|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VII дел
8.5.2015 13:55:17   
LoveableMe RR
Kassy, среќно денес на трансфер, пишувај ни како ќе ти оди. Пиша појака терапија овој пат, што значи тоа, што ќе примаш? Квиско, те чекаме денесuser posted image user posted image . Беа супер бројка, смрзнувај се што имаш за понатака. За подуеноста пиј Изоспорт и течности, чај од магдонос, за да ги исфрлиш вишокот течности од организмот, за една недела до десет дена ќе се стабилизираш. Позз

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот natnat)
Непосредна врска до пораките: 751
8.5.2015 14:23:00   
Kvisko
Бетата ми е преку 600. Уште не ми се верува и мислам дека ќе добијам ама ај ваљда е нормално.
Терапијата ми останува иста до наредна контрола.
Ве влечам сите за носињата.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 752
8.5.2015 14:26:59   
Melanija RR
Kviskouser posted image user posted image user posted image lelele mnogu se izraduvavuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Kvisko)
Непосредна врска до пораките: 753
8.5.2015 14:30:09   
scared RR
Kvisko честиткии user posted image цело време отварав да видам дали си пишала, и да ти кажам ме израдува многууу user posted image user posted image да си имаш најлесна и најубава бременост user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 754
8.5.2015 14:30:27   
LoveableMe RR
Јухууууу Квиско, влечи се на форумот, супер вести, бравооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Можеш постапката да ја раскажеш ТУКА.

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

07.04 - skopjance-почеток со терапија (New Born Clinic, Скопје)
11.04 - Bea -почеток со терапија (Димитров, Ремедика)
16.04 -natnat -почеток со терапија (Taше Трпчевски, Плодност)
00.04- Аnna78- трансфер со смрзнати ембриони(Лазаревски, Систина)
03.05- vazna- пoчетoк сo терaпијa (Адaмoвскa, Систинa)
00.05- Kassy- ИВФ на природен циклус (Димитров, Ремедика)
00.05- bitolcanka82 - пoчетoк сo терaпијa (Ивановски, Систинa)
00.05- bubla- пoчетoк сo терaпијa (Лазаревски, Систинa)
00.05 -MademoiselleNina - ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

27.04 -Аnna78= трансфер со смрзнати ембриони
29.04 -skopjance = пункција 02.05 = ЕТ
28.04 -natnat= пункција 02.05 = ЕТ
03.05 -Kassy= пункција 08.05 = ЕТ

=========================

12.04- Anna78= ТЕСТ
16.05-skopjance= ТЕСТ
16.05- natnat= ТЕСТ
20.05- Kassy= ТЕСТ

2015 година

nadeshuser posted image mery user posted image almushka user posted image srekna2user posted image Jeni80user posted image rozevauser posted image Kviskouser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 8.5.2015 14:31:17 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 755
8.5.2015 14:32:51   
Bea
Kviskooooo user posted image user posted image user posted image
Edvaj cekav da pises! Preeska bev na kontrola kaj Dimitrov i mi vika - eve edna isto ostaivme transfer so zamrznati za nareden ciklus, pa eve ja trudna e!!! Znaev deka si ti i samo proveruvav dali si pisala!!! user posted image Cestitki mila!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 756
8.5.2015 14:33:13   
Anna78
Леле Квиско колку ме израдува, браво, честитки, user posted image уживај сега и влечи не сите за нос user posted image user posted image user posted image

обиди = 5 год., 4 IUI = /, терапија еутирокс, 2 IVF = /, 3 FET = /

Непосредна врска до пораките: 757
8.5.2015 14:38:31   
bubla
Bravo Kvisko :) mnogu ubava vest.
uzivaj vo sekoj moment koj ti sledi!

(Одговор на членот Anna78)
Непосредна врска до пораките: 758
8.5.2015 14:57:41   
Jeni80
Cestitki Kvisko user posted image user posted image user posted image
Da imas najubava bremenost, uzivaj vo slednite 9 meseci ...Bas ne izraduva :) Uste eden dokaz deka site vo postapka ne treba da se optovaruvame so simtomi. Gushki do site :-*

(Одговор на членот bubla)
Непосредна врска до пораките: 759
8.5.2015 15:01:10   
blue_blue
Kviskooo, ЈУПИИИИИИИ скокам од среќа....прекрасно, најубаво на свет...две бебиња, овој пат нек се две женски одамна не сме имале 2 женски од Карма мислам...ајде доста више со тоа добивање, ќе добиеш ама догодина ова време здравје...сега уживај и фокусирај се на бременоста и на се што е пред тебе....МНОГУ МНОГУ СЕ РАДУВАМ

(Одговор на членот Jeni80)
Непосредна врска до пораките: 760
8.5.2015 15:15:48   
AnnaMolly RR
Колку нааајубави вестиии!!!!! Со среќа нека е!!!

Live and let live

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 761
8.5.2015 16:55:16   
весник
kvisko imaj lesna bremenost...pustaj baby dust!!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 762
8.5.2015 17:13:03   
vazna
Lele Kisko user posted image user posted image user posted image kakva ubava vest da si imas najlesna i najubava bremenost so najubavi zivi i zdravi bebinjauser posted image user posted image user posted image mnogu me izraduva.

(Одговор на членот весник)
Непосредна врска до пораките: 763
8.5.2015 17:48:44   
Milicka 30
Kvisko user posted image user posted image user posted image cestitki!!!!
Ti posakuvam ubava i lesna bremenost,pozdrav!

(Одговор на членот vazna)
Непосредна врска до пораките: 764
8.5.2015 18:01:01   
natnat
Cestitki Kviskooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image imaj lesna i ubava bremenost, uzivaj vo sekoj ubav moment :) cel den ja refresiram stranata ako veruvas..da vidam dali si pisala,,vo um mi ostana :) uste ednas cestitki , a na ostanatite devojki samo srekjnooo

(Одговор на членот Milicka 30)
Непосредна врска до пораките: 765
8.5.2015 18:58:41   
Bella28
Kvisko cestitki imaj lesna I ubava bremenostuser posted image

Непосредна врска до пораките: 766
8.5.2015 20:03:48   
SOLE
kvisko cestitkii, supeeerrr bravo, kolku e ubavo koga ke vidam vakvi vesti user posted image user posted image so lesno neka ti e celi 9 meseci.
Kassy so sreka I na tebe, daj boze ovojpat I ti I site nie sto ova tolku vreme go posakuvame so vakvi vesti da se falime user posted image

(Одговор на членот Bella28)
Непосредна врска до пораките: 767
8.5.2015 20:26:38   
Kvisko
Фала на честитките. Мене ми е уштд неверојатно ама некако ми легнува информацијата полека. Се надевам сека се ќе виде во ред до крај овој пат.
Bea ти можеби и ск дознала пред мене зашто јас покасно отидов.
Kassy се надевам дека на трансфее убаво помина. Мислам дека мене сестрата ми го соопшти резултатот додека докторот беше на трансфер.
Како и да и и двете да ве фати мајата сега брзо а и другите по ред.

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 768
8.5.2015 20:41:13   
Bea
Haha Kvisko, jas okolu 12 bev kaj doktorot i stvarno bese interesna situacijata :) Mu vikam na mm 100% e Kvisko i odma se logiram na RR.
Uste ednas, mnogu me izraduva i mi dade nadez i za mojot transfer koj sledi.

Jas imam malo izlevanje vo abdominalna suplina, ne dobiv nekakvi posebni instrukcii osven dadenata terapija, mnogu isotonici i bez fizicka aktivnost poradi opasnost od izvrtuvanje na jajnikot. Se nadevam kako sto rece Loveable ke pomine za uste nekoj den.

(Одговор на членот Kvisko)
Непосредна врска до пораките: 769
8.5.2015 23:12:09   
gina
user posted image Kvisko cestitki imaj ubava i lesna bremenost user posted image user posted image user posted image
mnogu mi e mila koga na ovaa tema ce vidam prekrasna vest
srekno na site

(Одговор на членот Bea)
Непосредна врска до пораките: 770
8.5.2015 23:20:34   
lukajana RR
Честитки Квиско имај убава и лесна бременост и живи и здрави бебушки па наскоро и другите девојки да ти се придружат

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 771
9.5.2015 8:13:27   
Kassy
Ох леле само убави вести слушнав, Квиско, ме израдува многу, нека е со срека и лесна бременост.
јас вчера на 8-ми мај имав трансфер, на петти ден од пункција, инаку се погоди баш на 7 годишнината од брачните води.
На 8 мај 2008 ги зедвоме брачните регистарски таблички... се надевам дека ке ни донесе срека...
Им пожелувам срека на сите, исто и на девојките кои вчера беа со мене на трансфер....
Сега ке уживкаме, одмораме и ке чекаме....
Поздравче до сите...

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 772
9.5.2015 19:34:10   
skopjance
Kvisko i Rozeva mnogu mi izraduvavte so sreka neka user posted image user posted image user posted image user posted image i neka ne fati majata site nas

(Одговор на членот Kassy)
Непосредна врска до пораките: 773
9.5.2015 20:54:52   
almushka
zdravo devojki ve imam citeno redovno so sreka na site bremeni i na site vo procedura jas veke vlegov vo 12 nedela mnogu sum dobro vcera bev vo skrining kaj petrova mu go vidovme noseto racete i nozinjaya se bese u red ne sakase da se pokaze mnogu mrdase celo vreme no najvazno e sto bese vo red vo ponedelnik cekam rezultati od prisca i dawn sindrom ponekogas osekavam kako peperutki vo stomak nekoj vika deka toe me bebeto mrda no ne znam prvo mi e i jas sum super bolki nemam ne povrakam so kg sum dobro samo 2 sum kacila pozd do site vo temata za prvo tro mesecije ne se bas aktivni pa pisev tuka pozdrav dusicki

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 774
10.5.2015 17:11:46   
Bea
Super Almushka, cuvaj go mesko pa da se guskate za nekolku meseci.

Jas da se pozalam na Remedika, prv pat otkako ja pocnavme procedurata. Denes e petti denbod punkcija i embriologot trebase da me izvesti za konecniot broj na blastocisti, no ne mi se javi nikoj!
Pa me fati edno sube, mu vrtev na mobilen - ne mi se javi, se javiv na dezurnite vo Remedika da proverat - taka fino me otkacija, sto da vi kazuvam. Na kraj i se javiv na sestrata sto me vodese, pa ona cela zacudena bese zasto ne mi se javile. Stvarno nekorektno, so ogled na toa sto edvaj gi cekame vakvite informacii.
Sega konecno me informiraa deka zamrznale 9 blastocisti.
Fala mu na boga, toa e odlicna brojka, pa ostanuva nareden ciklus da vidime kako ke se odvivaat rabotite za FET.

(Одговор на членот almushka)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Adrijana

Koe ime vi se dopaga najmnogu?

Tino (16%)

Teo (57%)

Tomi (27%)

Број на сите гласови: 112

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!