Felly RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadez vera ljubov of be gina site so isti stravovi i prasanja. Вистина е тоа надеж, сите трудници ги имаат истите стравови. И јас еве со плодовата вода, два пати си правам филм, и некни, викендот, дури и на болница бев, па таму ме виде докторка рече имам доволно плодова вода, по некој ден бев пак на контрола кај докторката што сакам да ме породува, ме гледаше и таа, исто ми рече има доволно плодова вода, и бебето е во ред. Па си велам треба да им верувам, сепак двете исто ми кажаа. Сепак правев и брисеви кај матичната, да видам да не е зголемен исцедок од некоја инфекција, макар што не верувам, оти немам некои знаци на инфекција, а и онака од утрогестанот ми истекува, па мое затоа ми се чини многу, ама сепак да бидам мирна. И јас наредната недела во среда сум 31 недела, и некако веќе полесно ми е, поопуштена сум. Друго сега се сетив, кога бев кај докторката што сакам да ме породува,, и кога и реков за грлото на матката да го видиме, дека имаше формирано тунелче, таа на ехо воопшто не виде, туку вагинално ме прегледа, и рече дека е со нормална должина и е затворено. Па ме збуни зошто на ехо не виде, не знам дали постаро и беше ехото, па не можеше убаво да види, и колку е веродостојно само со вагинален преглед тоа да се каже