Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кажете ми дали оваа докторка Нина што ја фалите,би можела да ја прегледа керками за проблемот со ноктите што почнаа да паѓаат? АКо мислите дека може ве молам број во ПП...Ви благодарам
Јас имам одлично искуство со докторката во Железничар - болницата позади Беко полицијата. Навистина одлична докторка, се викаше на С. обично е прва смена не знам точно како се вика но неколку пати сум била и само таа ми има навистина помогнато
Денес бев кај докторкава Нина,ја прегледа керками и рече дека е дефинитивно габично заболување,дека не е опасно,но дека е досадно и долготрајно. Ни даде некоја крема за мачкање,рече да го користиме морето на одмор максимално и во септември да се видиме повтоно.Плативме симболични 300 денари за прегледот. Ке видиме дали успешно ке не излечат.
Не бе не сум скептична,ке си тераме...Мене матичната ми рече на клиника а јас и реков - не,ке си одам приватно и ја прашав за препорака,таа ми рече Анчевски,ама кај Анчевски требаше да чекам цела недела и си отидов кај Др.Нина. Не сум скептик,само се плашам и ми е жал дете со таков проблем,ама тоа ти е.
Јас ја познавам доктор Нина уште од кога Тоше Проески одеше таму и неколку пати се имам сретнато со него кај неа. Па таа му го среди лицето. И сестра ми имаше проблем со лицето во пубертет и и го направи стакло.Татко ми ја познаваше лично и неа и сопругот уште многу одамна. Лани кога бев трудна , пред пораѓај ми се јави алергија страшна, на клиника ненормалните сакаа алерго тестови да ми праат, а јас требаше во секој момент да се породам. Си отидов кај Нина и толку ме олабави жената, требаше уште одма да си одам кај неа. Не ми наплати ништо. Иначе женава е многу против хемиски препарати и кортико, знам дека тогаш оработуваше со една ботаничарка и фармацевт од бугарија и стално имаше природни препарати. Многу е фина, ептен, а дека збори многу да тоа е точно.
ne znam dali nekoj do sega imal vakov problem na gazeto na bebenceto posle nekolku dena od poragajot mu se pojavi nekoe crvenilo ama kako vnatresno i mu se prosiri do odreden stepen i si ostana taka koga otidovme na pedijatar vednas ne preprati kaj dermatolog i ni rekoa deka se kapilari ispukani no po odreden period pocna po nekoja kapka krf da tece od tamu kako nasobrana krf e od vnatre,inaku bebeto e 2 meseca staro i sega mi treba mislenje i od drug dermatolog