Snow Queen -> RE: соновник (15.1.2012 10:15:13)
|
Ај сега мене да ми помогне некој, поими како поими ми се јасни што значат, ама многу испреплетен сон.Па би замолила некого малце да ми го разјасни: Сонувам како слушам зурли и тапани, излагам на терасата од мојата соба и гледам две 3 различни ора, 3 групи на луѓе, и сваќам дека 3 различни свадби се.Исто така гледам и 3 накитени автомобили,ама од тие старите: виолетов,црн и сив http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwR_vIrUyEKN4rvkWevG9FKDQY7Rig-hnVYZPRxutxs3qkn8Db Потоа слушам музика од другата страна на зградата, истрчувам на другата тераса,која гледа на спротивната страна и гледам уште една свадба,ама овие влагаат во мојата зграда,а претходните 3 беа т.е. играа оро пред згрдата до мојата. Потоа се симнав да ја видам невестата, и и испадна чевелот слегувајќи,јас пријдов и и го подадов,а он се насмеа и ми вика благодара (во ликот беше бела нежна,црна коса,црвен кармин) си изиграа оро и си заминаа.Враќајќи се накај дома,во влезот наоѓам мобилен телефон,многу убав бел со златно.Потоа влегувам во лифтот и сум си седела во лифтот 2-3 саати не сум сакала да излезам, откако излегов,во моментот кога влагав во станот се разбудив. Е ај сеа help me,ретко сонувам вакви бистри реални и големи сонови
|
|
|
|