RE: Еднократни пелени (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Новороденче, бебе

Порака

dostickage -> RE: Еднократни пелени (30.10.2012 9:09:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Луци а бејби смајл бе или нанис од гиго трејд .Мислам дека ти ми ги препорача или Достик не ми текнува.Јас сум презадоволна од нив ниеднаш не ми пропуштиле преку ноќ, а и цената им е фантастик[sm=smiley36.gif]

Jas gi preporacuvav baby smile od gigo.ekstra peleni za ekstra cena.
samo belja mi e sto nemaat mali pakuvanja zasto nie imame samo za spienje.Inace odma bi si kupila.

Cipi Ripi -> RE: Еднократни пелени (30.10.2012 10:12:44)

Кажете ми цена за тие бејби смајл за 7 до 18кг и колку пелени има? Фала

Calypso -> RE: Еднократни пелени (30.10.2012 10:19:35)

И ние ги користевме тие Baby Smile еден подолг период, ама ги баталив, бидејќи некако во истиот период користевме и Дајперс од старите, па се нафрла малиов и не знаев од кои е, па се вратив на Пафис. За преку ден беа супер, никогаш не пропуштаа, а ноќе не ставав од нив. Инаку, пакувањето со пелени бр. 4 (7-18кг) мислам дека имаше 50 парчиња, и чинеа некаде околу 490 ден.

Cipi Ripi -> RE: Еднократни пелени (30.10.2012 10:24:40)

Фала калипсо. [sm=smiley31.gif]

TamaraMartina -> RE: Еднократни пелени (30.10.2012 10:49:06)

Vcera zaspavme so Can bebe i ne se namokrivme pa moze i mesto Pampers da prodolzime so Can bebe ke vidime kako ke bide ovaa vecer

Annet -> RE: Еднократни пелени (30.10.2012 13:48:56)

ja sum zadovolna od Helen Harper,5 ka se zasega[sm=smiley1.gif]

anaana -> RE: Еднократни пелени (30.10.2012 23:35:41)

denes kupiv malo pakovanje becutan 4ka - bidejki mi se potrosija tie sto mi gi dadoja za proba. i gledam vnatre se razlicni. ovie sto gi imav prethodno nemaa elasticni lepenki no imaa lastice na grbceto. a ova pakovanje sto go kupiv e obratno ima elasticni lepenki no nema nazad kaj grbceto.
aman veke so ovie pelenive.. ima nekoj standard ili treba da se mislam sekogas koga ke kupam dali ke mi se pogodat ovoj pat. se nadevam deka sabajle ke se razbudime suvi
veke ne mozam so pelenive.
a i ne se eftini ova becutanov. pa poskapi se od pufies

Ring -> RE: Еднократни пелени (30.10.2012 23:43:27)

anaana , tie sto se so rasteglivi lepenki bi trebalo da se novite...nas takvi ni dadoa vo vero kako tester
edna probavme i dobra bese, ama preku den ja probavme

i nie koristevme pufis , ama ni se vcrvi gazeto od niv i edvaj se sredi nekako ama ima uste malku
zatoa momemtalno koristam Pampers Premium Care i pelenite se fantazija , gazeto suvo sabajle kako da ne e mockana

koga epten ke ni se sredi gazeto planiram da zemam Daipers, sme gi koristele dobri se, ili Becutan

anaana -> RE: Еднократни пелени (31.10.2012 9:16:22)

eve bas od vcera primetiv deka i e malku crveno gazeto, 4 dena na vecer stavame becutan. preku den pufies. sega ne mozam da procenam dali e od pelenata, i od koja pelena. do sega celo vreme sme na pufies, osven na pocetokot koristevme premium care. pa sega veke ne znam i jas..
ke vidam uste nekoj den..

Calisto -> RE: Еднократни пелени (31.10.2012 10:51:18)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

A se izvinuvam kade moze da se najdat Helen Harper, imam slusnato deka se dobri megutoa vo pogolemive marketi ne sum gi sretnala. Fala mnogu

Annet -> RE: Еднократни пелени (31.10.2012 12:23:24)

jas sum od Veles,gi ima po nasite marketi.....
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calisto

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

A se izvinuvam kade moze da se najdat Helen Harper, imam slusnato deka se dobri megutoa vo pogolemive marketi ne sum gi sretnala. Fala mnogu

Mimushka -> RE: Еднократни пелени (31.10.2012 13:01:42)

а како се цена? Хелен харпер влошки знам дека има во зегин, па можеби има и пелени?!

Annet -> RE: Еднократни пелени (31.10.2012 13:13:27)

50 peleni 480 denari mnogu ekonomicni i mnogu ubavi,eve spieme ,maka nema,4 maksi br koristime,super ni se zasega,ama 5 nema,neznam sto ponatamu,zasega se top
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mimushka

а како се цена? Хелен харпер влошки знам дека има во зегин, па можеби има и пелени?!

Calisto -> RE: Еднократни пелени (31.10.2012 15:12:46)

Nema vo zegin [sm=smiley7.gif] navistina ne znam kade da gi najdam vo skopje, inaku gi sretnav na bebe saem godinava ama vopsto ne mi tekna da dzirnam koj e uvoznik, annet ako sakas samo vidi na deklaracija koj gi uvezuva ...?

Fala mnogu

Annet -> RE: Еднократни пелени (31.10.2012 15:18:18)

увозник е Магнолија. Кочаниhttp://www.clubeconomy.com.mk/detali.aspx?id=605

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calisto

Nema vo zegin [sm=smiley7.gif] navistina ne znam kade da gi najdam vo skopje, inaku gi sretnav na bebe saem godinava ama vopsto ne mi tekna da dzirnam koj e uvoznik, annet ako sakas samo vidi na deklaracija koj gi uvezuva ...?

Fala mnogu

Mary -> RE: Еднократни пелени (31.10.2012 17:32:50)

Nie gore dole gi probavme site peleni,iskreno pampers ni propustaa i mislam deka e samo jaka reklama.najdobri do sega mi bile Dajpers i canbebe .

anaana -> RE: Еднократни пелени (1.11.2012 13:28:23)

nie si se vrativme na pufies. dzabe kupiv becutan. eve dva dena ne i stavam becutan na vecer, pa i se povlece crveniloto. pa sega mi e strav pak da probam. mi ostana pakovanjeto celo. samo edna pelena iskoristiv. fala bogu sto ne kupiv jumbo :)

dostickage -> RE: Еднократни пелени (1.11.2012 14:02:35)

Eve jas pak tuka. Da se pozalam deka i Becutanot mi propustaat.
Nie koristime peleni samo za speenje i retko koga e izmockan vo pelena ama koga kje se izmocka redovno e propustena.Samo izgleda ne e do pelenite ovoj moj sin ima 2 godini i 5 meseci skoro.
Mocka bre muski , so i da e pelena kje propusti zasto e golem[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

lilicka -> RE: Еднократни пелени (1.11.2012 14:06:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

eve bas od vcera primetiv deka i e malku crveno gazeto, 4 dena na vecer stavame becutan. preku den pufies. sega ne mozam da procenam dali e od pelenata, i od koja pelena. do sega celo vreme sme na pufies, osven na pocetokot koristevme premium care. pa sega veke ne znam i jas..
ke vidam uste nekoj den..

Nas Pufis kakvi maki ni sozdadoa a bas super bea ne propustaa....se isfrli od niv 1 mesec cel maki vidvomee dodeka se povlekoaa plikovitee!!

anaana -> RE: Еднократни пелени (1.11.2012 14:14:53)

kaj nas ne e nesto da ima plikovi imase samo malo crvenilo, ama bidejki od koga e rodena do sega - a imame skoro 8 meseci nikogas sme nemale problem so crvenilo odma me fati panika. nisto ne smenivme osven 3-4 dena na vecer sto i stavav becutan. i prestanav da i stavam pa i se povlece. taka da ke si prodolzam sega zasega so pufies eventualno premium care za spienje. za cudo od pufies sabajlevo bese suva.. veke i jas ne znam... :))))

meU87 -> RE: Еднократни пелени (2.11.2012 21:26:08)

Има некој кој веќе ги истестира Good baby од Карфур???

cleo -> RE: Еднократни пелени (3.11.2012 19:45:49)

Koga si zaminuvavme od Remedika posle poroduvanje ni dadoa rance so peleni i maramici Canbebe i duri pred nekolku dena gi otvoriv i moram da kazam deka epten sum zadovolna, voopsto ne mi propustile. Do sega koristevme Pufies i Pampers, mi propustile povekje pati, pa kje gi zamenam so ovie, odlicni se [sm=bravo.gif]

anaana -> RE: Еднократни пелени (4.11.2012 21:57:03)

jas kupiv dajpers 4ka. pa ke vidime. becutanot ni ostana zaradi crveniloto, pufis skoro gi potrosivme se nadevam ovie dajpersov ke se pogodat :)
e sega na 4 ka pisuva od 7-18kg, a na 3ka od 4-10. nie imame nekade 7 i pol nakaj 8 kg. jas bidejku pufies zedov 4ka mi bese strav da zemam dajpers 3ka pa ja zedov 4kata. valda ne mu se golemi. malku poveke gi stegnav pa ke vidime utre :)
a kazete mi kolku peleni ima vo 4ka jumbo? jas vo kam vidov 4ka so 50 peleni bese okolu 550-560 den ne pamtam tocno. toa e najgolemo pakovanje?

Ring -> RE: Еднократни пелени (4.11.2012 22:02:00)

dobro sto si zela 4 zatoa sto, 3 ke i bidat mali okolu nozinjata bez razlika sto odgovara kilazata...slucajno ednas pozajmiv edna pelenka daipers 3 i edvaj gi zalepiv lepenkite a imavme kilaza kolku vasata

a inaku se odlicni peleni nie gi koristevme porano, ama pak planiram da se prefrlime na niv

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

jas kupiv dajpers 4ka. pa ke vidime. becutanot ni ostana zaradi crveniloto, pufis skoro gi potrosivme se nadevam ovie dajpersov ke se pogodat :)
e sega na 4 ka pisuva od 7-18kg, a na 3ka od 4-10. nie imame nekade 7 i pol nakaj 8 kg. jas bidejku pufies zedov 4ka mi bese strav da zemam dajpers 3ka pa ja zedov 4kata. valda ne mu se golemi. malku poveke gi stegnav pa ke vidime utre :)

Annet -> RE: Еднократни пелени (5.11.2012 9:10:02)

nie sinoka vo 21 h stavivme pelena,sabajlevo vo 08 ja izvadiv,bese prepolna,ama nemase popusteno.znaci sekoja nok menuvav po 2 pati,se budev namerno da smenam pelena,konecno najdov peleni sto ni odgovaraat.
Puffies bea super,ama se rasipaa,kako rastese brojceto se bea po neubavi.potoa zimav DAjpers isto i so niv....can bebe ni bea katatrofa,Violeta uzas...

Znaci HELEN HARper,peleni zasega super.koristime 4 maksi,50 peleni 480 denari,,,preubavi se,jas namerno ostaviv edna cela nok ne smeniv da vidam dali ke propusti,ama ne.
Super se pokazaa:)))

Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>