|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
7.7.2012 12:15:45   
Srculencence
lelelelele lugeee citam deka epten gi falite DAIPERSOT jas pred nekoj den gi kupiv i UZAS kaj gazeto i se vcrveni celo abe na sekoe kakanje i propusta.Stvarno neznam dali se originalot ili ima i od niv fals daj pisete zasto nesto ne mi stima.Pakovanjeto e lila bez br.samo pisuva ekonomy pack na nego i br.4-10 kg

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1201
7.7.2012 12:22:50   
Annet
uf ima ima fusarski,jas ednas kupiv so ista ambalaza,ama ni rasteglivi,nikakvi uzas sto vikas,inaku dajpersot se navistina mnogu ubavi ne sum cila nekoj da se pozali,eve nie od pufies pominavme na niv poeftinki mi se ama i ubavi se,kerka mi mn mocka i noke ni ednas ne propustija, a za fusarski ima za ista cena gi prodavaat,togas kako ne im gi vrativ ama se iznervirav ja si kupuvam ni na kraj pamet ne mi padna deka ima fush,zemi se pufies probaj,prekrasni se pozdrav
primetiv imase edna zalepeno kako fosforno krugce pisuvase mega
ИЗВОРНА ПОРАКА: Srculencence

lelelelele lugeee citam deka epten gi falite DAIPERSOT jas pred nekoj den gi kupiv i UZAS kaj gazeto i se vcrveni celo abe na sekoe kakanje i propusta.Stvarno neznam dali se originalot ili ima i od niv fals daj piset_e zasto nesto ne mi stima.Pakovanjeto e lila bez br.samo pisuva ekonomy pack na nego i br.4-10 kg

< Поракaта ја уредил Annet -- 7.7.2012 12:27:28 >

(Одговор на членот Srculencence)
Непосредна врска до пораките: 1202
11.7.2012 1:44:44   
Nadezna

Немасе Дајперс па купив Памперс Слип енд Плеј-хорор!
Два пати каките му претекоа, тоа не ни се слуцило пола година, сега за два дена два пати
Хорор

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1203
21.7.2012 19:12:17   
ostoun
Јас со првото дете користев само памперс бев ептен задоволна. Сега со второто без размислуванје повторно ги земав исто така и марамици. Но малечкото доби исип само од напред кој не поминуваше никако. Први ги сменив марамиците, а потоа и пелените. Се мислев во маркет кои да ги земам па зедов бекутан за проба. Само од една пелена црвенилото се потсмири, а потоа и исчезна. За дебели бекутанот се навистина и дебели и крути во споредба со памперсот ( со др. пелени не знам не сум користела). Ова ми е четврто пакување бекутан и добри се не пропуштаат. На секое купување само гледам од други фирми, ама ми е страв од исипот па пак земам бекутан. user posted image

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 1204
22.7.2012 12:43:42   
Леон
И јас се залажав(поради цената) и купив слип анд плеј потокалевите памперс, и user posted image да ме јаде!ЗА ништо не ги бива, туку одвај чекам да ги трошиме си зедов пак паперс нормални (тие зелените) и искрено незаменливи се, и сега овие портаколовите само за дома му ги савам, немојте да се залажите за излегување одма пропуштаат, а за дајперсот јас сум презадоволна нив ги користиме навечер кога не ја менувам пелената и по 12 саати, никогаш не пропуштиле user posted image

Остоун, мене влажните марамици на пампер воопшшто не ми се допагаат, највероватно иритацијата е од нив, види порабај ги Хагис, јас навистина сум задоволна од нив user posted image

< Поракaта ја уредил Леон -- 22.7.2012 12:48:13 >

Успешна жена е онаа која гради добар темел од камењата кои другите ги фрлаат врз неа

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 1205
23.7.2012 9:12:46   
AnnaMolly RR
Јас долго време користев Слип енд плеј и искрено, никогаш не ми пропуштија. Навечер и по 12 часа ги носеше мојот спанко, пиеше мноооооогу течности и сепак наутро немаше ни капка пропуштено.

И Кан бебе многу ги користев и за нив имам пофални зборови, одлични беа.
И едните и другите престанав да ги користам затоа што фабрички некако се помали и не го собираат моето бумбарче.

Заклучок: Сите се жалат од Слип енд плеј и Кан бебе, а мене баш тие две марки пелени ми беа најубави :)))

Live and let live

(Одговор на членот Леон)
Непосредна врска до пораките: 1206
23.7.2012 13:21:10   
Bububebe
Пред некој ден зедов пелени чико.
Ги платив 248 денари-20 пелени.Не се лоши,не пропуштаат,не се јави некоја иритација.
Само што не се тенки како памперс премиум user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1207
24.7.2012 12:45:24   
Annet
od kade gi kupi? gi ima li veke vo prodazba sekade?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe

Ги платив 248 денари-20 пелени.Не се лоши,не пропуштаат,не се јави некоја иритација.

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 1208
24.7.2012 13:00:37   
Bububebe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe

Annet,ги зедов од продавницата на чико.А по маркетите сеуште ги нема.

Непосредна врска до пораките: 1209
24.7.2012 13:07:08   
*Elena*
Gi ima vo encimenci...

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

Непосредна врска до пораките: 1210
24.7.2012 15:55:37   
ostoun
ИЗВОРНА ПОРАКА: Леон

И јас се залажав(поради цената) и купив слип анд плеј потокалевите памперс, и user posted image да ме јаде!ЗА ништо не ги бива, туку одвај чекам да ги трошиме си зедов пак паперс нормални (тие зелените) и искрено незаменливи се, и сега овие портаколовите само за дома му ги савам, немојте да се залажите за излегување одма пропуштаат, а за дајперсот јас сум презадоволна нив ги користиме навечер кога не ја менувам пелената и по 12 саати, никогаш не пропуштиле user posted image

Остоун, мене влажните марамици на пампер воопшшто не ми се допагаат, највероватно иритацијата е од нив, види порабај ги Хагис, јас навистина сум задоволна од нив user posted image

Каде ги има Хагис никаде не сум видела а сум баралаuser posted image

(Одговор на членот Леон)
Непосредна врска до пораките: 1211
26.7.2012 17:16:21   
ostoun
Denae zedov Pufies, vaka se dobri, meki, tenki i malku parfimirani, pa kje vidime dali kje ni se pokazatuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1212
26.7.2012 17:28:34   
Ring
Nie koristime Pufies i sum zadovolna ....tenki se i meki...prethodno koristivme Daipers , i tie se super ama se podebeli (zatoa pocnavme so Pufies na gorestinive ) , odlicno vpivaat , a i poeftini se

Od esen pak se prefrlame na Daipers

Непосредна врска до пораките: 1213
26.7.2012 21:53:34   
anaana
jas koristam puffies i sum prezadovolna. nekoj se parfimirani nekoj pakovanja ne se ama podednakvo vpivaat. cela vecer e suva. a pie sokcinja jade kasicki sega koristime 3ka.. 799den se 82 peleni. sega zasega nemam namera da gi menuvam

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1214
27.7.2012 3:21:34   
crvce
Od raganjeto na sin mi do sega 1 god i 4 meseci gi koristam samo Pampers Active baby,najdobri se , majka mi kupila Becutan imalo prezentacija vo Tineks a jas se uste ne bev izlezena so bebusot od bolnica i mi gi donese 2 gambo paketcinja,,koga gi zavrsiv pampersot aj vikam ke probam ..tolku se kruti i neprijatni i da gi staves na bebence od nekolku dena nema sansi,,,nema zamena za Pampers active baby,,,,
user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1215
27.7.2012 12:25:57   
Dominika
Ние ги користиме Дајперс, ги купувам од КАМ. Сега носат само сензитив варијанта, па такви му купувам и супер ми се и тие и претходните, обичните, што ги имаше порано. Инаку купив и од Babylove пелените од ДМ за проба и се супер. Доста се поголеми со бројчињата, ние носиме 5-ка дајперс, а 4+ од Babylove му беа големи, па после купив 4-ка големо пакување за поефтино (мислам дека имаше до 6). Многу се покомотни од другиве пелени и супер впиваат.

(Одговор на членот crvce)
Непосредна врска до пораките: 1216
31.7.2012 11:17:06   
vanessa30
Nie koristime Dipers Isto od kam gi zimam (11-24 kg) i super ni se pokazaa, voopsto ne propustaat.
E sega preku edna prijatelka, majka i zivee vo hipodrom na tripati zedovme od tie svajcarski sto gi vikaat, ne se losi za cenata sto ja imaat, ali sekoj pat nekoj razlicen dezen i razlicna pelena. Prvite dva pati bea odlicni, posledniv pat ic ne se ubavi kako istutkani celite, lepenkata ni se kine, a i mali ni se a demek ista brojka zemavme. i probavme, edna dve, vidovm ne gi biva i gi frliv, i resiv veke ic ne eksperimentiram.

(Одговор на членот Dominika)
Непосредна врска до пораките: 1217
11.8.2012 12:33:45   
MarilynMonroe
Дали има Diapers пелени број 4 во КАМ? И која им е цената? Јас ги земав за проба сега од Зегин, 4-ка сензитив се 577 денари/50 парчиња.

(Одговор на членот Srculencence)
Непосредна врска до пораките: 1218
11.8.2012 14:19:40   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: MarilynMonroe

Дали има Diapers пелени број 4 во КАМ? И која им е цената? Јас ги земав за проба сега од Зегин, 4-ка сензитив се 577 денари/50 парчиња.

Имаш..од сега само и сензитив ќе има...545денари се...ние сме на макси од 7-18 кила..а има и поголеми од 11кг до не знам колку..иста цена се..545ден

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот MarilynMonroe)
Непосредна врска до пораките: 1219
17.8.2012 2:42:00   
Darky
Can Bebe kako im go smenija dizajnot taka i gi upropastija, prosliot mesec kupiv daipers i violete, i se resiv na daipers, violete mi bea kruti, slicni kako becutan, taka da sega sme na daipers i cenata mi odgovara. Inaku na pocetokot do dve meseci bevme na pamers, posle na becuta, pa can bebe, sea na daipers, super mi se!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1220
17.8.2012 16:17:28   
ostoun
A violeta dali se tenki ili se debeli kako bekutanot?

(Одговор на членот Darky)
Непосредна врска до пораките: 1221
17.8.2012 18:29:03   
Bethany
Ние од почетокот користивме Пуфис и навистина бев презадоволна, и посебно оти ги наоѓав тука по магацините за доста пониска цена отколку во маркетите. Е сега веќе нема поефтино, па пробав Дајперс и супер се! Мислам и нема некоја разлика со Пуфис.
Имам еднаш земано и мала паковка Виолета, не се сеќавам баш, ама мислам дека не беа лоши.

Непосредна врска до пораките: 1222
18.8.2012 0:50:22   
Darky
Potenki se od becutanot, ama slicni mnogu se, ne se losi, mozes da zemes edno malo pakuvanje, kako sirok povoj im doagja pelenata, i ne propustaat!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1223
21.8.2012 19:42:03   
ostoun
Fala, ke gi probam definitivno violeta zatoa shto pufies se super no kaj nas isto kako i pampersot predizvikuvaat isip, bekutanot ni odgovaraat ama se epten kruti a znam deka i toj se proizveduva od violeta (ista fabrika).

(Одговор на членот Darky)
Непосредна врска до пораките: 1224
22.8.2012 14:10:30   
anaana
ima vo kam market za onie koi koristat pampers. popust 969 den se + gratis vlazni maramcinja. ponudata trae do 22ri. taka na facebook vidov :))))

Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?