Melanija RR -> RE: Што ако полот не е тој? (14.11.2014 19:21:26)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: momcence Здраво до сите мамички !! Сакам да прашам дали кај некоја од вас е направена грешка при соопштување на полот. На пример на скрининг да ви рекле едно и после 30 недела или на пораѓај излегло друго :). Поздрав ИЗВОРНА ПОРАКА: Ki4iko momcence и јас би сакал да знам,дали се случило на некојда се згреши полот на бебето,макар и на подобро ехо ? ј ИЗВОРНА ПОРАКА: Isabella Еве јас сум таков пример. Цела втора бременост ми беше дијаметрално спротивна од првата, и лошење, облик на стомак, на лице, апетит... Буквално све ми беше поинакво од бременоста со ќерка ми и сите ми викаа дека носам машко.... освен мојот гинеколог. Чекавме втора ќерка, све спремивме за женско бебе и името беше смислено. И кога искочи бебето не прашаа како ќе се вика, мм вика Вероника, и бабицата го тргна ќебенцето со кое го завиткаа бебето, вика па не ни видовме што е, и кога виде вика па машко е [sm=zmeden.gif]. Ние останавме збунети, незнам да кажам дали разочарани, едноставно цел филм ни се смени... Нормално многу се израдувавме што е све во ред со бебето, ама не бевме спремни за момченце, немавме ни име ни облека. Не ни веруваа на прва ни родителите кога им кажавме дека имаат внук. Ете и тоа се случува во денешно време и тоа на најсовремени апарати во ЕУ. ИЗВОРНА ПОРАКА: Ki4iko Леле Isabella и мене не ми се верува дека при 3D и 4D ,може да се згреши.
|
|
|
|