Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 26.1.2010 16:11:04
Nikolina
bidejki sum mnogu naivna si vikam ako neka te d...t site ko si glupa,ili nekogas abe gleda Gospod golem e,toa pocnav i na drugite da go velam,pred nekoj den ispukav so svekrvata,kuti kuti i za sitnica puknav i taa pocna da dobi i mi vika da ti se vrati tamu na glava se,da ti sluzi na cesta a pak jas ako be ako Gospd gleda lele pukna bre luge i vikam pa ionaka sum losa bar da si izvadam od dusa
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 2.2.2010 14:43:11
betpet
"Утре е нов ден".
По природа сум добра и им верувам на луѓето окулу мене, и доколку се случи да ме зафркнат си викам, немој да дозволиш повторно да се случи ова, оти за тоа ти ќе си бидеш крива оти си дозволила да дојде до тоа, а знаеш за првиот пат.
RE: Што имате да си кажете на самите себе... 12.2.2010 9:54:56
Katuska
Само да помине ова и веке никогаш нема да се нервирам за вакви глупости..... Ке помине, поминувааа, знам сигурна сум.. Секој ден во секој поглед мене ми е се подобро и подобро..