RE: КафеРаја (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Neurotoxin RR -> RE: КафеРаја (25.4.2015 17:39:09)

Како убаво ми дојде ова ладењево на нозеве после цел ден стоење, мозоков на хоризонтот заглави некаде [sm=smiley36.gif]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (26.4.2015 17:02:24)

Каде сте жени кафеџики?
Ајде на едно медитеранско кафе да одмориме од обврски.
[img]http://www.vesti-online.com/data/images/2013-05-27/325773_grcki-frape--greece-greekreporter-com_f.jpg[/img]
Мене веќе ми здосади па си седнав[sm=smiley36.gif],му викам на мм многу сакам машко кафе[sm=smiley36.gif] и виде не виде ми свари кафе ,греота ама тоа е потпишал ќе трпи[sm=hudicek1.gif].
Имајте убав ден [sm=smiley1.gif]

Neurotoxin RR -> RE: КафеРаја (26.4.2015 20:41:42)

Фала на кафенце, мене многу добро ќе ми дојде сега, демек викенд да одморам, јас позаморна сум [sm=smiley36.gif] добра ти е финтава со машково кафе, чек и ја да ја пробам [sm=smiley36.gif]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (26.4.2015 22:49:07)

Пробај да видиш колку е успешна,па уште и ке го пофалиш дека најубаво кафе прави[sm=smiley2.gif] и секој ден ке пиеш машко кафе[sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: КафеРаја (27.4.2015 7:22:18)

[img]http://thumbs.dreamstime.com/x/coffe-time-14506816.jpg[/img]
Dobro utro zenski!!! Denes soncevo me napolni energija uste rano rano[sm=smiley36.gif] Po navika sekoe utro koga ja isprajkam kerka mi na uciliste potoa si prilegnuvam,ama denes soncevo me razmrda.Sega pijam kafence,pa potoa startuvam so obvrskite niz doma.Mislam deka e vreme plakarite da se preuredat,zimska garderoba da spakuvam,letna i proletna da otpakuvam[sm=jezicek.gif]

Tanjat7880 -> RE: КафеРаја (27.4.2015 7:42:40)

Dobro utro i od mene devojki,kako ste mi?!
Pijam i jas kafe psabajle,soncevo nadvor da,no jas nemam namera da se "razrabotuvam"ko Deluxe oti od sreda ZIMA ni ide pa ete i cizmite ushte mi se NA IZVOLTE!!!Samo preporaka davam,da se iskoristi deneshniov den maksimalno nerabotno[sm=jezicek.gif]Pozdrav

deluxe -> RE: КафеРаја (27.4.2015 7:50:05)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Pijam i jas kafe psabajle,soncevo nadvor da,no jas nemam namera da se "razrabotuvam"ko Deluxe oti od sreda ZIMA ni ide pa ete i cizmite ushte mi se NA IZVOLTE!!!Samo preporaka davam,da se iskoristi deneshniov den maksimalno nerabotno[sm=jezicek.gif]Pozdrav

Molam???? Sto ke bidi ?pak zaladuvanje?Ah kutrata jas ,veke gi peram v mashina jaknite [sm=smiley13.gif]DA se nadevame deka ke se isusat do sreda[sm=bravo.gif]

Tanjat7880 -> RE: КафеРаја (27.4.2015 7:56:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Molam???? Sto ke bidi ?pak zaladuvanje?Ah kutrata jas ,veke gi peram v mashina jaknite [sm=smiley13.gif]DA se nadevame deka ke se isusat do sreda[sm=bravo.gif]

Utrovo uz kafeto slushav prognoza,zaladuva i toa za 10-15 stepeni!!!Dobrata vest e shto od cetvrtok zatopluvanje i petok ubavo vreme...

Neurotoxin RR -> RE: КафеРаја (27.4.2015 17:01:56)

Среда ќе биде пооблачна наутро. Во овој дел од денот се очекуваат слаби врнежи кои ќе бидат позастапени во источниот крај. Остатокот од денот ќе помине во променлива облачност со сончеви периоди. Попладне услови за слаб дожд ќе има во западниот крај.

Максималната температура во поголем дел од земјата ќе има вредност под 20°С, односно ќе биде во дијапазонот од 15°С до 19°С. На повисоките места таа нема да надмине 14°С. Само југоисточниот регион може да очекува максимална која ќе има вредност околу 20°С.

Не бе, далеку е од зима, малце дожд мора во пролет, ама нема да биде зима, уште сме далеку од апокалипсата...се надевам [sm=jezicek.gif]

deluxe -> RE: КафеРаја (28.4.2015 8:03:57)

Добро утро ,еве ја и среда ни дојде ,облачна,тмурна...[sm=smiley13.gif]
Давајте ваму кафе со некој зрак сонце оти мене депресии ме фатија[sm=hudicek1.gif]Кафематот ми се расипа[sm=smiley19.gif]

Neurotoxin RR -> RE: КафеРаја (28.4.2015 10:48:48)

[img]http://hdwallpaper.freehdw.com/0001/nature-landscapes_other_coffee-time_8535.jpg[/img]

Еве едно убаво, бело, оптимистичко, со многу внимание. Е вакво ми треба, јас сум катастрофа испонастината сум неможам од кревет да станам, баш ми треба некој вакво нешто да ми донесе [sm=smiley36.gif]

Felly RR -> RE: КафеРаја (28.4.2015 11:34:02)

Неуротоксин, и мене ми го разубави денов[sm=smiley1.gif] Баш е ведро кафенцево. А ти Делукс, нешто понапред да не си со времево?[sm=smiley36.gif]

LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (28.4.2015 11:39:55)

Ај од мене еден овошен коктел, да се расположиме и така времево не отепа скроз со промениве, малку фантазија и егзотика[sm=smiley36.gif]
[img]http://popara.mk/wp-content/uploads/bfi_thumb/134-2v90rnmmq3ss3zrgyijchs.jpg[/img]

deluxe -> RE: КафеРаја (28.4.2015 11:43:32)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Неуротоксин, и мене ми го разубави денов[sm=smiley1.gif] Баш е ведро кафенцево. А ти Делукс, нешто понапред да не си со времево?[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Фели ме изнасмеа на целата метеопатска мака[sm=smiley36.gif]Па јас понапред сум,станата сум од 5часот,сите облаци ги видов[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ме мавнаа на расположение од посабајле сум даун[sm=smiley13.gif] Ама сега со сонцево и кафенцето на Неуротоксин ке живнам[sm=bravo.gif]

Melanija RR -> RE: КафеРаја (28.4.2015 14:21:50)

Neurotoxin вакво нешто само во хотел[sm=smiley36.gif] или на одмор што не е така далеку[sm=smiley1.gif]
LoveableMe RR јас сакам егзотика ама со музиче [sm=zz_dance.gif]

ииии облаците се вратија над Ск [sm=zmeden.gif]

LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (28.4.2015 14:35:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

......LoveableMe RR јас сакам егзотика ама со музиче [sm=zz_dance.gif]

ииии облаците се вратија над Ск [sm=zmeden.gif]

Terence Trent D''Arby, Rain [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

Melanija RR -> RE: КафеРаја (28.4.2015 21:27:34)

LoveableMe RR od mene NINA SIMONE-FEELING GOOD

Defne90 RR -> RE: КафеРаја (29.4.2015 9:27:56)

Добро утро мили рингерајки.Јас одамна не сум била на кафе тука,па редно е да ставам сабајлево по едно од мене.Времево никакво ама затоа расположение на ниво.Не му правиме место на времето да го расипува никако[sm=smiley1.gif]
Со кафето може да се почне,јас веќе едно испив,и таман второто со вас баш убаво ќе ми дојде.[sm=smiley1.gif]
[img]http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/coffee-and-chocolates-frank-lee.jpg[/img]
Успат и благо ставив да се подзаблажиме троа.[sm=smiley1.gif]

Neurotoxin RR -> RE: КафеРаја (29.4.2015 10:25:02)

Само што испив кафе, и сега си каснав благце, ама ми дојде ко од овие да си се послужив, зашто они се поинтересни, во друштво се, и тоа добро друштво [sm=smiley36.gif]

Tanjat7880 -> RE: КафеРаја (29.4.2015 10:37:41)

E dobar den i od mene,piJana sum kafe,da,no bi gutnala ushte,snagata da si ja prikrepam.I mene ova promenlivo vreme me maci a pa koga treba po silen dozd da trcam u banka e toa me dotepuva[sm=smiley13.gif]
Kako i da e,vikaat ova e "zadnji"dozd se do nedela,ne ceka razvedruvanje i od utre zatopluvanje so temperaturi do 27 stepeni,e toa kje mi godi vekje,VETUVAM!!
I poshto vi kazav deka majot kje ni bide soncev i topol ajde sega vie kazete mi kade i kako kje go pominete?!
Jas sum u plan da si zemam deteto i muzot i so tocacite u park!

lukajana RR -> RE: КафеРаја (29.4.2015 10:49:56)

Давајте кафе јас во 6 сум станала а не сум човек ранобуден така да денес ке зевам цел ден[sm=zz_giggle.gif] Defne кафево многу убаво а благото уште поубаво ама неспоредливо со дружбата[sm=smiley1.gif].
Ајде женски уживајте во денот[sm=jezicek.gif] ако ме нема не ме мислете сум заспала[sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: КафеРаја (29.4.2015 13:54:14)

Јас сум на второ кафе ама наминав за благце [sm=smiley36.gif] днес ми е прв ден од циклус и ко утепана и успана сум,пф кој знае дали ќе одиме во парк за 1 мај сакавме недела на водно нали ако не изненади реинот[sm=zmeden.gif]
Бегам јас денес не ме бива за ништо [sm=zz_unsure.gif]

mommy_angels RR -> RE: КафеРаја (29.4.2015 18:43:35)

Женски јас денес бев вредница и направив Шпански ветар,ајде грабајте.Кафенце некоја друга нека спреми,не тука се недомаќинки,излезе сонцето и вас да ве нема ,се по надвор [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
[img]http://domacirecepti.net/wp-content/uploads/2014/03/suskava-torta.jpg[/img]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (29.4.2015 22:20:22)

Мами додека ние се собереме отиде времето за кафе,ама тортава не се одбива.
Ајде место кафе нешто жестоко од мене,пивнете па право во кревет ,домашното да не ви остане ненапишано[sm=smiley36.gif]
[img]http://cdns2.freepik.com/free-photo/_2922992.jpg[/img]
Добра ноќ женски,имајте бурна ноќ [sm=smiley1.gif]

Neurotoxin RR -> RE: КафеРаја (30.4.2015 10:55:26)

Одличнa вест за оние кои со нетрпение чекаа летни температури. Годинава првата триесетка ја очекуваме на 4ти мај. Понеделник ќе биде првиот од серијата на топли мајски денови.
Но, наредните 3 дена ќе бидат уште потопли, а максималната температура низ населените места ќе биде во дијапазонот од 26°С до 32°С. Не е исклучена можноста во среда, кога ќе биде и „врвот“ на овој пролетен топол бран, температурата во југоисточниот дел од земјата да достигне и до 35°С.

Во втората половина од неделата температурата повторно ќе почне постепено да опаѓа.
Во однос на метео условите, поголеми промени во насока на значителни врнежи не се очекуваат барем до наредниот четврток.

Наместо кафе, ви носам убави вести, ајде да се радуваме на убавото време [sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>