Ring -> RE: Пластични бебешки шишиња (24.7.2012 14:13:13)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Томи Типи шишенцата кај нас се покажаа ептен за никаде, џабе антиколик систем кога нема врска, а плус пазете го ова - на секое шише пишува антиколик заштита, ама има и специјални за грчеви! [sm=zmeden.gif] Ѓоамити тие биле ПО-антиколик од обичниве[sm=zmeden.gif] ВТФ??? Кога ја прашав продавачката што е разликата, бидејќи нели и едните и другите имаат таква заштита, крена раменици и рече - Па штознам, веројатно овие повеќе спречуваат грчеви од обичните... Одговор за мерак. Јас почнав да користам Нук, па се излажав по овие, ми се видоа убави на лик, ама ќерка ми престана да пие млеко, со дерење едвај сме и давале, се чудев до што е додека не укапирав дека е од шишињата. Е тањирчињата се друга прикаска, до душа секое ќе заврши работа, ама мене Томи Типи ми се најпрактични иако лажичките се сра[sm=smiley35.gif]е и не ги користам, туку си користам други. Како прво - мала рачка, мала вдлабнатина (т.е. скоро рамна лажичка), ако почнам со нив да и давам ќе треба еден обрк по еден саат да го јадеме Beatris , a od koi ciniicki koristis , od tie sto se 4 pakuvani zaedno ili tie sto se so kapage po dve so lazice (nekako mi se gledat prakticni so kapace ) ? za lazickkite i jas primetiv deka se mnogu ramni . pa zatoa si prasav da ne se zaletam za dzabe ?
|
|
|
|