Hopeful RR
|
Среќичка, со среќа терапијата Инаку, кој дел од денот се боцкаш? Доколку е до 16ч, може и горе на петти, не мора на ургентно, јас таму се боцкав и задоволна бев. На ургентно одев само за викенди, додуша само кога почнав со Фостимон мускулно, инаку Супрефакт сама се боцкав. А во крајна линија, модриците проаѓаат, не е страшно Pinky30, извини, заборавив дека си со смрзнати... ајде држам среќа што поскоро да си дојдат ембрионите дома во меше Магдаленка, во однос на Микрогинонот не можам да коментирам, но еве изгледа дека имаш слични реакции како Квиско, така што спомни му на докторот. А во однос на нус појавите на ивф само по себе, сосема е индивидуално и нема правила. Јас очекував да се мрднам, но се зачудив колку не беше ништо посебно. Притоа, не дека имав слаба стимулација, напротив, и докупував Фостимони... се поправив минимално, немав хиперстимулација, која инаку е и добар знак, и не ја полудев околината. Пепапа, кога си кај Трајковски? Чудно е ова, навистина. Се ми се чини не се видело добро...