Gorde J
|
dragi moi Ja mackav kerka mi so kremata Cvet sekogas koga ke i se javese crvenilo, osobeno na racinjata. Posle nekolku meseci kozata na racinjata stana uste posuva, perutava, isto i liceto. Racinjata i bea kako na starica zbrckani. Dojdov do faza na ludilo - sto da pravam so egzemata na moeto zlato. Pocanav od pocetok, ja odnesov kremata vo laboratorija. Go doznav rezultatotot. I za zal mnogu se razocarav, pokraj vitamini sodrzi KORTIKOSTEROIDI user posted image koi se stetni pri dolgotrajna uptreba. Nejziniot sostav voopsto ne e dobar. Razmislete, zasto Cveta preporacuva kremata da se macka samo ednas na den posle banjanje. Mal milion pati ja prasav dali e prirodna. Me ubeduvase deka nema gajle, 100% prirodna. Kako moze da go pravi ova za ovie nevini dusicki. Nie izbezumeni gledame samo da go najdeme lekot a taa go koristi ova da se zbogati. Ne e mozno prirodna krema od edno mackanje da ja resi egzemata. Posle ova, razgleduvav na internet, se konsultirav dobro, i ja zemav Mustela Stelatopija Emillient Cream 200ml. Ja mackam sekojdnevno, poveke pati na den. I rezultatite se apsolutno neverojatni. Kozata na mojata kerka se prerodi. Sega sum sigurna, i barem znam sto mackam. A koga ke se pojaca egzemata togas svez vozduh, tusiranje, malce Afloderm, i toa e toa. ИЗВОРНА ПОРАКА: mamana jas ova go kazav bez iapituvanje pred nekoj mesec koga ja prekinav kremata kozata se ponasase kako da primila kortiko. se napravi od crvena pocvena kako so zeska voda popareno deteto i mu se prosiri tamu kade sto nemase. na 11ti ovoj mesec pravevme alergo test vo avicena izleze deka e alergicna na kikiriki i toa ne smee ni da gi vdisi i dopre e kamo lo da jade, a vsusnost taa i ne jade ni smoki ni kikiriki. a od kremovite uste Linola ne sme probale pa sega ja kupivme ute nea od Mustelata mnogu ja pecese i placece koga ja mackav od Eucerinot i popomina ama na nozinjata nikako da se sredi.sega ke pomackam malku adventan nekolku dena i pie kinder imuno za imunitet. SEKOJA OSUDA ZA SITE STO PRODAVAAT TAKVI KREMOVI NE ZNAM KADE KE IM ODI DUSATA SAMO AKO IMAAT POSLEDICA DECATA dragi moi Ja mackav kerka mi so kremata Cvet sekogas koga ke i se javese crvenilo, osobeno na racinjata. Posle nekolku meseci kozata na racinjata stana uste posuva, perutava, isto i liceto. Racinjata i bea kako na starica zbrckani. Dojdov do faza na ludilo - sto da pravam so egzemata na moeto zlato. Pocanav od pocetok, ja odnesov kremata vo laboratorija. Go doznav rezultatotot. I za zal mnogu se razocarav, pokraj vitamini sodrzi KORTIKOSTEROIDI koi se stetni pri dolgotrajna uptreba. Nejziniot sostav voopsto ne e dobar. Razmislete, zasto Cveta preporacuva kremata da se macka samo ednas na den posle banjanje. Mal milion pati ja prasav dali e prirodna. Me ubeduvase deka nema gajle, 100% prirodna. Kako moze da go pravi ova za ovie nevini dusicki. Nie izbezumeni gledame samo da go najdeme lekot a taa go koristi ova da se zbogati. Ne e mozno prirodna krema od edno mackanje da ja resi egzemata. Posle ova, razgleduvav na internet, se konsultirav dobro, i ja zemav Mustela Stelatopija Emillient Cream 200ml. Ja mackam sekojdnevno, poveke pati na den. I rezultatite se apsolutno neverojatni. Kozata na mojata kerka se prerodi. Sega sum sigurna, i barem znam sto mackam. A koga ke se pojaca egzemata togas svez vozduh, tusiranje, malce Afloderm, i toa e toa.
|