blue_blue -> RE: Педијатар (25.3.2010 10:02:38)
|
Tanja K. tocno e deka postoi pedijatar Davceva. Kolku sto znam raboti vo ambulantata vo Idadija, postara e - ja poznavam kerka. Ako ti treba broj mozam da ti najdam. Inaku podobra doktorka od D-r Smokovska nema. Raboti samo privatno, pregled e 600 den. ama se isplati. Raboti samo sabajle od 8 do 14:00. Telefon 2468-141. Toa sto ke vi go kaze e zakon. Ne prepisuva bez-vrska antibiotici i ima ogromno iskustvo, so decata e epten nezna i trpeliva. Mene maticna mi e Dr. Kartalova vo Intemed posto raboti so plavi kartoni i ja znam cel zivot, domasna prijatelka ni e i me lecese i mene i sestra mi i decata na sestra mi, ama veke e stara i nema tolku interes i trpenie kako porano. Sakase ednas na kerka mi da i dade antibiotik bez nikakva krvna slika. Smokovska mi rece nikako - nema spimptomi drugi osven pokacena temperatura, ova e endemski virus site deca na vozrast do 2 godini vo Skopje go fakaat ke ima temperatura 3 dena i posle ke i pomine. Ke se isfrli tretiot den i tolku...Taka i bese i so ednoto i so drugoto devojce (bliznacki se).
|
|
|
|