Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И мене дома ми стана традиција Кафани-бљак, плоштад студи, за по кафичи и дискотеки друштво немаме...Како и секоја вечер-мм на компјутер, ја зракната у телевизор, Мартин заспан до мене пее во сон
Уште не знам каде ќе бидеме вечерта за НГ, само знам дека сакам да сме надвор од дома, заедно со бебушкото наше и да ни тргне цела година на шетање, излегување и сл ММ рече ќе ме носел на лекар за преглед, да не имам црви во задникот И навистина, повеќе ми е мерак да шетам сега со бебето отколку што шетав додека бев бремена, а и тогаш секој ден, без оглед на времето, само скитав некаде
ZAlba bas za nekade i nemam ,taka da ke si sedime domce,vo domasna atmosfera,toplo,so nesto vkusno prigotveno,jas mazle i kerka,moze ke dojdat nekoi nasi prijateli so dvete decinja..pricinata e taa sto M mi zaspiva rano,9.30 max 10,i kaj da idam??A da ja ostavam kaj moite pa da idam jas da se zurkam isto taka nemam namera,a i iskreno vise i ne mi se ni zurka..ne mi e kejf Nova godina...kako sto pominuvaat godinite mnogu mnoguu povekje im pridavam vaznost na badnik i bozik,i kolede...., Da imase eftini letovi za Praga moze i ke go posetev brat mi ,ama ke pocekame druga prilika
И ние најверојатно дома, немам намера А да ја оставам кај баби и дедовци, оваа година повеќе разбира, плус рано легнува, каде да ја малтретирам да ја влечкам со нас, па после да ја пренесувам, не фала! Вака домче нека седи додека седи, ќе си кркнеме нешто, ќе си се напиеме по некоја чашка со мм и тоа е тоа
Исто како и сите вас. домче. Син ми заспива во 9. За мене и мм сеуште немам план како ќе си поминеме за прв пат дома и сами, но не се ни замарам, моментално сум насочена кон тоа како ќе украсиме по дома за син ми многу да се радува. На сите сијалички има да им вика У!!!
Ovaa NY ke ni bide osobena. Ke ja slavime so uste 1 nov clen od nasata banda. A kade? Site 4-ca (dosega) ednoglasno se slozuvame deka najubavo ni e domicka i so netrpenie ke go cekame novogodisniot ognomet koj kako da go pravat specijalno za nas :))))). Od nasiot balkon imame tolku ubava gletka na ognometot sto nikade ne ni se odi. :)))))
i nie najverojatno domce ili eventualno u komsii kaj kumasinite i oni so malo dete i nie.Inaku jas sakam i domce d asi bideme so mm zs navistina periodov ic nemame vreme za nas pa NY moze da e dobar moment za nas.Mila ke si nanka nie ke si pivneme kasneme nesto pogali mazime i ke uzivame bez nervozi spremanje i slicno
со мало дете, дома е најдобра варијанта Најпријатно, најопуштено. а инаку да ви кажам право и да немам дете и да се размислувам каде, немам појма каде би отишла? Вероватно пак би изабрала некое мирно место, без многу гужви.
I jas i mm sme na rabota taka da ke si pomineme rabotno, bebus ke si bide domce so babi i dedovci , no zatoa ja iznasetovme odejki 2 pati do Gr so nejze