RE: Еднократни пелени (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Новороденче, бебе

Порака

Палешка РР -> RE: Еднократни пелени (9.10.2010 9:34:34)

Јас подолго време користам Molfix и многу сум задоволна. И Evy baby беа многу убави, но веќе не можам да ги најдам во мојот град. 

Sara -> RE: Еднократни пелени (12.10.2010 15:57:06)

Ние користевме Памперс подолго време, сега сменив Дајперс да пробам и Ок задоволна сум, но приметив на грпчето позади му се нафрла на местото каде што е ластикот од пелената, дали ќе помине ова, или овие пелени не се за нас?

***Lide*** -> RE: Еднократни пелени (12.10.2010 18:37:32)

nie sega koristime canbebe od 7-18 a gi imame isprobano pampers,dajpers,molfix i neznam sto li uste ne[sm=zmeden.gif] nikako da ostanime suvi do sabajle aj vo tekot na denot sekako menuvame na 3 casa i ni minuta poveke oti vednas prokisnuva ama problemot e za noke zosto sega i zaladuva pa nemozime da se preselekuvame na sekoe ne zanm sto da prasvime[sm=zmeden.gif]

MamaOhrid -> RE: Еднократни пелени (12.10.2010 19:30:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ***Lide***

nie sega koristime canbebe od 7-18 a gi imame isprobano pampers,dajpers,molfix i neznam sto li uste ne[sm=zmeden.gif] nikako da ostanime suvi do sabajle aj vo tekot na denot sekako menuvame na 3 casa i ni minuta poveke oti vednas prokisnuva ama problemot e za noke zosto sega i zaladuva pa nemozime da se preselekuvame na sekoe ne zanm sto da prasvime[sm=zmeden.gif]

Пробај за ноќе со Pampers Premium Care, најскапи се, ама најубави. И не протекуваат.

oliva -> RE: Еднократни пелени (12.10.2010 20:02:33)

da pampers premium care se najubavi ,takvi koristime i nie 100%pamuk

matrjoska -> RE: Еднократни пелени (14.10.2010 13:55:54)

Јас за Ева користам исклучиво Huggies. Најдобри се, никогаш не ни пропуштиле, плус премногу и се удобни и шаренки и она многу си ги сака :)

marina82 -> RE: Еднократни пелени (14.10.2010 16:36:48)

kolku se dvizat Hihggis, pelenite, i kade gi imaat site brojcinja?

Maca25 -> RE: Еднократни пелени (14.10.2010 17:14:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sara

Ние користевме Памперс подолго време, сега сменив Дајперс да пробам и Ок задоволна сум, но приметив на грпчето позади му се нафрла на местото каде што е ластикот од пелената, дали ќе помине ова, или овие пелени не се за нас?

истото и се случи на нина, се нафрли позади кај што е ластикот. но тоа беше еднаш, брзо помина и не се повтори.

Џесика -> RE: Еднократни пелени (14.10.2010 17:21:12)

Абе сте приметиле на новиве дајперс дека се помали од претходните? на Борјан овие му се мали, го жуљаат на бутчињата, а баш ми беа практични

Тања РР -> RE: Еднократни пелени (16.10.2010 0:31:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Јас подолго време користам Molfix и многу сум задоволна. И Evy baby беа многу убави, но веќе не можам да ги најдам во мојот град. 

Мене па не ми се допаѓаат Молфикс[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image], едвај чекам да го истрошам џамбо пакетот и да се вратам на Виолета. Молфикс 4-ка ми се накако тенки и без еластични ленти.

AnnaMolly RR -> RE: Еднократни пелени (6.11.2010 14:54:57)

Сакам да ве прашам дали Виолета пелените имаат еластични лепенки?
Штом Тања се враќаш на нив, значи дека имаат?
Јас користам канбебе и задоволна сум, не ми пропуштаат и цела ноќ поминуваме со една пелена, ама само ме нервира што немаат еластични лепенки. Дали е до моево буцко или не знам што, ама број 4 од 7 до 18 кг му се кнап кај стомачето а има 9 кила [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Па може да пробам со Виолета, гледам доста ги користите.

Martins mom -> RE: Еднократни пелени (6.11.2010 15:02:48)

И јас од памперс се префрлив на кан бебе и сум задоволна засега. Не можев да ја издржам цената на памперсот, зашто на мах 10 дена купуваме ново пакување. 7-8 пелени дневно обавезно ми бегаат[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

AnnaMolly RR -> RE: Еднократни пелени (6.11.2010 15:06:23)

и јас сум презадоволна, а цената е неспоредлива, дупло се поевтини.
Само мене ме чуди што му се кнап. Мислам да беа еластични супер ќе му одговараат. Сега има скоро 9 кила, а замисли какви ќе му бидат кога ќе има да речеме 11 или 12, а наменети се за бебиња од 7 до 18 кг. Тоа ме чуди.

AnnaMolly RR -> RE: Еднократни пелени (6.11.2010 15:07:42)

Многу пелени трошите, мартинс мам. Филип е станат од 8 сабајле, а еве сега пред пола саат трета пелена сменивме. Околу 6 уште една, па во 9 петта и до сабајле додека стане нема мењавање.

Џесика -> RE: Еднократни пелени (6.11.2010 15:58:52)

АнаМоли, нека не ти е мерило килажата на Филип и килажата на пелените... ние користиме пелени +16, уште откога имаше 11 кг, такво си е детето, крупно, пие течности и многу мочка... а сега има 14 и нешто кг и овие пелени што се +16 му се пошлампави отколку тогаш, се извиши, се истанчи...

Snowhite RR -> RE: Еднократни пелени (6.11.2010 17:16:40)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Јас извесно време веќе користам Лионстар, прв пат ги видов, ама ми ги препорачаа, бев скептична малку, па зедов неколку парчиња за проба и ми се допаднаа и сега такви користиме и плус цената е убава

Овие неколку дена 2 пати ми прокисна, не знам зошто, дали сега е поголем повеќе мокри навечер, можи треба поголем број, па ако уште еднаш се случи, ќе земам Виолета и само навечер ќе ставам од нив

brineta88 -> RE: Еднократни пелени (6.11.2010 19:23:20)

Od pocetok koristam kan bebe i bev mnogu zadovolna, no posledniov mesec sekoe sabajle filip e mokar, propustaat. On sega pie poveke tecnosti i poveke moca. Sega se mislam koi da gi zemam, edno vreme zedov molfiks onaka za proba, ama ne mi se svigaat. Se mislam sega da zemam violeta da vidam kako ke izdrzat

Mujer -> RE: Еднократни пелени (15.11.2010 11:09:02)

Nie cedlo vreme si koristime samo Huggies. Najdobri se. Nikogas ne ni se slucilod a ni prokisnat ili pak ne daj Boze da ni predizvikaat nekakva alergiska reakcija. I mnogu se podobri od pampers.

MACKITA -> RE: Еднократни пелени (17.11.2010 21:31:32)

Nie koristevme Pampers Sleep & Play i ne bev zadovolna, Evy bebe bea dobri no brzo ni se smalija pa gi nema nigde.Potoa zedovme pampers activ i da najdobri se mada se slucuva i da prokisnat navecer po 10 casa nosenje. Pa zedovme Diaper dobri se ne propustaat ama se mnogu pokruti.Kako pampersot nema mekicki se ama pa se poskapi.Me interesira huggies kade mozam da gi najdam i kako se dvizat.

MACKITA -> RE: Еднократни пелени (17.11.2010 21:32:33)

I uste nesto dali imaat rasteglivi leniti huggies i molfix?

Maca25 -> RE: Еднократни пелени (18.11.2010 0:46:45)

Јас земав huggies, ок беа, не прокиснуваа ама немаа растеглива лентичка. Пак се вративме на Дајперс.

Rossana -> RE: Еднократни пелени (18.11.2010 15:52:52)

Ние користивме Бекутан, па Виолета а сега сме со Памперс 4. Памперс ми се некако најмеки. Веке 3 месеци ги користиме

Rossana -> RE: Еднократни пелени (18.11.2010 15:54:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: MACKITA

Nie koristevme Pampers Sleep & Play i ne bev zadovolna, Evy bebe bea dobri no brzo ni se smalija pa gi nema nigde.Potoa zedovme pampers activ i da najdobri se mada se slucuva i da prokisnat navecer po 10 casa nosenje. Pa zedovme Diaper dobri se ne propustaat ama se mnogu pokruti.Kako pampersot nema mekicki se ama pa se poskapi.Me interesira huggies kade mozam da gi najdam i kako se dvizat.

Уф да и јас ги пробав Sleep & Play ама ме, многу се покрути од Active baby

slavicav -> RE: Еднократни пелени (18.11.2010 16:35:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: oliva

da pampers premium care se najubavi ,takvi koristime i nie 100%pamuk

Пробај за ноќе со Pampers Premium Care, најскапи се, ама најубави. И не протекуваат.

Potpis!

baby_bump -> RE: Еднократни пелени (20.11.2010 16:16:56)

Сега за сега користам Бекутан, задоволна сум од нив, па за понатаму ќе видиме.

Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>