotoxin RR
user posted image

Еве едно убаво, бело, оптимистичко, со многу внимание. Е вакво ми треба, јас сум катастрофа испонастината сум неможам од кревет да станам, баш ми треба некој вакво нешто да ми донесе user posted image

< Поракaта ја уредил Neurotoxin -- 28.4.2015 10:49:12 >

Непосредна врска до пораките: 436
28.4.2015 11:34:02   
Felly RR
Неуротоксин, и мене ми го разубави деновuser posted image Баш е ведро кафенцево. А ти Делукс, нешто понапред да не си со времево?user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 437
28.4.2015 11:39:55   
LoveableMe RR
Ај од мене еден овошен коктел, да се расположиме и така времево не отепа скроз со промениве, малку фантазија и егзотикаuser posted image
user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 438
28.4.2015 11:43:32   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Неуротоксин, и мене ми го разубави деновuser posted image Баш е ведро кафенцево. А ти Делукс, нешто понапред да не си со времево?user posted image

user posted image user posted image user posted image Фели ме изнасмеа на целата метеопатска макаuser posted image Па јас понапред сум,станата сум од 5часот,сите облаци ги видовuser posted image user posted image Ме мавнаа на расположение од посабајле сум даунuser posted image Ама сега со сонцево и кафенцето на Неуротоксин ке живнамuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 439
28.4.2015 14:21:50   
Melanija RR
Neurotoxin вакво нешто само во хотелuser posted image или на одмор што не е така далекуuser posted image
LoveableMe RR јас сакам егзотика ама со музиче user posted image

ииии облаците се вратија над Ск user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 440
28.4.2015 14:35:11   
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

......LoveableMe RR јас сакам егзотика ама со музиче user posted image

ииии облаците се вратија над Ск user posted image

Terence Trent D''Arby, Rain user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.4.2015 21:22:36 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 441
28.4.2015 21:27:34   
Melanija RR
LoveableMe RR od mene NINA SIMONE-FEELING GOOD

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 442
29.4.2015 9:27:56   
Defne90 RR
Добро утро мили рингерајки.Јас одамна не сум била на кафе тука,па редно е да ставам сабајлево по едно од мене.Времево никакво ама затоа расположение на ниво.Не му правиме место на времето да го расипува никакоuser posted image
Со кафето може да се почне,јас веќе едно испив,и таман второто со вас баш убаво ќе ми дојде.user posted image
user posted image
Успат и благо ставив да се подзаблажиме троа.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 443
29.4.2015 10:25:02   
Neurotoxin RR
Само што испив кафе, и сега си каснав благце, ама ми дојде ко од овие да си се послужив, зашто они се поинтересни, во друштво се, и тоа добро друштво user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 444
29.4.2015 10:37:41   
Tanjat7880
E dobar den i od mene,piJana sum kafe,da,no bi gutnala ushte,snagata da si ja prikrepam.I mene ova promenlivo vreme me maci a pa koga treba po silen dozd da trcam u banka e toa me dotepuvauser posted image
Kako i da e,vikaat ova e "zadnji"dozd se do nedela,ne ceka razvedruvanje i od utre zatopluvanje so temperaturi do 27 stepeni,e toa kje mi godi vekje,VETUVAM!!
I poshto vi kazav deka majot kje ni bide soncev i topol ajde sega vie kazete mi kade i kako kje go pominete?!
Jas sum u plan da si zemam deteto i muzot i so tocacite u park!

Непосредна врска до пораките: 445
29.4.2015 10:49:56   
lukajana RR
Давајте кафе јас во 6 сум станала а не сум човек ранобуден така да денес ке зевам цел денuser posted image Defne кафево многу убаво а благото уште поубаво ама неспоредливо со дружбатаuser posted image .
Ајде женски уживајте во денотuser posted image ако ме нема не ме мислете сум заспалаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 446
29.4.2015 13:54:14   
Melanija RR
Јас сум на второ кафе ама наминав за благце user posted image днес ми е прв ден од циклус и ко утепана и успана сум,пф кој знае дали ќе одиме во парк за 1 мај сакавме недела на водно нали ако не изненади реинотuser posted image
Бегам јас денес не ме бива за ништо user posted image

Непосредна врска до пораките: 447
29.4.2015 18:43:35   
mommy_angels RR
Женски јас денес бев вредница и направив Шпански ветар,ајде грабајте.Кафенце некоја друга нека спреми,не тука се недомаќинки,излезе сонцето и вас да ве нема ,се по надвор user posted image user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 448
29.4.2015 22:20:22   
lukajana RR
Мами додека ние се собереме отиде времето за кафе,ама тортава не се одбива.
Ајде место кафе нешто жестоко од мене,пивнете па право во кревет ,домашното да не ви остане ненапишаноuser posted image
user posted image
Добра ноќ женски,имајте бурна ноќ user posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 29.4.2015 22:24:41 >

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 449
30.4.2015 10:55:26   
Neurotoxin RR
Одличнa вест за оние кои со нетрпение чекаа летни температури. Годинава првата триесетка ја очекуваме на 4ти мај. Понеделник ќе биде првиот од серијата на топли мајски денови.
Но, наредните 3 дена ќе бидат уште потопли, а максималната температура низ населените места ќе биде во дијапазонот од 26°С до 32°С. Не е исклучена можноста во среда, кога ќе биде и „врвот“ на овој пролетен топол бран, температурата во југоисточниот дел од земјата да достигне и до 35°С.

Во втората половина од неделата температурата повторно ќе почне постепено да опаѓа.
Во однос на метео условите, поголеми промени во насока на значителни врнежи не се очекуваат барем до наредниот четврток.

Наместо кафе, ви носам убави вести, ајде да се радуваме на убавото време user posted image

Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali odite na fudbalski natprevari?

Da (0%)

Ne (100%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!