Pinky30 -> RE: Вештачко оплодување VII дел (8.12.2015 16:12:45)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR Pinky30, баш ми е жал за тоа што ти се случува, но борбата мора да продолжи. Имаме тема Што по неуспешно ИВФ?, јас би те советувала за хистероскопија, или гребење на матката доколку тоа не ти е направено, или подетално консултации со доктор. Инаку, тебе ова не ти е 3-то ИВФ, туку имаш 2 ИВФ, а ова ти е трансфер со смрзнати ембриони, не е исто заради тоа што за ИВФ е каде каде подолга листата на инекции. лекови и сл., а кај трансферот со смрзнати е многу помала терапијата. Во секој случај со тебе сме и сигурни сме дека ќе успееш! Edno imam na GAK,vtoro Remedika i tret pat so zamrznati embrioni vo Remedik no Petanovski go racuna kako invitro...zatoa i taka napisav....deka i inekcii fraksiparin primav i strasni bolki i modrici teram...a za histeroskopja ke gledam da mi napravi dijagnosticka zosto gledam golem procent na uspeshno ivf imaat zenite posle histeroskopja i grebenje na matkata..Sakam vo Remedika strav mi e na Gak da ne mi napravat nekoj belja sepak e matka...fala vi na poddrskata...denes mi e mnogu teskooooo...no se nadevam za nekoj den ke se oporavam ke soberam sili za ponatamu...
|
|
|
|