Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување VIII дел 6.5.2017 21:47:03
orhidea242
Здраво!! Може не е за тука прашањето но прлутекх инекциите дали некој знае дали се рефундираат преку фонд, Има доста за примање а се доста скапи. Поздрав
RE: Вештачко оплодување VIII дел 9.5.2017 14:36:12
kapina
Za ova jas i rekov na zenata se prave pgd imam drugarka isto koja imase los kariotip i i predlozija preimplantaciska dijagnostika na embrionite pred et
RE: Вештачко оплодување VIII дел 11.5.2017 13:19:31
Разочарана вага
Zdravo na site
Jas sum nov clen i imam edno prasanje....Koristev cikloproginova, i se bockam sega po 0.5 duri ne dobijam, megutoa seuste mi kasni, eve veke 5 dena.....dali e ova normalno ili...?Napraviv test za bremenost negativen e....
RE: Вештачко оплодување VIII дел 11.5.2017 14:39:53
MademoiselleNina
ИЗВОРНА ПОРАКА: Разочарана вага
Zdravo na site
Jas sum nov clen i imam edno prasanje....Koristev cikloproginova, i se bockam sega po 0.5 duri ne dobijam, megutoa seuste mi kasni, eve veke 5 dena.....dali e ova normalno ili...?Napraviv test za bremenost negativen e....
Odnapred blagodaram
што боцкаш? и како ти кажа докторот? јас после циклопрогинова добивав циклус за 7 дена...
RE: Вештачко оплодување VIII дел 12.5.2017 9:22:37
Biba818
Здраво девојки, одамна немам пишано ама ве следам, Срце цеститки за бременоста, Сања те чекаме да се пофалиш Јас решив да бидам на пауза од ивф и сите процедури ама некако си пројде многу време и пак ме стигна паника Последните хормони лошо, во период од една година никако не можам да го симнам фсх 30.3 е последниот резултат, знам дека е страшно, се одлучив за др. Димитров по три неуспешни обиди кај Лазаревски, но односот на докторот веројатно беше реален но многу лош, од прва ми кажа дека нема намера он да поправа нешто што некој друг погрешил, што погрешил Лазаревски немам поим, кај нас беше се во ред, се обидовме два пати на спонтан и еднаш со долг протокол.Во меѓувреме докторот не ме прати на ниту едно додатно испитување, демек се е во ред а вие доаѓајте секој месец на ивф на спонтан циклус. Многу се расприкажав, прашањето ми е што се може да направам од анализи сама, самоиницијативно си земав Д3, излезе 8 а референтна вредност од 30 -40 што значи екстремно ниско, фсх 30.3 а Димитров вели ако инсистирате ќе правиме ивф но сигурно нема да биде успешно.Реална сум и можеби е деф. менопауза кај мене но од друга страна не сакам ниту да се откажам. Ве молам за некои совети, може и во приватна порака да не ги замарам членките кои се во исчекување на најубавото. Убав ден на сите
RE: Вештачко оплодување VIII дел 12.5.2017 10:23:39
orhidea242
Здраво Димитров си има некој негови понекогаш и многу арогантни ставови за да правиш некоја операција е прв да те убеди бидејки он е за тоа во ремедика одговорен баш поради тоа јас престанав да одам.кај него. Докторите во ремедика се тотално изгубени од работа примаат неконтролирано пациенти за профит.
RE: Вештачко оплодување VIII дел 12.5.2017 10:33:32
Biba818
Кај мене за живо чудо дали со препорака и врски отидовме рече да не ви зимам залудно пари ако ептен инсистирате ќе правиме, ама до толку да не може повеќе нешто да се препорача, додатни анализи или барем односов да беше поинаков кога ти соопштува
RE: Вештачко оплодување VIII дел 12.5.2017 11:29:57
Разочарана вага
што боцкаш? и како ти кажа докторот? јас после циклопрогинова добивав циклус за 7 дена...
Se bockam so suprefact, sega mi namali na 0.3 poso mi docni....Mene vcera mi bese 7 den od poslednoto apce cikloproginova a eve i denes nemam dovieno.....Utre sum na kontrola pa ke vidam sto ke mi kazat Tebe ti docnese 7 dena, ili pak od posledno apce dobi posle 7 dena?