|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
26.9.2012 20:29:08   
Malecka23
samo uste vo vero ne sme videle vo tinexot gi nemase nitu vo kam nitu vo nekolku zegin inace thx

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1276
26.9.2012 20:45:43   
Annet
sigurna sum deka gi ima:))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

samo uste vo vero ne sme videle vo tinexot gi nemase nitu vo kam nitu vo nekolku zegin inace thx

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1277
26.9.2012 21:20:43   
Ring
Pufies bi trebalo da gi ima vo vero taftalidze ( od tamu sum kipuvala ), vo vero jumbo , vo Don vo novo lisice

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1278
26.9.2012 22:50:51   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

pa ne bile tolku poeftini dajpers od puffies... za 3ka konkretno. jas gi kupuvam 798den ama se 82 peleni taka da nema nekoja razlika vo cena, ako dajpers 70peleni se 700den.
ke vidam se mislam dali obicnite puffies da si gi zemam ili da probam tie na chicco

anaana za kolku kg se 3? I od kade gi kupuvas po ovaa cena?

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1279
26.9.2012 23:49:33   
anaana
3ka se od 4-9kg
vo pakovanje ima 82 peleni jas od ohrid gi kupuvam vo eden stop shop market. pred nekoj den gi nemase tamu i vo drug market gi najdov so gratis maramcinja za 798 den. inace vo toj stop marketot se 799den
vo tinex se 970den toa nekako mnogu skapo. ako si od skopje vidi vo don marketot bidejki ovde vo nego gi imam gledano nekade mi se cini 840den deka bea

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1280
27.9.2012 9:14:04   
Cipi Ripi
Da, od Skopje sum......znaci se e poskapo tuka, zatoa i te prasav od kaj gi kupuvas po taa cena.
A kaj se naoga toj market Don?
Fala ti na odgovorot!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1281
27.9.2012 9:17:38   
Luci
Ципи Рипи Дон маркет има во Ново Лисиче, одма до Тедико. На други локации низ Ск не знам дали има
Инаку ние сме ноќе со Премиум кер(ѓавол и пол се ама нека се, само да ми биде суво детето) а дење со бејби лов од Дм(и тие ни пропуштаат ако ги носиме подолго од 3 часа)

< Поракaта ја уредил luci -- 27.9.2012 9:18:03 >

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1282
27.9.2012 9:23:04   
Calypso
Гледам дека се жалите од Puffies Fashion, мене не ми беа нешто поразлични од обичните, исти сосем, само дезенот - и цената секако. Овде во Скопје обичните и дезенираните се по иста цена, додека во Охрид обичните беа нешто поефтини од дезенираните.
Како и да е, ние сме на Дајперс Сензитив. И да чукнам во дрво, супер се, сега засега. А од обичните мака имавме, и осип и чешање. Вака ќе тераме додека сме во Мк, а после ќе видиме.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1283
27.9.2012 9:23:38   
belabela
Nie momentalno koristime Baby love od Dm nas ne ni propustaat top se i Can bebe ne ni propustaat vie verijatno piete mnogu tecnosti stom menuvate pelena na 3 casa nas ni se slucuva da bide prepolna pelenata tezi 5 kg i ne propusta.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1284
27.9.2012 9:30:38   
Cipi Ripi
Премиум кер се стварно ѓавол и пол, многу ми е луци, стварно мислам дека нема потреба од толку скапи. Сега планирам да ги земам тие од ДМ, чисто за проба па ќе видиме како ќе бидат. И ќе тркнам до тоа Дон да видам цени.
Инаку нас пуфис и кан бебе ни се супер, кан бебе поготово, иако гледам дека многу се жалат од нив, нас ни се погодиле, само како да приметувам дека почнуваат да му бидат мали во колкчињата.

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1285
27.9.2012 9:35:38   
belabela
I nas 4+ veke ni se knap Can bebe a Baby love se za nijansa pokomotni

Непосредна врска до пораките: 1286
27.9.2012 9:41:43   
Cipi Ripi
А која е цената на бејби лав? За над 8 кила.
белабела ние изгледа сме тука негде со бебињата user posted image

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1287
27.9.2012 9:49:24   
belabela
Da da tuka nekade ni se bebuvkite pa 4+ 75 peleni 795 denari bea minatiot pat koga gi zemav

Непосредна врска до пораките: 1288
27.9.2012 10:03:38   
Luci
Ѓавол и пол се да ама бар знам дека детево суво ми е, сите останати ми пропуштаат, буквално сите. Сабајле откако ќе стане кога му ја менувам пелената леле колку е тешка, да удрам некого со неа гарант ќе го онесвестамuser posted image Ќе издржиме уште неколку месеци па после нова година ќе почнеме со одвикнување и во градинка и дома

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1289
27.9.2012 10:12:13   
Cipi Ripi
Луци, пред да прочитам си помислив, абе големи сте вие ајде одвикнувајте се user posted image
Фала белабелаuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1290
27.9.2012 12:47:14   
anaana
da.. nekako poskapi se vo drugive marketi. jas se zacudiv koga vidov vo tinex ohrid deka se 970den..
jas gi kupuvam pa skoro 200den poeftino. ti vidi vo don bidejki mislam deka imaat ista cena i vo ohrid i vo skopje
e sega toa 4ka mislam deka se pomalku peleni nekade 70 i ovde se ista cena 798den

jas do sega sum probala premium care - tie prvite dva meseci gi koristev i posle pocnav so puffies imase promocija bea 749 den i rekov ajde ke probam i ubavi mi se. ednas moze mi propustile ama nie pieme mnoooogu tecnosti i mnogu sme aktivni samo nesto se prevrtuva. koga gi kupiv tie fashion se razocarav ama eve sega obicnive si gi koristam pak i mi se ok

koga ke mi zavrsi porodilnovo i koga ke dojdam skopje togas ke mislam so ke kupuvam :)) - ke si nosam od ohrid

Непосредна врска до пораките: 1291
27.9.2012 13:00:59   
dostickage
Decki ima market DON vo Skopje?
Ako ima pls dajte lokacija :-)

Непосредна врска до пораките: 1292
27.9.2012 13:02:57   
sandriana RR
има DON маркет во Ново Лисиче, кај Тедико (веднаш до него)-порано Боксер продавница беше.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1293
29.9.2012 12:23:22   
Malecka23
zensko moze linekoj da me posovetuva son brojcinjata na pelenite.imeno nie sme na 2ka(prvo pampers sea pufies) i imame 4600g no zabelezav denovive malovo kako prezilena da e na preponite od lasticite na pelenata probav i so ednata i dr isto bese.dali treba da zemam pogolemo brojce ili se rab za iritacija na kozata od dr faktor

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1294
29.9.2012 14:57:55   
ostoun
I na nas cesto ni ostanuvaat tragi od lasticinjata. Mozes da probas so 3 no mislam deka nema sosema da iscezne problemot tuku samo kje se ublazi.user posted image

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1295
29.9.2012 15:40:14   
sladjana ms
Mamicki ako moze eden sovet od vas.Okolu 3 meseci koristev od svajcarskite peleni po preeporaka na AnnaMolyy i dosega bea top nikogas ne propustile nitu navecer.Posledniov pat zemav od nekoja druga firma i katastrofa bea nemam namera veke od niv da kupuvam.Zemav Dajpers pred toa od niv koristevme i gledam mnogu polosi od toa sto bea navecer detevo utop.E sega za preku den niv ke gi koristam ama za navecer se mislam megu Pufis ili Pampers,no koi Pampers gledam gi ima mnogu,a Pufis pa gi nema sekade.Koi Pampers da zemam i kade gi ima Pufis?Vase iskustvo mamicki.Pozz

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 1296
29.9.2012 22:21:24   
Ring
mozam da ti kazam Sleep & play da ne kupuvas oti ne se ic dobri, katastrofa...dobri se Activ Baby ili Premium Care , ama se skapicki baagi

Probaj so Pufies , zemi malo pakovanje pa probaj si ...gi ima vo Vero , vo Don vo novo lisice

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 1297
29.9.2012 23:05:05   
*Elena*

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

mozam da ti kazam Sleep & play da ne kupuvas oti ne se ic dobri, katastrofa...dobri se Activ Baby ili Premium Care , ama se skapicki baagi

Probaj so Pufies , zemi malo pakovanje pa probaj si ...gi ima vo Vero , vo Don vo novo lisice

Jas sum edina sto ne gleda nekoja razlika vo cenata megu pampers i pufies ili user posted image Vo koja bilo prodavnica i da poglednam, razlikata e vo 100-200 den, za tolku ne mi se ni isplati da eksperimentiram, i pampersot ne gi smenivme, od pocetok sme so niv. Veke podolgo vreme sme na active baby 4, vo Zegin se okolu 1160 den, 82 parcinja. Kolku se Pufies vo Don?

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1298
29.9.2012 23:15:17   
Ring
ZXboruvam za Premium care....Pufiesot se okolu 850-900 denari...

a 200 denari razlika taman se za vlazni maramcinja za cel mesec

(Одговор на членот *Elena*)
Непосредна врска до пораките: 1299
30.9.2012 0:24:05   
*Elena*

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

ZXboruvam za Premium care....Pufiesot se okolu 850-900 denari...

a 200 denari razlika taman se za vlazni maramcinja za cel mesec

Dobri ste so 200 den za maramcinja mesecno, nie definitivno trosime poveke od dve-tri pakla, a koristime ili becutan ili pampers(tie portokalovite sto se dve za 135 den) vlazni maramici...samo vo gradinka za edna nedela 1 paklo ne mu stasuva user posted image

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?