bella80 -> RE: Лекување неплодност со билки (30.11.2011 18:57:01)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sajna MACINA TREVA ili PERUVIAN MACA ako ne mozete da ja konzumirate kako caj imam polesno resenie za vas ja imate vo SWANSON vo vid na apcinja i cinat 950 denari edno pakuvanje od 60 tableti se nadevam vi olesnav i pomognav Maca 500 mg 60 caps. Мака (Lepidum Meyenii) е билка која има корен во вид на ротквица и расте на висока надморска височина на падините на Андите во Јужна Америка. Оваа билка содржи уникатен микс од витамини, минерали, есенцијални аминокиселини, масни киселини, фитостероли и протеини, поради што се користи како храна и како лек. Оваа древна легендарна билка од Јужноамериканкиот регион е позната како афродизијак и тоник за подобрување на целокупното здравје.Таа е популарна ширум светот како моќен биолошки енергетик кој ги подобрува психо-физичките способности и ја зголемува плодноста кај мажите и кај жените. Оваа билка има бројни позитивни ефекти врз човековото здравје, и тоа: - Го зголемува либидото кај машкиот и женскиот пол; - Ја подобрува еректилната функција и ги намалува симптомите на импотенција кај мажите; - Ја подобрува сперматогенезата и нивото на тестостеронот во организмот; - Ја зголемува енергијата, виталноста и го подобрува психо-физичкото здравје. Мака содржи бројни хемиски компоненти во кои спаѓаат: алкалоиди, стероли, танини, сапонини и кардиотонични гликозиди кои ја зголемуваат издржливоста и го засилуваат имунолошкиот систем кој го штити телото од многубројни инфекции и заболувања. Атлетите и спортистите можат да ја користат Мака како енергетик, а лицата кои страдаат од хормонална дефициенција или намалено либидо исто така можат да ја консумираат оваа чудесна билка за да го подобрат сексуалниот живот и перформанси. - Како диететски додаток, се зема 1 капсула дневно со вода. Цена: 924,00 ден. [/quote Sanja malku me zbuni,majcina treva i peruvian maca se edno isto?
|
|
|
|