Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.7.2010 2:29:34
Џена
Си читам по форумов....и пробувам да го научам побрзо
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.7.2010 9:25:29
Martins mom
pijam kafence i se odamaram na rr..duri sega uspeav da go zaspijam Martin...od 4h do sega urlase...pa dobro e...
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.7.2010 10:13:58
Maca25
пијам кафе, црно, јако, со малку шеќер, си читам се што сум пропуштила деновиве на РР. Проверувам мејл, мој и службен, и ме мрзи да враќам на мејлови
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:31:16
penelopa
Си правам муабет со сестра ми и кумата на фб
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:33:52
Maca25
јадам проја
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:36:22
arh_diz
Se prejadov lubenica za da se otrgnam se vkluciv na RR
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:38:00
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Se prejadov lubenica za da se otrgnam se vkluciv na RR Добро ме потсети и јас да си каснам лубеница
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:42:29
ananikol
Nabrzina gledam so ima novo i so se slucuvalo dodeka me nemalo i skrisum podglednuvam do kade e mm so spremanjeto na za setanje.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 1:26:07
biljanaM
peglam.... i gledam South Park
< Поракaта ја уредил biljanaM -- 13.7.2010 1:29:33 >
_____________________________ Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 8:39:49
tereza
пијам кафе и правам план за денот
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 9:30:30
Viktori
пијам кафенце и се мислам што ќе правиме цел ден
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 9:31:26
arh_diz
Se spremam da izleguvam pa da vidam sto pravite
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 9:33:11
melody
Grickam solenki zosto sum gladna mnooogu zosto pojadokot go propustiv i ja brkam kerka mi po stan zosto ja ima sekade
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 9:46:01
nadica
ја чекам надица да заврши работа во нокширчето па почнуваме со лудориите
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 11:51:44
baby mama
Чекам да дојде другарка ми на кафе и да ми го донесе индексот
_____________________________ Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 13:51:59
Viktori
Ги средувам сликите од одморот на децата! Срцки, по сликите се гледа дека супер си поминале
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 13:58:25
Џена
Се мислев да чистам по дома , ама денес било Павловден па се премислив....ќе се дружам со вас
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 16:50:04
ananikol
Bucko moj se razbudi pa se hranime,kaj nas nema period na rasonuvanje ami vednas golema usta bara lapacka
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2010 23:55:31
Палешка РР
Констатирам дека никогаш нема да влезиме во Европска унија со олкава себичност и простотилак
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2010 0:13:54
Maca25
слушам музика, односно песни кои не сум ги слупнала одамна, на јутјуб
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:06:01
Тања РР
Си печам пица со пршута. Не сум нормална во 00:00 штом планирам да јадам пица ама ми се уврте во глава па нема да можам да заспијам
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:21:03
Палешка РР
Да не ти ја знаев ситуацијата , ќе помислев дека си бремена И пуштам песнички на Миа со надеж дека ќе се смири малку...што врискотење истури
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:28:30
Acina
cekam da si odam doma od rabota zaspav veke na komp a utre vo 5.30 na noga...se mislam koga ke se naspijam jas....
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:30:45
Палешка РР
Acina, јас така функционирам 8 месеци, ајде почни да се навикнуваш за кога ќе дојде бебето
(Одговор на членот Acina )
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:35:58
Acina
a za toa nema da imam maka ako treba ic ne spijam ama za ovaa moja rabota mn tesko mi idi...cel den sedam ocite me bolat od komp,grbot od sedenje,usta od zboruvanje a usi od telefonite zrrrr.... se nadevam mm ke me izmasira ako ne e zaspan koga ke si pojdam
Анкета
Здрава храна.пеперутка16 Дали се храните здраво?