Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Децата како јазични иноватори 3.10.2012 23:30:27
Martins mom
Баткомат -банкомат Ја обожава рекламата за Airways мастиките, дури и се фрла од кревет и вика :ОВА Е ЕПТЕНООО:) Инаку скоро се си изговара правилно,освен кога пее песнички...Е тогаш е смешно
RE: Децата како јазични иноватори 13.10.2012 18:17:42
Maca25
Со мм долго време се чудевме што бара детево од нас кога ќе рече дека не сме и дале МАТАВИНИ. После некое време ми текна дека тоа се ВИТАМИНИ. а и Шпагетите уште ги вика ПАШКАВЕТИ Значи прво ќе се напиеме матавинче, а после ќе јадеме пашкавети.
RE: Децата како јазични иноватори 29.10.2012 13:04:22
Mihaela 2010
Koga bese bolna sekoja vecer inhaliravme,i vika mamo ajde da afalivame ,a vcera ja prasuvam:sto ti e Luka (od gradinka),vika DRUGAR,a Jovana? DRUGARA...sum se zgazila od smeenje
RE: Децата како јазични иноватори 29.10.2012 20:12:16
Snowhite RR
И јас еднаш го прашувам М за другарчината од градинка да видам дали знае кој е машко, кој женско и ги погодуваше и сега го прашувам Теодор, вика машко, а Теодора - машка Имаше една од пред некој ден, ама не ми текнува сега