Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 8.8.2011 15:18:11
mila mama
Koga kako-sakav da bidam ucitelka, pa si vodev dnevnik doma barabar so ucitelkata do 4-to oddelenie. kako kogo isprasuvase taa i ocenuvase i jas doma si gi zapisuvav ocenkite. Ako ne daj Boze izgorese dnevnikot, imase ona ete rezerva za backup Posle edno vreme mnogu sakav pejacka da stanam i, mozebi toa e edna od moite vistinski neostvarlivi zelbi, ama pusti glas nigde mi go nema
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 8.8.2011 15:25:51
dostickage
ne samo koga bev mala i sega seuste bi ja menuvala diplomata za diploma od medicinski fakultet :-) steta sto na sentimentalna baza se otkazav vo posleden moment od namerata...
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 8.8.2011 16:59:18
Olivia
Doktorka hirurg, site kukli gi osakatuvav i pravev masakar, bidejki majka mi rabotese vo bolnica lesno dostapni mi bea spricovite bez igli sekako, site igracki bea polni so voda , no nekako den denes se pokajav sto ne se zapisav medicina poarno mi bese da skitam po svetov
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 8.8.2011 17:49:20
Bibe 14
Najprvo sakav da stanam peacka, sekoj den stoev pred ogledalo so tcnikot i peev na cel glas Potoa sakav nastavnicka i zemav eden tefter gi napisav site iminja po red na site moi soklasnici i toa mi bese dnevnikot i sekoj den gi isprasuvav i zapisuvav otcenki Koga bev sredno razmisluvav da se zapisam na medicina i da stanam ginekolog (ironicno, uplav imam od bolnici i doktori) za potoa da mi pomine taa zelba i da se zapisam ekonomski i da stanam smetkovoditel
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 9.8.2011 0:19:49
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Стјуардеса Не знам зошто ја заборавив таа желба кога требаше да ја имам... се уште ми е желба, ама сега е веќе неостварена.
И јас сакав да бидам стјуардеса Исто така и секретарка,не знам како ја замислував таа професија А докотори, учители, актери и пејачи мислам дека сите сме сакале да бидеме во одреден период од животот
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 11.8.2011 0:35:55
biljanaM
Цело време сакав да бидам наставничка или актерка.....додека учев за на училиште цело време на глас раскажував и се шетав низ собата и пишував плусеви и минуси...... , па ке се преселев во другата соба демек одам во друга училница и пак истат лекција ке ја зимаме и така стигав до купатилото...хахаха....утре за на училиште бев спремна топ....Среќа моја денес не морам да си замислуавмм ученици бидејќи тие се вистински пред мене....
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 13.10.2011 12:55:39
JovanaJ
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
ne samo koga bev mala i sega seuste bi ja menuvala diplomata za diploma od medicinski fakultet :-) steta sto na sentimentalna baza se otkazav vo posleden moment od namerata...
Ova isto kako jas da sum go pisuvala. Si se pronajdov...
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 13.10.2011 14:04:53
temjana
Министерка или жена на амбасадор аххх пусти желби додуша до ден денешен го убедувам мм да се зачлени во некоја партија и да ми ја исполни желбата, ама за жал имаме различни амбиции
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 15.1.2012 10:18:11
Snow Queen
хехе како мала што не сум сакала,од докторка(кога бев болна),пеачка (кога имаше евровизија),манекенка (мис на свает),учителка(кога тргнав прваче),водителка....
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 15.1.2012 11:46:22
Natuska85
Јас продавачка или водителка и нонстоп го малтретирав брат ми да игра со мене во остварување на моите замислени професии ,ама најсмешно ми е за мм сакал да работи на бензинска,да полни бензин ден денес го зафркавам за тоа
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 15.1.2012 15:37:58
Martins mom
Пратеник во собрание Една од моите омилени детски игри беше „Собрание“. Си правев импровизирана говорница, микрофон и си зборев со саати шо ќе ми текне
RE: Кога бев мал/а сакав да бидам? 15.1.2012 15:45:48
Pepelaska *
сакав да бидам учителка , само смислував игри, ги редев куклите и им предавав , ги занимавав , им правев вежби по физичко и секако имав дневник со оценки кој сеуште негде постои кај моите И тоа и сум ама невработена за жал.И да сакав да бидам писателка , еднаш испратив песничка во една емисија и ја прочитале и ме пофалиле ама јас за жал не слушнав
А едно време сакав да бидам моден креатор, да си ја сменам јас струкава со ова полесно пари се вадат
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 15.1.2012 15:47:05 >