Pepelaska * -> RE: соновник (23.12.2010 11:45:33)
|
Ајде кој може мене да ми помогне, последниве денови сонувам епртен ептен чудно сонови се поврзани се со едно момче кое незнам како да го објаснам имавме нешто кратко беше ама многу силно ( помеѓу двајцата ) .Овај сон од ноќеска беше ептен силен и јасен. Одам со другарка ми да чекаме Нова Година и одеднаш се најдовме на една ливада а таму огромна градба нешто како замок, а пред да отидеме таму го видов него кај што игра карти со другарите на улица а тој мене не ме виде. И одиме со другарката таму по таа ливадата едни угорници страшнии, таа трча ( а сега е бремена ) трча по тие угорниците а јас не можам збивам и и виикам назад ајде, и одеднаш пропаднавме во таа градбата што беше многу чуднаа како агол од 90 степени ама премногу висока. И се изгубивме јас сама одев по тоа скалите скали надолу нагоре стрмни никакви, неа ја снема, одеднаш после ми излезе еден човек кој го чувал местото тоа било некое историско место и почна да ми вика што бараш овде. Јас исплашена избегав надолу по скалите и се најде една врата низ неа влезе тој ме гушна силно и ми вика О Боже колку сум те сакал, и јас истото му го реков после бев загрижена за другарка ми нигде ја немаше мислев дека кај што пропадна се уби. И одеднаш се наоѓаме ан едни чудни гробишта сите ссо чадори јас мислам дека другарки ми е умрена а таму сум со мм а ова детето што кажав го нема нигде, сите другарки мои таму се а и таа што беше со мене, и не знам кај кој бевме н апогреб или само така тоа историското место гп гледавме, сонце дожд во исто време. Пишете ми ако знаете што може да значи ептен ме исплаши сонов, а мене повеќето сонови ми се остваруваат
|
|
|
|