|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Породилни болки
2.7.2012 19:24:18   
mmbucko
Ajde ajde, mi se jadat mekici!!!!!! Ako treba i jas ke pomognam pri mesenje :D. Ajde vi ja pushtam seta sreka na svetot so lesno da vi bide na site i da si rodite zndravi i srekni bebuvcinja.

(Одговор на членот taska)
Непосредна врска до пораките: 751
3.7.2012 4:54:59   
tanjuskaaa
Мамичкиии кај мене болките почнаа да се засилуваат user posted image ако станат поинтензивни уште вечер ке одам назад на болница а ако не во 6:30 сабајле сум секако закажана. Се надевам Just Baby и Taska веке се гушкаат со нивните user posted image . Со лесно и со срека, поздрав

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 752
3.7.2012 11:52:45   
taska
Tanjuska so lesno :))))) jas se uste nemam aber hahahah user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот tanjuskaaa)
Непосредна врска до пораките: 753
3.7.2012 11:56:25   
mmbucko
tanjushkaaaa ni ja nema user posted image user posted image user posted image ajde so lesno.....ushte tebe taska da te ispratime ....... I pocinjeme nie da kukame :))))))))))

Непосредна врска до пораките: 754
3.7.2012 13:27:57   
Veronika 78
so lesno na site i ve cekame so ubavi vesti da ni piseteuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 755
3.7.2012 16:21:28   
Mimiee
Imam siiiiiiiinnn presrekna suuum

(Одговор на членот Veronika 78)
Непосредна врска до пораките: 756
3.7.2012 16:29:25   
mmbucko
Ajde airlijaaaaaaaaaaa neka e zdrav i ziv, golem da rasne, najgolema radost na mama i tato da bide. *******************

(Одговор на членот Mimiee)
Непосредна врска до пораките: 757
3.7.2012 16:29:40   
taska
mimiee neka e ziv i zdrav i da vi nosi radosti cel zivot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Mimiee)
Непосредна врска до пораките: 758
3.7.2012 16:43:05   
mmbucko
Eve veke zamesiv edna Goooooolema vangla testo za mekici. Nego nikoj nishto nerece za just baby i temjanushka? Da stavam li trodupla kolicina????????? :))))))))))))

Непосредна врска до пораките: 759
3.7.2012 17:12:52   
Felly RR
Еве тука може да и честитаме на Мимиее

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 760
3.7.2012 18:59:13   
Veronika 78
Cestitki do mimiee da e ziv i zdrav sinot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 761
3.7.2012 20:13:16   
eli07
Cestitkiiiiiuser posted image user posted image user posted image Ziv i zdrav, golem da raste.......

(Одговор на членот Veronika 78)
Непосредна врска до пораките: 762
4.7.2012 11:47:39   
taska
Decki ja sabajle bev na lekar i si pokazuvase kontrakcii na ctg , a jas nisto ne cuvstvuvam osven steganje na stomak , i denes mi e terminot sestrata vika aaaa izgleda ce se poragjame denes i jas takva ama jas nisto ne osecam :))))) i posle bev kaj doktorot i mi pravese pregled racno mi butna raka lele kolko me boleseeeee i posle so edna zelezna takva i svetilak nesto cepkase da ja vidi plodovata voda i rece 2 prsta sum otvorrena i plodovata voda e mlecna a toa e dobro ... i ce si pocekame uste malku ako do nedela ne bide u nedela sabajle idam da me porodat so provokacii :)))) ahhh uste me boli dole od pregledot , jas zapeknata 9 meseci ne cepkana hahahah ni pregled ni sex ni nisto a on oppp mi nabuta toa prstite :( aj kisssss

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 763
4.7.2012 11:56:05   
eni
Lele taska mozam da zamislam. Jas koa bev po bris kolku me bolese a tek cela raka da mi pikne user posted image

Непосредна врска до пораките: 764
4.7.2012 12:05:28   
Dimana
Taska ti se uplasi od edna raka user posted image bidi spremna na hotel promaja ako se poragas vo gag vlez izlez koj stasa ke pikne prsti taka mi vikaat drugarkite sto se poragale ,zamizi i misli pozitivno .
Jas denes custvuvam nekoi bolki vo polovina ama nisto strasno rano e uste 37 nedela sum .

(Одговор на членот eni)
Непосредна врска до пораките: 765
4.7.2012 13:22:52   
AnnaMolly RR
Dimana, не е рано, веќе си влезена во 9 месец. Јас се породив 37 гн + 2 дена, значи два дена откако влегов во 37 недела. Бебето си беше 3.190 грама, апгар 10. Така да, штом влезете во 9 месец може во секој момент да почне породувањето.

Ви посакувам на сите со лесно да ви биде!

Live and let live

(Одговор на членот Dimana)
Непосредна врска до пораките: 766
5.7.2012 9:21:30   
taska
Kako ste mi denes zeni? user posted image jas si zakazav masaza u 11h epa cekam cekam barem uste ednas da si se relaksiram .... stomakot mi e se pogolem i pogolem i pocnuva da se stvrdnuva , ama pak ne boli , od kolku prsta otvoreni pocnuvaat pojakite bolki?? znam deka sum dosadna ama trpete me uste malku user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 767
5.7.2012 16:38:49   
eli07
Taska od tugji iskustva ne od moe, znam deka e razlicno kaj sekoja trudnica.Starosvaticata moja bese otvorena 4 prsta a poima nemase i nemase bolki....Sestra mi pa sprotivna prica uste neotvorena i pocnaa bolkite noramlno onie poslabi....Taka da ne se zamaraj kako ni e pisano taka ke bide.Ajt so lesnouser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 768
5.7.2012 16:41:17   
eli07
Inace vecerva sonuvav deka mi pocnale bolkite i deka se poragjam i toa mackina kaslica bilo mnogu lesno si pominavuser posted image user posted image Uff se razocarav koga se razbudiv :(( Aj si vikam vo sabota mi e rodenden pa na bebus moze ke mu tekne da izleze pa zaedno da si go slavimeuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 769
5.7.2012 16:50:22   
taska
Eli koga ti e tebe terminot? inace i mene mi e u sabota rodendenot user posted image user posted image user posted image moze i mene saka da me iznenadi za rodenden user posted image ama ako ne bide sabota nedela ni e zakazano poroduvanjeto hahahha lele strav mi e hahah

Непосредна врска до пораките: 770
5.7.2012 17:06:39   
mmbucko
A be ovde koncentracija na mamicki rakcinja, mene mi beshe rodenden vo sabotata. Nie go promashivme zaednno da slavime :))))). Inaku i jas zavcera sonuvav deka go rodiv bebceto i toa doma hahahahahah isto za 2 min. Eve me i mene celo vreme se vrtkam po doma so shugavi bolki pa gi ima pa gi nema pa nekoja jaka mi se zdosadi.........SAKAM DA SE PORODAM!!!!!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 771
5.7.2012 17:27:04   
taska
mamicki rakcinja i bebinja rakcinja :) mmbucko i ja samo se vrtam po doma od krevet na krevet filmovi gledam i nisto ne rabotam samo cekam :))) a od druga strana si vikam pa eeee koga vaka vece u zivot ce si imam vreme da si polezam i odmmoram hahahah more lezi si i uzivaj inace kolku godini punite ? ja sum 07071977 se sedmici

Непосредна врска до пораките: 772
5.7.2012 17:33:48   
eli07
Jas sum pampers generacija user posted image user posted image 07071983 :) Ali posto terminot mi e 26 Juli (veke 38 nedela) moevo rakce moze da bide i lavce ako go zatera do kraj na mesecov :(( Samo se nadevam user posted image deka nema da mu se uarni tolku u mesko user posted image

Непосредна врска до пораките: 773
5.7.2012 17:37:16   
eli07
Devoki da ve pitam nesto koga veke mi tekna...Posto mojava doktorka navodno "vrska" vo GAK mi e na odmor i realno nemozam da odam kaj nejze na CTG mislev da idam kaj mojot maticen dodeka da se vrati user posted image .Kade idete vie na pregledi sega vo 9 mesec dali kaj sto ke se poragjate ili kaj vasite maticni??

Непосредна врска до пораките: 774
5.7.2012 17:41:03   
taska
Jas idev do 9 mesec kaj maticniot u kumanovo, (mazen sum u sk ) i od 9 mesec idam u remedika kade i sto ce se poradjam ,ama ako doktorkata so ce te poragja sega e na odmor idi si kaj maticnata so ima veze toa , bitno e se da e vo red :) koga ce se vrati odi si na gak i pokazi gi rezultatite ...jas kaj mojot maticen gledav mnogu zeni sto si idea na ctg a se poragjaat u bonica posle

Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

zensko ime
Miki88

koe e poubavo?

hana (30%)

melanija (23%)

eva (47%)

Број на сите гласови: 296

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!