Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Делфинка најубав ден си избрала за стапување во брак, супер И 1 моја другарка на денот на роденденот правеше свадба. Од се срце ти посакувам до следниот роденден да си имаш
Јас имам 26 години и сум една од 3-те девојки на РР (покрај tereza и enika) - немажена Од 1 страна се чувствувам сеуште како дете, а од друга како баба - остарена Како и tereza, исто и јас се надевам дека во наредната 2010 ќе застанам на лудиот камен т.е. сигурна сум дека со мојата ќе ја "окончаме" нашата врска и ќе ја крунисаме нашата
П.С. Мислам дека tereza е другарка ми, ако не се лажам
Eve i jas sum edna od mladite, na 23 se omaziv, a skoro 24 bez 2 dena ja rodiv kerka mi, iako mislam deka mlada stapiv vo brak ova sto sega go imam ne bi go menuvala za nisto