Ооооо се расприкажаа тука за одмори,срам ве било.Кој каде бил и ќе оди нека си пишува во Каде на одмор Тука ние што не одиме никаде ,ќе си кукаме [sm=smiley36.gif] Јас веќерва испланирав да одам на Баскер фест.Мислам дека на дете ќе му биде интересно,а и мама и тато може да се освежат со по некое пивце [sm=smiley2.gif]
marchi -> RE: КафеРаја (13.6.2015 22:45:43)
Aaaa i jas sakam na basker fest... Do koga trae? Da
Melanija RR -> RE: КафеРаја (13.6.2015 23:22:41)
До 13 јули ќе трае[sm=smiley1.gif] Ние бев,е вечерва околу 19и30 и имаше народ.Една гркинка втеше со хулахоп беше интересно,па после пантомима и толку со М назад дома на јадење и спиење[sm=smiley36.gif]
lukajana RR -> RE: КафеРаја (13.6.2015 23:24:24)
Marci Basker fest trae do 13 juli imas vreme [sm=smiley1.gif] Ajde da se osvezime so po eden koktel mnogu zesko denes a i nokva ne e nisto poarna [img]http://hungariancatering.com/wp-content/uploads/2013/07/koktel-bar-1024x393.jpg[/img]
Добро утро драги мои !!!! Понеделнички да ни тргне денот [sm=bravo.gif] Ајде повелете на два три реда лаф-муабет [img]http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/04/aa/29/b0/coffee-on-the-beach.jpg[/img]
Marci Basker fest trae do 13 juli imas vreme [sm=smiley1.gif] Ajde da se osvezime so po eden koktel mnogu zesko denes a i nokva ne e nisto poarna [img]http://hungariancatering.com/wp-content/uploads/2013/07/koktel-bar-1024x393.jpg[/img]
До 13 јули ама низ Македонија,затоа е ставена таа дата,инаку во Скопје до недела [sm=smiley2.gif]
Мами доаѓам и коктели ти носам како појачување, јееееј, убавини да ги гледаме ако не може сега да сме таму. Јас сум со гужви еден куш, работа, а сум ненаспана од жешково леле мајко чаре да чекаме да разлади[sm=smiley1.gif]
До 13 јули ама низ Македонија,затоа е ставена таа дата,инаку во Скопје до недела [sm=smiley2.gif]
Ех што убаво беше додека стидирав Скопје па секоја вечер со дечкото одевме на баскер фест. Идам на спиење преморена сум ќе заспијам пред детето [sm=smiley36.gif] пријатна вечер.
Ајде девојки доаѓајте на кафе [img]http://vikna.if.ua/images/n/eat46155999.jpg[/img] Надвор ѕирка сонце ама изгледа нема да има убаво време викендов а баш сакавме да прошетаме некаде ама ништо некој друг викенд ке биде. Поздрав женски имајте убав ден и убав викенд ,ако не е убаво времето ,за дружба во кревет не треба сонце може и на дожд[sm=jezicek.gif]
Благодарам lukajanaRR, јас ќе си земам, малце кафе, малце сонце, малце шетање, ако врне не е крај на светов, ќе се најде некоја заниманција.[sm=jezicek.gif][sm=smiley1.gif]
nataly86 -> RE: КафеРаја (19.6.2015 11:42:55)
Евењ ме и мене.... земам кафе веќе второ по ред...ранобудни сме а и не спиеме баш нај нај (забчиња и сл) па така мама сабајлечки мора да да мавни едно гооолемо кафе за да функционира со бесни дечиња..
Ве читкам колку можам и мислам дека не сум пропуштила некоја битна вест...[sm=smiley36.gif]
MelanijaRR, уф добро е и јас така се чувствував со главоболки со денови не сум само јас, пиев аналгин ми помина. Ве поканувам на кафе лаф муабет женски
За главоболка турско кафе со исцеден лимон внатре го пиеш (малку гадно) ама глава поминува. Вие со главоболки а јас со проблеми со желудников, ништо во уста неможам да ставам, закачив некој стомачен вирус од син ми.
marchi -> RE: КафеРаја (24.6.2015 14:25:18)
ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30
За главоболка турско кафе со исцеден лимон внатре го пиеш (малку гадно) ама глава поминува.
i jas znam deka ova mnogu pomaga.isto za glavobolka sumliva tableta magnezium dva pati na den posebno pred legnuvanje
Defne90 RR -> RE: КафеРаја (24.6.2015 14:30:01)
Добар деееен лепоти.Денов грми од убавини,уште да го фатам и да излезам надвор и вистински да го почувствувам.Иначе Меланија не да се замислувам,море и сега ми иде да лежам на една таква лежалка со огромна шолја кафе до мене,ко шо сум слабо спиена.[sm=zmeden.gif] Него имајте си убав ден,а јас одам да се спремам полека за кафе со пријателките.Дома не се седи на вакво време.Поздравчеее[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
Melanija RR -> RE: КафеРаја (24.6.2015 14:33:59)
Глава помина стомак боли (циклус) [sm=smiley36.gif] Заборавив за мафнезиум[sm=zmeden.gif]
Каде,што сте, дома,работа,одмор.....?
marchi -> RE: КафеРаја (24.6.2015 17:50:01)
Глава помина стомак боли (циклус) epa edno zlo samo ne odi Заборавив за мафнезиум za zaboravanje sekogas ima nekoj za da te potseti [sm=smiley36.gif]
marchi -> RE: КафеРаја (24.6.2015 17:56:46)
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Мами доаѓам и коктели ти носам како појачување, јееееј, убавини да ги гледаме ако не може сега да сме таму. Јас сум со гужви еден куш, работа, а сум ненаспана од жешково леле мајко чаре да чекаме да разлади[sm=smiley1.gif]
a mene edno vakvo mi e mnogu potrebno vo momentov [sm=smiley36.gif] malku i plaziranje.....ama ke si pocekam,dolzni sme ko grcka vo momentov [sm=smiley36.gif]
LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (25.6.2015 9:06:10)
Ајде женски станувајте, јас честам кафе и мекици, многу рингерајки од мој форум, а и од другиве се породија, па да се заблажиме[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]