RE: КафеРаја (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

mommy_angels RR -> RE: КафеРаја (8.7.2015 19:26:54)

Дафне ти ела ваму да си собереш жештини за две зими [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Аууууу жени поцркавме,туку какво Водно,доаѓајте кај мене навечер,мераци ветарче дувка,ладно пивце во дворче и штурчиња ми свиркаат ...хахахах блиску,а така далеку од центарот.Ова чоколадново го намирисав од далеку [sm=jezicek.gif]

LenaNela -> RE: КафеРаја (9.7.2015 0:33:40)

И јас ноќна птица,како да не бидам кога цел ден денес заедно со синко го преспавме [sm=jezicek.gif] Но многу ми беше жешко,а синко се запнал дс го однесам на плажа,па отидовме до кај 12 и во жештината бегај дома. Еве и јас се служам со чоколадниот [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] Па друштво што да ви кажам ако ви е жешко идајте кај мене во Ох. барем ке се разладите во езерово,јас ова лето изгледа ке прескокнам капење. Пзззз и Добра Ноќ!

mommy_angels RR -> RE: КафеРаја (11.7.2015 16:55:29)

Отидовте по викенди,а?
Не оставивте нас гревчињата да се пржиме по градот.
Ајде женски,нешто свежо,треба да не соберат купачите [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif]
[img]http://www.soupnutsy.ca/DSC00032.JPG[/img]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (11.7.2015 17:26:34)

Ах бре мами само што јадев лубеница,веке не ми собира[sm=smiley36.gif] што вика снаа ми ке се скапиш од мочање ебаго [sm=smiley36.gif] ама од дињата ке пробам за иштав.
И доста се жалиш дека си дома еве ти се ближи одморот,ке се сончаш вака така.[sm=smiley1.gif]
Јас сум дома растрчана се спремам за утре ке дојде брат ми и снаа ми од Лондон и одвај чекам.[sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (11.7.2015 22:23:52)

Lelee mommy, cel den jadam lubenici, epten sum merak[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif].Lukajana, ubav pomin so brat ti i snaa ti.[sm=smiley1.gif]

LenaNela -> RE: КафеРаја (12.7.2015 19:01:01)

Zenicki jas samo da ve pozdravam,na mal odmor sme vo grcka,pa vi pisuvam od plaza,da mozev forumski da ve razladam,no eve ve kanam koga ke si dojdam dojdete do Oh. na vikend sema [sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: КафеРаја (17.7.2015 17:45:18)

Женски мои,вие што останавта како мене да се пржите викендов во Скопје,ајде на разладување
[img]http://1000things-london.com/wp-content/uploads/2012/03/Absolute-Ice-bar-london.jpg[/img]
Инаку јас "...сањам море,сањам бродове",едвај чекам да ми дојде време за одмор[sm=zz_er_what.png]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (17.7.2015 23:27:18)

Мами јас сум за нешто ледено ,една вода со мраз [sm=smiley1.gif] на жешково друго ништо не ми се пие.
Како би се брцнала некаде да се разладам,а може и некоја романтика ке падне во вода[sm=smiley2.gif].
Се мислам да го носам мажле во базен ,зошто за секс во кревет некако жешко е ,вака надвор може многу забавно да биде [sm=smiley36.gif]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (18.7.2015 14:00:27)

Devojki ajde na razladuvanje kako e toplo samo nekoj vakov bran ni treba da ne razladi

[img]http://www.greeka.com/members/user_images/oliverm/IMG_0611.JPG[/img]

Defne90 RR -> RE: КафеРаја (19.7.2015 15:46:17)

Добар ден женски како денес топличко а.Лукајана баш убаво си се сетила да ни ставиш тука нешто да се поразладиме оти готово е си пукнавме по горештиниве.Значи штом мене ми е топло и овде кај нас врие не можам да замислам на вас по уште потоплите градови како ви е.Туку дома седеше и излегување надвор дури откако ќе подзалади.Имајте убав ден женски [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: КафеРаја (21.7.2015 10:44:39)

Добар ден рингерајки[sm=smiley1.gif]што си правите ,јас кафенишам [sm=smiley36.gif]

[img]http://hulezone.ir/wp-content/uploads/2015/05/km_kmanu687_1317977081.jpg[/img]

LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (21.7.2015 10:47:35)

И јас кафенишам и ќе ти се придружам, малце да се оладиме ако може, со жешково нит сум асално спиена, касно легнувам рано станувам, дали ќе видиме оладување малце, а работа обврски си чекаат на нас како жени, тоа е...[sm=smiley1.gif] мора да се издржи. Туку, нешто рингерајкиве слабо ги има во баров, изгледа почнаа одмориве?[sm=morje.gif][sm=smiley16.gif][sm=zz_playfull.gif]

Melanija RR -> RE: КафеРаја (21.7.2015 10:53:14)

Изгледа повеќето се плажираат додека ние работиме[sm=smiley36.gif] сега и навечер е иополо и нема кога ни ручек ни пегла ни прашина кога да се среди[sm=smiley36.gif] едино се да баталиме на на домат и сирење да живееме

LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (21.7.2015 10:59:15)

какво средување, какво пеглање на овие жештини, дома кај мене може да отворам дисциплина скок со мотка, да стапнеш таму кај што има место[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif], се зезам ама стварно ништо не ми се работи, животариме по дома дур да пројде горештинава, ништо од домаќинлук.[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Ај тие што сте тука размрдајте се, во темата за препорака за книга пишете некои идеи, да земеме нешто за читкање.[sm=smiley1.gif]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (21.7.2015 13:24:29)

Еве ме и мене на кафе [sm=smiley1.gif] ,добро ке ми дојде нокеска ич убаво не сум спиела многу беше жешко,бев на мисла да пуштам клима и така да спиеме ама незнам за децава како би било,битно се сварив .
Сакам малку да залади ова претера [sm=smiley1.gif]

vanessa30 -> RE: КафеРаја (21.7.2015 13:57:22)

Lele i jas ic ne sum spana, cela vecer se prepotuvav, i nemozev da najdam pozicija za spienje, ako klimava vo dnevna mi bese pustena.
Cela vecer ili miev noze so ladna voda ili mocav.[sm=zardeva.gif].
Fala na kafica, inaku mnogu sum mrzovolan od zestinive (iako sum na rabota) nisto asalno nemozam da srabotam, izvinete ve citam po forumov, ama maka mi e duri i da kucam.

mommy_angels RR -> RE: КафеРаја (21.7.2015 16:04:42)

Јас пак баш се наспав [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Додуша со маже се разбудивме околу 4 саат од жештини , тој се тушираше,јас се шетав по двор,се оладивме малце и назад во кревет.А домаќинлук кој спомна,да си го чува.Јас ниту готвам,ниту пеглам.Такви активности признавам кога Т ќе паднат под 30.До тогаш домати,пиперки,сиренце,саламче и лубеница [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: КафеРаја (24.7.2015 22:30:44)

Ако не ви се работи тогаш ве чекам на шанк [sm=zz_spin.gif]

[img]http://tappedgastropub.com/wp-content/uploads/2014/09/martinis6.jpg[/img]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (24.7.2015 23:10:56)

За работа не не викај за на шанк тука сме[sm=smiley36.gif].
И мене ништо не ми се работи ама мора да се готви за деца,среќа имам летна кујна па таму готвам иначе дома ни клима не спасува.
Туку ајде да се освежиме па да пробаме да спиеме иако тешко и денес да се наспиеме,јас по сто пати станувам за вода [sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: КафеРаја (25.7.2015 15:21:58)

Е за мене едно вакво [img]http://simpsonbbq.files.wordpress.com/2012/10/stipa-frosty-mug.jpg[/img]
Кој сака нека повели,има за сите
Инаку додека јас се печам на 40 и кусур,маже ми се јави од плажа,отиде службено до Солун,па "скокнал" едно 100 км за викендов,да се разлади малку.Еве ваква [sm=zz_eek2.png] сум од љубомора [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Defne90 RR -> RE: КафеРаја (25.7.2015 15:31:03)

Добар ден женски и од мене.И кај нас не е нешто посвежо.Прее божем се беше направило за да врне ама се расчистија облаците и сега е уште по задушно и спарно.[sm=zmeden.gif]
Можам да замислам мами,и јас би била ваква кај е топло и уште толку би вриела од љубомора.[sm=smiley36.gif] Ама следна прилика не го пуштај сам[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ајде женски убав ден имајте. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: КафеРаја (25.7.2015 15:34:30)

Можам да замислам мами,и јас би била ваква кај е топло и уште толку би вриела од љубомора. Ама следна прилика не го пуштај сам

Си бев поканета и јас,ама од пуста работа не можев да одам [sm=smiley13.gif].Ми остана само да си зеленеам на 45-6 степени [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Defne90 RR -> RE: КафеРаја (25.7.2015 15:41:08)

Епа тогаш разладувај се со ладни пијалаци и вода.Дури да трепнеш ќе си дојде дома да ти раскажува како си поминал [sm=smiley36.gif] Ајде,ајде ќе те покани пак па ќе си надокнадиш и за овој пат што не си била во можност да го дружиш.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (30.7.2015 23:14:45)

Zeni sto e ova stama?
Da ne vi e zesko [sm=smiley1.gif]?
Jas priumrev od zestini ne mi se ni pisuva od sto mi e zesko[sm=smiley36.gif].
Ajde malku osvezuvanje od mene

[img]http://previews.123rf.com/images/scukrov/scukrov1101/scukrov110100054/8680589-Assorted-beer-bottles-in-a-bucket-of-ice-in-the-sand-on-a-tropical-beach-One-beer-bottle-without-a-c-Stock-Photo.jpg[/img]
i prsti se razbira deka jas po jadenjeto sum poveke [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.kelepur.mk/uploads/coupons/_xY2w.jpg[/img]

LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (31.7.2015 10:15:29)

Mммм, фала ти, ептен убаво изгледа њам њам, ама од жештини ни се јаде ни се пие. Мислам дека и луѓево се на одмор, па нема никого на честов.[sm=smiley1.gif] Ајде да се надеваме ќе се оправи време, зошто не функционирам нит можам да работам на работа, нит по дома, нит ништо...[sm=morje.gif][sm=smiley9.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>