|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
17.9.2012 23:18:49   
ostoun
Za 3 ne znam za od novite Dajpers sensitive, a nie sme na 4 i se 545 den 50 peleni vo kam.Starite dajpers bea velicina 3, 70 peleni okolu 700 den. Gledam uste ima ostanato vo marketive od niv . A pomegju starite i novite i ne gledam golema razlika, osven sto novite se so crtezi od nadvor a starite se beli.Pomegju dajpers i pufies i nema nekoja golema razlika mnogu slicni se, samo dajpers ne se parfimirani i najverojatno zatoa povekje ni odgovaraat.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1251
17.9.2012 23:23:25   
anaana
pa ne bile tolku poeftini dajpers od puffies... za 3ka konkretno. jas gi kupuvam 798den ama se 82 peleni taka da nema nekoja razlika vo cena, ako dajpers 70peleni se 700den.
ke vidam se mislam dali obicnite puffies da si gi zemam ili da probam tie na chicco

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 1252
17.9.2012 23:34:47   
ostoun
Ako si zadovolna so obicnite mozes da prodolzis da si gi koristis. A chico se mali pakuvanjata, a vo odnos na cena mislan deka izleguva okolu 10 den pelena ( za 3 pogolemite se poskapi)

Непосредна врска до пораките: 1253
17.9.2012 23:46:14   
anaana
da znam deka se po nekoj 20 do 26 peleni najmnogu. mislam deka vo zegin se najeftini ama ne sum sigurna.. aj da gi dotrosam jas ovie fashon pa ke mislam :)

Непосредна врска до пораките: 1254
17.9.2012 23:51:37   
Bilence2
Do pred nekoj den koristev pampers, zadovolna bev no mi bea nekako skapicki, pa barav alternativa. Bekutanot mi bea ok no se debeli, a bebcoo e mnogu malec ok i nezen, pa mislev za pocetok da koristam potenkicki pelenki. Pampersot vi velam se bas takvi, no veke nekolku dena koristime baby love od DM i.se odlicni. Mozam da kazam deka so kvalitet dosta dobro im pariraat na pampers, a cenata izleguva po 10 denari od parce. I vlaznite maramici se odlicni.

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

Непосредна врска до пораките: 1255
18.9.2012 13:17:24   
belabela
Spored mene Baby love se podobri od Pampers nikogas ne propustile a Pampers mnogu cesto toplo gi preporacuvam

(Одговор на членот Bilence2)
Непосредна врска до пораките: 1256
18.9.2012 13:38:00   
meU87
Jas planiram da pocneme so Violeta, citav deka se pokruti i gi praktikuvale i kako shirok povoj, onie koi ne stavale. Jas ne planiram da stavam shirok povoj, pa zatoa se odlucivme za niv. Ako eventualno ne ni se pogodat planot mi e da prodolzam so Dipers sensitive.
Vamu citav mnogu pozitivni iskustva za Violeta, se nadevam deka ne sme pogreshile.

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1257
18.9.2012 13:44:31   
miana
Nie koristevme pampers,pa resiv da smenam becutan ,no koga vidov kolku se debeli mi padna zal za deteto pa si se vrativ na pampers..Inaku violeta i becutan se sosema isti...

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 1258
18.9.2012 14:01:54   
Luci
Ке му земам денес баш на М. Baby Love од ДM да ги пробам. Ноќе сме со Памперс премиум кер и се одлични, не ни пропуштаат а дење со памперс актив бејби(пак се вративме на нив зошто ни се појави црвенило од едни шкљ на Улкер) ама дефинитивно ова ми е последен пат што ги купувам зш скоро сите до една пелена ни пропуштаат. Се надевам овие од ДМ ќе ни бидат саглам

< Поракaта ја уредил luci -- 18.9.2012 14:02:09 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1259
22.9.2012 14:47:46   
anaana
a kolku pari se tie baby love?
nas ni treba 3ka
jas uste se mislam dali puffies ili can bebe?
vcera edna drugarka mi gi falese mnogu tie can bebe nekoj comfort dry bile dosta dobri.
jas od ovie fashion sto gi kupiv sum epten nezadovolna uzas se. na izgled super ama ic ne se dobri propustaat mnogu. do pred toa ic nemav problam so peleni. puffies mi bea super. sega mi e strav pak da zemam moze nesto smenile vo kvalitet.
ajde sovet?

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1260
22.9.2012 15:48:10   
Annet
definitivno Puffies,najdobri ama tie standard sto se:)

Непосредна врска до пораките: 1261
22.9.2012 17:29:16   
rina13
Памперс си е памперс нема подобри,има сега некоја акција во Кам околу 1000ден 70 пелени(30%гратис) 4 и 4+,некогаш кога не ги користиме нив купуваме кан бебе и така мислам до крај да тераме се дури не се одвикнеме.(пробавме доста видови ама овие ми се некако најдобри)

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1262
22.9.2012 18:19:21   
anaana
jas kupiv puffies 3ka 82 peleni + vlazni maramcinja bea 798 denari.
se nadevam ke mi se dobri kako sto mi bea prethodno. ama tie fashion nikogas poveke :))
inace se mislev za pampers ama vo marketov bea made in poland i se premisliv :)

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1263
22.9.2012 22:03:17   
iguance32
Nie koristime pampers premium. Probavme i drugi ama nezamenlivi se user posted image

Непосредна врска до пораките: 1264
22.9.2012 22:29:43   
Cvekelencule
anaana zosto ne ti se ubavi ovie novi puffis fasion propustaat ili nesto drugo .Nie koristime bekutan ama sakam da gi probame mnogu mi se tipcesti pozdrav mamickiuser posted image

(Одговор на членот iguance32)
Непосредна врска до пораките: 1265
22.9.2012 23:03:29   
anaana
a be na izgled se super i vaka se meki i se. ama mene mnogu mi propustaat. ne znam pred da gi kupam gi koristev obicnite puffies nikogas ne mi se slucilo da e vodena. od koga gi kupiv non stop e vodena. stvarno pie tecnosti i e dosta temperamentna ama i pred toa bese isto. sto znam eve sega i staviv od drugite pa ke vidam denovive pa ke pisam dali e do nas nesto ili stvarno ovie fashion rabotele poveke na izgled otkolku na kvalitet :)
inace se super na izgled

(Одговор на членот Cvekelencule)
Непосредна врска до пораките: 1266
23.9.2012 13:55:25   
anaana
denes se razbudivme suvi... :))) snosti staviv od starite puffies tie obicnite i mislam deka se 100% podobri od tie fashion.

Непосредна врска до пораките: 1267
23.9.2012 15:29:33   
bombica
Nie koristime i fashion i obicni i ok mi se nitu ednas ne propustile.Imam skoro od site peleni probano definitivno samo puffies ni odgovaraat,Koristevme papmers 4+ posto pufies neli nema 4+ i voopsto ne sum zadovolna non stop od gelot sto go ispustaat bese kako so pesok posipan

Непосредна врска до пораките: 1268
24.9.2012 0:34:41   
JanaMarija
A kazete mi preporaka koj peleni da gi zemam za novorodence. Bas ona za koga ke se rodi i kade da gi najdam?

Fala vi poiskusni mamicki :)

Go sakam zivotot

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1269
24.9.2012 1:23:22   
shell
Мене прво во болница ми донесоа Canbebe и немаше проблем, но веднаш потоа почнав да користам Pampers New born (жолто паковање) и продолжив со Pampers до сега. Ми допадна една пелена од Бекутан, ама беше некако многу крута и не сакав воопшто да користам од нив. Некаде до возраст нешто помалку од една година користев Pampers Activ baby (сино паковање) и се појави осип, па зедов Pampers Premium care (бело паковање) и марамчиња Pampers Sensitive (и тоа е бело паковање) или Nivea (и некои масти употребивме). Осипот исчезна а продолжив со истите пелени и марамчиња. После половина година се обидов пак да земам друг тип на Pampers пелени (сино паковање и портокалово паковање) и газето целото се зацрвени. Ги вратив пак пелените од белите паковања и црвенилото се повлече. Овие беливе Pampers пелени мене ми се некако многу пријатни. Многу се тенки и флексибилни, а сепак мислам дека многу убаво апсорбираат. Е сега, за волја на вистината, поскапи се од другите и тоа не е незначително, но.....газето само ќе си каже што сака. Можеби ова газе е малку разгалено, но тоа е тоа user posted image
Инаку, JanaMarija, не грижи се и пробај што сакаш. Едноставно, пробај со помало паковање од било ки и ќе водиш дали му одговараат на бебето. Понатаму, само следи ги реакциите на кожата и дали бебето е суво. Никој не може подобро да те насочи од газето на твоето бебе user posted image
Поздрав до Рингерајки

< Поракaта ја уредил shell -- 24.9.2012 1:26:01 >

(Одговор на членот JanaMarija)
Непосредна врска до пораките: 1270
24.9.2012 9:09:16   
ivoni4ka
jas za pocetok koristev Canbebe ama voopsto ne bev zadovolna propustaa mnogu, potoa zedov pufies od niv dobivme crvenilo, pa zedov bekutan so niv bevme do 6 meseci i sega zemam veke 2 ipol meseci svajcarki peleni abe top se ni propustaat ni se kruti mnogu malku gel imaat odlicni se plus i cenata e prifatliva taka da ke prodolzam ovie da gi koristam

(Одговор на членот shell)
Непосредна врска до пораките: 1271
24.9.2012 9:26:49   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: JanaMarija

A kazete mi preporaka koj peleni da gi zemam za novorodence. Bas ona za koga ke se rodi i kade da gi najdam?

Fala vi poiskusni mamicki :)

Pampers Premium Care - te belite Pampers. Nezamenlivi za novorodence.

(Одговор на членот JanaMarija)
Непосредна врска до пораките: 1272
24.9.2012 10:27:40   
eli07
I jas sum za Pampers premium Care za novorodence.Vsusnost Pampers ne gi menuvam za nisto.Probavme Can bebe-katastrofa, ne se losi i Daipers ali se malku pokruti od Pampersot a i so cena ne se nasto poeftini taka da ostanuvame na Pampers aktive babyuser posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1273
26.9.2012 20:20:15   
Malecka23
NIe od pocetok sme na pampers new baby i se ok ama ni se malku skapicki sea probavme pufis i se sosema ok samo ako moze nekoj da mi kaze kade mozam da najdam od niv golemo kapuvanje 2ka zs baravme na nekolku mesta nemase pozz

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1274
26.9.2012 20:24:12   
Annet
malecka gi ima voTus marketite ,neznam od kade si,pobaraj vo Vero novoto kaj zeleznicka ima i tamu.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1275
Страница:   <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?