Neurotoxin RR
|
Ви благодарам многу. Сеуште не е завршен процесот, се слушам со нејзе, сеуште е во шок, ќе бидам поддршка за нејзе и сопругот незјин до крајот на животот. Сега бара докази, се распрашував на судска медицина колку чини аутопсија зашто до вечер ќе треба да потпише дали да се носи или не, меѓутоа финансиски се срозија во изминатиот период какви не проблеми имаше и целава бременост ја тераше во систина, сега е таму и ова ќе го наплатат како редовен пораѓај, а тоа е многу. Несакам да пишувам вакви искуства, овде има мајки и трудници и несакам никого од памет да извадам, но и мене ми треба поддршка и извор на сила за да ја успокојам колку толку. Ако има некој искуство или повеќе информации, на ехо и кажале дека има вода бебчето во стомачето, еднаш и кажале тоа е причината за смртта, а еднаш дека може тоа да е последица на смртта. Колку што прочитав јас за тоа единствено логично ми беше ова Ascites An accumulation of fluid in the abdomen. The finding of isolated fetal ascites has been associated with intrauterine infections (cytomegalovirus, parvovirus, syphilis, toxoplasmosis, listeria, hepatitis), upper or lower gastrointestinal obstruction, perforated bowel (meconium peritonitis), genitourinary tract abnormalities, trisomy 21 (Down syndrome) , Turner syndrome, and early hydrops. Often the cause of the ascites is unknown. Нејзе ис помнувале вакви работи, само незнам дали ќе и направат испитувања и дали нешто ќе и одгооври зошто сето ова... извинете ако сум оф топик не најдов слична тема два дена сум на нет и незнам каде ми е главата и душата, она ми е сродна душа од мали сме заедно, и бев старосватица и за нејзе би убила, немам сестра по крв, ама она ми е сестра по душа
|