Mihaela 2010
|
Off dilina bas ste se iznamatkale...moj sovet ti e da si pojdete kaj drug doktor..jas mojata ja nosev vo neuromedika,kaj Djolev,po preporaka na nasiot maticen pedijatar od Neuromedika,tamo ne preporaca..znaci pregledot ne bese nesto woooow ama bar sum zadovolna od toa sto se ni objasni doktorot i kako ne primi...fala mu na boga nemase nikakvi problemi so kerka mi,taka da mislam deka bevme uste dva pati i tolku... sto se odnesuva do povojot,jas imav pozajmeno edni gakicki ,mi gi imaa dadeno na zaem,toa se pamucni,navodno gi imalo vo Zegin,epten prakticni,so lepenki,znaci si stavas pampers i tie gakickite,koga mu gi pokazavme na ortopedov epten ne ispofali,em prakticni em taman,nema potreba od tolku mnogu peleni povivanje...duri pedijatarov ni kazuvase deka dovolno e samo sto deteto si ima pampers,i nema potreba od dopolnitelni peleni prepovivanje..taka da ne gi ni koristev tie gakicki koj znae kolku ,posto ne fati leto i bese uzasno toplo taka da ne sakav detevo da go maltretiram Taka da konsultiraj se so uste eden ortoped,a eve prasaj i vo Zegin dali se uste postojat takvi pamucki gakicki,pa kupisi od niv i nemaj gajle