|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
8.6.2012 13:06:55   
anaana
Calypso, vo ohrid pufiesot se 799den jumbo pack, site brojcinja, a tie so dezeni, bas broj 5 se 830 ili 850. nekako ovoj marketov vo ohrid poprilicnio eftin za peleni a i za drugi raboti :))

huh mi olesna za ova sto mi go kaza. inace nemam reakcija od vcera do denes od pelenive taka da moze samo ne mirisaat i tolku :))

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1176
8.6.2012 16:36:10   
vanessa30
Lele ova Becutanov za dzabe gi kupiv 5, za nisto ne gi biva, aj tvrdi tvrdi, kakuski ne propustaat, ama mockite nonstop utop se pravime,. Da go dotrosam pakuvanjevo i NEVER MORE.
A ovie svajcarskite dobri bile, za proba mi dade edna prijatelka 2 peleni (5-ka) i voopsto ne propustija, e sega kolku sto istestiravme so 2 peleni. Ama planiram da si naracam da mi kupat.
Definitivno od Daipersov ne se delam, samo mesto 4-ka, ke si zemam 5-ka.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1177
11.6.2012 10:51:30   
Dominika
Ние на почеток користевме Памперс премиум. Кога направи 4-5 месеци, се префрливме на Дајперс и супер сум задоволна до сега. Ги купувам од КАМ. Сега бр. 5 имаат самосензитив, ги нема обицните, ама и овие ни се добри.

Мамички, ме интересира дали некој има искуство со новите пелени што ги имало во ДМ маркетот, германски биле од некоја нивна линија. Јас уште не сум била. Другарка ми видела дека имаат нови пелени, па да прашам некој дали ги пробал?

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 1178
11.6.2012 15:08:43   
anaana
lelel denes gi probav pampers sleep and play, ama ne vidov deka se made in poland. lugjeeee pa ona e sramota da se prodava za tie pari. fala bogu e malo pakovanje - mi go donesoja na poklon :)))))
ama e uzas. pelenata nekako cudna sto znam. moze i tie germanskite se isti jas do sega ne sum koristela sleep and play. pufies mi se naj sega zasega :)))

(Одговор на членот Dominika)
Непосредна врска до пораките: 1179
11.6.2012 15:52:32   
majka na eva
а која цена се пуфис пелените и колкаво пакување.и ги има ли во зегин?

Непосредна врска до пораките: 1180
11.6.2012 16:18:05   
anaana
vo zegin mislam deka gi nema. jas gi kupuvam za 799den golemo pakovanje i toa 2ka se 94 peleni, 3ka se 82 peleni, 4ka se 70peleni a 5ka ne znam :)))) ima i od tie so dezen tie se 840nekade.
vcera bas gledav deka ima i so gratis maramcinja. jas od market vo ohrid gi kupuvam

(Одговор на членот majka na eva)
Непосредна врска до пораките: 1181
20.6.2012 18:20:27   
Fiao
Jas do sega probav pampers, becutan i diapers. Pameprsot mi bea fini ama skapi, bekutanot uzas neviden, deteto celo vreme mokro, a baska sto se tvrdi - kamen i otkako gi probav diapers ne planiram da gi menjam. Tenki se, elasticni, ne propustaat i sto mi e najvazno nemaat gelovi - pamucni. A i toa sto se duplo poreftini skoro od pampersot e isto taka prednost.

Непосредна врска до пораките: 1182
22.6.2012 10:49:06   
Bububebe

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Сега ме замисливте за памперс премиум кер. Ај тие што веќе ги имаат користено ако може да ми кажат дали има разлика од Полските и Германските. Сакам да купам па да не утнам, во Зегин имаат исклучиво Полски а во Еурофарм само Германски

Луци,јас не гледам никаква разлика.Обично земам од Зегин,значи од полските,ама пред некој ден ај да земам од Еурофарм,да видам што е разликата.И исти се user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1183
22.6.2012 10:52:37   
Ikana
Luci, јас искрено не приметив некоја разлика, купувам памперс премиум од сам почеток, од секоја можна аптека во Скопјево и супермаркет, но не ми се случило да ми пропуштат до сега ниту еднаш. Скапи се, ама вреди според мене, зошто само што и сменив на М пелени, односно земав Пуфис, одма ми се исфрли, после 3 дена употреба!

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 1184
22.6.2012 11:19:55   
Luci
За ноќе му ги ставам само и пред неколку дена му имаше пропуштено и баш се зачудив. А пелената си беше инаку сува ама тоа не се сомневам дека е во квалитетот на Премиум кер туку сигурно М. ја има подместено лепенката( си прави така за да си го тегне тулетоuser posted image )

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1185
22.6.2012 11:20:21   
Mihaela 2010
I nie postojano koristevme pampers,i stvarno nema utka,koj si e vo moznost neka si gi koristi,nitu ednas ne propustile nitu da imame nekoj problem.edno vreme zemav Pufis i jas,ama odma mi se nafrla,i si rekov pampers i kraj

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1186
22.6.2012 11:29:19   
ivoni4ka
lele ne i se veruva kolku se dobri ovie svajcarskite peleni abe top se mekicki mekicki ubavini ne propstaat plus skoro i ne se zabelezuva deka pamper nosime kako Fani gakickite user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1187
22.6.2012 11:39:37   
elenak
За ноќе му ги ставам само и пред неколку дена му имаше пропуштено и баш се зачудив. А пелената си беше инаку сува ама тоа не се сомневам дека е во квалитетот на Премиум кер туку сигурно М. ја има подместено лепенката( си прави така за да си го тегне тулетоuser posted image )

Не ќе да е до детето до пелените е изгледа. И јас се утепав од фалење ама ги сменив по брза постапка. Три ноќи по ред утоп се правеше ќерка ми. Пелената сува а она мокра, па пресоблекување, расонување. А не дека ни се мали, 3-ка имавме до 9 кг а она уште 7 кг нема. Еве веќе две ноќи спие со Дајперс и немаме гајле, исто мрда го шета креветот, на сите можни страни се превртува ама немаат ни пропуштено. Па ќе видимеuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1188
30.6.2012 1:44:03   
сонце 3
Ние почнавме првин со Pampers, и првиот месец ги користевме исклучиво нив. Имаше неколку пати да протече низ пелената (и какушки и мочки). После зедовме Becutan. Не беше лошо, што се однесува на претекување, воопшто не протекуваше, ама беа многу крути. Сега веќе месец и пол сме на Can bebe и до сега се дојдобри од сите. Не ни протекуваат, не се крути, мекички се, тенки, много повеќе ми се допаѓаат од Pampers, а плус и цената ни одговара. Мислам дека беа 580ден (3-ка = 74 пелени) и плуд влажни марамици (60 парчиња). И влажните марамици се OK.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1189
30.6.2012 8:23:47   
Beatris
А има 14 месеци и од пв ден сме само на Памперс, прво премиум после Актив бејби. И супер си ја вршеа работата се додека пред месец-два не почна да се буди утоп насабајле. Земав и поголеми, иста прикаска. Побав со Дајперс детево суво и дење и ноќе. Така да еве веќе месец дена сме прешалтани на Дајперс и сум пезадоволна...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот сонце 3)
Непосредна врска до пораките: 1190
30.6.2012 8:31:23   
lilicka
Јас од кога ги пробав Дајперс се ратисав конечно добри пелени.....детево не ми е мокро преку ноќта....супер се и не се скапи!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1191
30.6.2012 8:38:52   
Maca25
Јас исто за Н. користев Памперс, се додека не почнаа да и стануваат ептен мали и да се буди наутро утоп. Дајперс не спасија!! И мене, затоа што беа поефтини, а и Н. затоа што не пропуштаа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1192
30.6.2012 13:36:07   
Natuska85
Ние веќе неколку месеци ги користиме бејби смајл од гиго трејд,по препораки тука на форумовuser posted image и сум ептен задоволна и од квалитет и од цена.5ка 50 парчиња се 530 ден.Немаат растегливи лепенки ама не ми пропуштаат.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1193
30.6.2012 15:47:35   
boni25
Preku den pampers active baby a za preku nok pampers premium i premiumot za spienje ne gi menuvam za nistona svet, osven ako ne gi rasipat, malata mi spie navecer neprekinato po 10 casa bez budenje i veruvajte mi deka nitu edno sabajle ne sum videla edna kapka nadvor od pelenata, a pelenata ne da i tezi, ali zal mi e da ja budam sred nok za da i menuvam pelena, takla da ako vasite bebuski spijat neprekinato podolgo vreme toplo gi preporacuvam pampers premium , barem na nas ni se pogodija e sega kako ke rasteme ke vidime za ponatramu

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1194
30.6.2012 23:49:10   
Beatris
Пампес пемиум за навечер да, ама кај нас до некои 11-12 месеци, после утоп. Пробавме и поголеми - џабе. Дајперс никогаш не ми пропуштиле, а пелената насабајле мислам дека тежи кило

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот boni25)
Непосредна врска до пораките: 1195
5.7.2012 13:34:14   
Bufce
nie kupivme prvo pampers 1 koa dojdovme od bolnica i se super mu odgovaraa bevme zadovolni,no cenata ne ni odgovarase pa zatoa zemavme posle toa canbebe i od koj gazeto imase osip na crvenilo.potoa zemavme bekutan tie bea kruti i se vrativme na pampersot bez ogled na cenata - se za naseto bebe :) .Sea imame 3 meseci i sme zadovolni od pampersot nemame crvenilo ne protekuva ( samo 2-3 pati vo 3 meseci ) i se ,mnogu meki i sto e najvazno izdrzlivi se . ( barem po nas )

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1196
6.7.2012 10:45:17   
Dimana
Jas vaka kako neiskusna ,i seuste neporodena za bolnica zedov canbebe imase malecko pakovanje pa zatoa go zedov se nadevam ne pogresiv ,sega citam losi mislenja za niv pa se mislam dali da zemam i drugi ili da vidam bebe kako ke reagira na niv pa da menuvam.
Ajde sovet mamicki .

(Одговор на членот Bufce)
Непосредна врска до пораките: 1197
7.7.2012 10:04:42   
kremco
Zdravo mamicki..
Kjerka mi premina na diapers i bas i se pogodijauser posted image i ne se skapi icuser posted image
Poradi iskustvoto so sinceto sto gi proba site mozni peleni osven ovie Diapers i puffies ne sakav nikako da i menuvam ,ama nemase 4+ vo kam i mi tekna deka forumaskite se falea na niv a znam vo kam stom se ,ne moze da ne cinatuser posted image
Dosega se extra!! i imaat rasteglivi kraevi,meki se i ne propustaat,pa mora li pampers?
Na sinceto mu propustaa site,bese krupen a slabicok,edinstveno mi se dopagjaa can bebe ama mu propustaa ,i taka stalno bevme na pampers...

(Одговор на членот Dimana)
Непосредна врска до пораките: 1198
7.7.2012 10:20:02   
annabela
Jas gi koristam canbebe i sum mnogu zadovolna. Moetouser posted image ima dva meseca i prvite denovi mu stavav pampers ama mi propustaa posle gi zemav ovie i super mu se. Meki se imaat rasteglivi kraevi i eve dosega niti mi se nafrlal maliot niti mi propustile, a i dosta se poeftini od pampersot
ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana

Jas vaka kako neiskusna ,i seuste neporodena za bolnica zedov canbebe imase malecko pakovanje pa zatoa go zedov se nadevam ne pogresiv ,sega citam losi mislenja za niv pa se mislam dali da zemam i drugi ili da vidam bebe kako ke reagira na niv pa da menuvam.
Ajde sovet mamicki .

(Одговор на членот Dimana)
Непосредна врска до пораките: 1199
7.7.2012 11:30:17   
Natasa981
Pampers active baby na primer br. 4 imaat miris zasto imaat gel (zelen po boja). Pampers premium care se so lila boja gel koj ne mirisa sam po sebe,ama mene pelenata premnogu jako mi mirisa,znaci mi mirisa na neodredeno,kako na plastika otprilika,stoznam..Primetila li uste nekoja mamicka ili jas nesto si umisluvam..?
mnogu sum zadovolna od Pampers, i od active baby i od premiumot, mnogu peleni isprobav i pak se navrakam na pampersot..

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот annabela)
Непосредна врска до пораките: 1200
Страница:   <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?