|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
22.12.2011 13:00:44   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

сега земав кан бебе 4+ од новителила боја од 9 до 20кг со двепаковки влажни и подлога за повивање гратис се тоа 66пелени за 764 ден...тоа ефтино е или има уште по ефтини пелени

I vo zegin ima gratisuser posted image
JAS KUPUVAM OD LILJAKOVITE 620DEN 74 PELENI AMA NEMA NISTO GRATIS ILI OD APTEKA TRGAAT NE ZNAM

Idi vo STOKOMAK....tamu ti se 612 denari so se gratisi

no kaj nas nema zegin vo ovoj nas smotan grad nema nisto

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 851
22.12.2011 13:36:53   
dostickage
ne sto nema zegin tuku i od starata ambalaza si zemala.po brojot na parcinja mi lici deka si kupila od sinite can bebe bez elasticni lepenki.mada mene i tie mi bea super jas ednaska imam kupeno malo pakuvanje od desetina parcinja i top mi bea.

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 852
22.12.2011 13:39:07   
Annet
mamicke od kaj si ti be,lele kako nema peleni,aj belja rabotauser posted image

сега земав кан бебе 4+ од новителила боја од 9 до 20кг со двепаковки влажни и подлога за повивање гратис се тоа 66пелени за 764 ден...тоа ефтино е или има уште по ефтини пелени

JAS KUPUVAM OD LILJAKOVITE 620DEN 74 PELENI AMA NEMA NISTO GRATIS ILI OD APTEKA TRGAAT NE ZNAM

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 853
22.12.2011 17:28:26   
MarilynMonroe
Ние во болница користевме Pampers Sleep&Play 2че, мало пакување од 37 пелени. Не се лоши, но се доста парфимирани. Кога дојдовме дома земавме Pufies исто така 2че и тоа Jumbo пакување. Долго време пред да се породам читав за пелени разни искуства, и се решив за Pufies затоа што не се јако парфимирани, многу се меки, делуваат природно, и засега сум задоволна со нив. Сметам дека имаат и релативно прифатлива цена. Инаку ги купивме околу 850 денари (jumbo пакување од 94 парчиња) од Супер Тинекс. Знаете дали некаде се можеби со пониска цена?

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 854
22.12.2011 20:13:09   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

mamicke od kaj si ti be,lele kako nema peleni,aj belja rabotauser posted image

Денес баш и кажував на золва ми за кан бебе дека се поефтини и ми кажаа дека сепробале и дека заклучиле памперсот иако се најскапи менуваатпо 5дневно да речеме а од овие кан по 7 дневно....па сега ке видам ако се погодат ке терам со кан али ако пропуштаат ке барам опетпамперс па сега се зависи и од детето и од пелените кајсекој различно а инаку овие кан ги купив од еден нов маркет го отворија во Неготино и така одеа спакувани комплет а во зегин незнам дали има не сум прашала.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 855
22.12.2011 20:28:10   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: MarilynMonroe

Знаете дали некаде се можеби со пониска цена?

Јас купував 2че а сега и 3 јумбо паковање по 700 ден. ама во Тетово user posted image , па ако имаш некого или поминуваш чисто да знаеш. user posted image

(Одговор на членот MarilynMonroe)
Непосредна врска до пораките: 856
22.12.2011 20:28:11   
Bububebe
Јас користам памперс премиум 4, ама денес зедов 5 ка.Приметив дека е црвена на препоните ,изгледа ја стегаа.Ама 5 ката се поскапи,44 пелени 900 денари

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 857
22.12.2011 20:29:10   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe

Јас користам памперс премиум 4, ама денес зедов 5 ка.Приметив дека е црвена на препоните ,изгледа ја стегаа.Ама 5 ката се поскапи,44 пелени 900 денари

44 пелени 900 ден? Леле, скапи се баш.

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 858
22.12.2011 20:34:09   
Annet
кикичке пробај Пуфис незаменливи се................................и кан бебе се убави ама овие другиве,мислам дека никогаш нема да ги сменам............................само незнам до кој број се и како одат цените понатамуuser posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 859
22.12.2011 21:26:27   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

амии лета иљадарче за пет секунди па икогакесе покака во нова пелена лелееееuser posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 860
22.12.2011 21:28:24   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

кикичке пробај Пуфис незаменливи се................................и кан бебе се убави ама овие другиве,мислам дека никогаш нема да ги сменам............................само незнам до кој број се и како одат цените понатамуuser posted image

пробав пред даодам во хр и што знам незззнам аман ми е од пелени user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 861
22.12.2011 21:53:42   
blond
Кикичке, јас сум презадоволна од Дајперс. 62пелени (7-18кг) 670 ден.

Непосредна врска до пораките: 862
22.12.2011 22:15:54   
MarilynMonroe
Каде во Тетово? Во кои маркети?

Непосредна врска до пораките: 863
23.12.2011 10:30:10   
jana81

Ние во болница користевме Pampers Sleep&Play 2че, мало пакување од 37 пелени. Не се лоши, но се доста парфимирани. Кога дојдовме дома земавме Pufies исто така 2че и тоа Jumbo пакување. Долго време пред да се породам читав за пелени разни искуства, и се решив за Pufies затоа што не се јако парфимирани, многу се меки, делуваат природно, и засега сум задоволна со нив. Сметам дека имаат и релативно прифатлива цена. Инаку ги купивме околу 850 денари (jumbo пакување од 94 парчиња) од Супер Тинекс. Знаете дали некаде се можеби со пониска цена?

i jas koristam pufies 4 i sum preprezadovolna od niv ama jas go naogam samo maloto pakuvanje 20 peleni 300 den i mi e nekako skapo pa zemav vcera dajpers za denski da gi probam a za navecer pufies definitivno
inaku vo stip vo eden diskont imalo pufies ama neznam koja cena pa ako se poeftini ke si koristam samo takvi

Непосредна врска до пораките: 864
23.12.2011 10:59:12   
Annet
jana nie koristime pufies 4 najubavi se kombiniram i can bebe i tie se ubavi elasticni.tuka vo tus gi ima neli ima vo stip tus market.
pobaraj ima jambo pakovanje 70 parcinja 826 derari;-)

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 865
23.12.2011 11:48:15   
Bethany

Каде во Тетово? Во кои маркети?

Во индустриска улица, веднаш од влезот на семафорите лево, по тие дисконти на велико. Ако некого имаш да ти земе, по тие магацини се е поефтино. Јас купувам и храна хип 250 ден. и пуфис се и 2. и 3. џамбо паковање по 700 ден.

Непосредна врска до пораките: 866
23.12.2011 12:06:57   
Snowhite RR
Јас повторно се префрлив на Виолета, швајцарски долго време користев, ама изгледа овој пат пратката не чинеше и некако како да ми се нафрлаше и ако стоеше подолго памперсот на пример преку ноќ, сабајлето како влакна, односно тоа внатре цело изегуваше и му се лепеше на газето и на нозете. Да го потрошам ова пакување Виолета, можеби пак ќе пробам швајцарски да видам дали е до пратката или едноставно ги расипаа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 867
23.12.2011 14:07:59   
mamicka77
anet od probistip sum malo gradce i ne mnogu razvieno imame samo dve apteki i nema mnogu izbor

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 23.12.2011 14:18:20 >

Непосредна врска до пораките: 868
23.12.2011 14:08:41   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

ne sto nema zegin tuku i od starata ambalaza si zemala.po brojot na parcinja mi lici deka si kupila od sinite can bebe bez elasticni lepenki.mada mene i tie mi bea super jas ednaska imam kupeno malo pakuvanje od desetina parcinja i top mi bea.

ne so violetova boja se i elasticni lepenki

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 869
23.12.2011 14:22:21   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

амии лета иљадарче за пет секунди па икогакесе покака во нова пелена лелееееuser posted image user posted image

hahahahahha kikicka mojata sekogas kaka vo nova pelena i nie gi trosime za 10 dena74 br

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 23.12.2011 14:24:41 >

Непосредна врска до пораките: 870
23.12.2011 22:13:04   
vickyy
И јас ги користам Пуфис откако ми се роди user posted image и пре задоволна сум никогаш не пропуштиле,ни ноќе :) ги има во тинеx бр 3-4 740 ден помалите се иста цена само повеќе прачиња,има и поголеми
Мн се меки и нежни,еднаш мм купи кан бебе и едвај ги потрошивме катастрофа како најлон се мн се крутиuser posted image е сега зависи кој на какви е навикнат ......

Непосредна врска до пораките: 871
24.12.2011 10:24:43   
kikicka
синоќа и ставивкан бебе накај 9ипол сабајле иссто во 9ипол не беше претонета,значи сега за сега се добри кан бебе user posted image ,али во пакетот на една пелена имаше тоолку мнг лепенки така некоја шкарт пелена се погодила во пакетот.

(Одговор на членот vickyy)
Непосредна врска до пораките: 872
26.12.2011 11:46:44   
SkCura77
Ние користиме Пуфис 4, ама некако да ми се гледаат кратки??!!! Бебушко ми е долг 66 цм и има 7 кг, големините 2 и 3 од Пуфис убаво му ги ставав и се покажаа ептен квалитетни! Овие 4-кава некако како да се пократки, не пропуштаат, но често му ги наоѓам свлечкани надолу по мешето. Или лепенките не држат или јас не ја местам правилно, ама... 

Непосредна врска до пораките: 873
26.12.2011 11:48:20   
Annet
da da i jas primetiv nema nekoja razlika so 3ka broj
ne se mn pogolemi
ama mene najubavi mi se

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 874
26.12.2011 13:32:11   
rina13
da ne mu se golemki pelenite i nie koga imavme 7 kg 4 ni se smknuvaa i se vrativme na 3ka sega imame 9kg dugacki sme 74 i 4ka ni se taman.

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?