Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување VIII дел 18.6.2018 22:18:40
skriena
Drugi simptomi bas i nemam ponekogas po malku mi se losi i toa a so prethodnite invita me bolea gradite ama praev test porano i mi pokazuvase pozitivno i zatoa sega sum zbuneta
RE: Вештачко оплодување VIII дел 19.6.2018 5:45:10
kapina
A utrogestan jas stavam koga ke mi tekne do 12 ned stavav Tri pati dnevno a od 12 natamu dva pati dnevno I ke teram do kraj taka mi kaza vcera Dr trajkovski
RE: Вештачко оплодување VIII дел 20.6.2018 2:17:56
kapina
Falaa ke bide pozitivno ke vides oti betahcg ke bide visoka mojata betahcg bese 104 na 13 den I bea dve bebcinja na prvoto eho ama ednoto go ispustiv ednoto ostana I ete veke pretka vo stomakot me skokotka
RE: Вештачко оплодување VIII дел 8.8.2018 19:21:09
Stefanoski
Zdravo jadum nova na forumov vo ponedelnikot praev transver mi bea oplodeni 3 a mi vratija dve embrioncina 😘koga mozam najrano da proveram preku krv 😀i me interesira kakoe najdobro utrgostanot 200 da go piam ili vaginalno oti treba 3 pati na den :)
RE: Вештачко оплодување VIII дел 25.9.2018 15:40:21
Leoo1
Devojki pravev invitro Fala bogu iskoci pozitivno se e Sega mi ostanaa estrogen 2 kutivcinja I krinon gel 5 aplikatori gi Davam po simbolicna Cena ako na nekogo my trebaat
RE: Вештачко оплодување VIII дел 26.9.2018 20:39:49
kate..
ИЗВОРНА ПОРАКА: Leoo1
<span style="color: rgba(0, 0, 0, 0.87); font-family: Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 16px;">Devojki pravev invitro Fala bogu iskoci pozitivno se e Sega mi ostanaa estrogen 2 kutivcinja I krinon gel 5 aplikatori gi Davam po simbolicna Cena ako na nekogo my trebaat</span>
so sreka imaj lesna bremenost
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.