*mika* -> RE: Намалено количество на плодова вода (21.6.2011 10:46:43)
|
Mili moi, jas imam edno prasanje vo vrska so temava, bi ve zamolila ako nekoj ima poznavanje da mi odgovori. Denes bev na dr, inaku sum 16ta nedela, bebusot se razviva dobro (10sm, 120gr), edinstveno dr bese malku zagrizen kako da imam namalena plodova voda. I stvarno taka izgledase, kolku sto e ono legnato, tolku mu e i prostorceto, nema bas prostor da manevrira.. dr mi rece mozam da probam so povekje tecnosti, no ne e siguren dali toa ke mi pomogne, veli toa go slusnal od koleska, ne od kniga, i mi dade uput za transfuziologija, da gi proveram tie parametri, bidejki imav mal problem so niv na pocetokot, no otkako sum na aspirin se dobri. Pa ke vidime pak za edna nedela. Osven povekje tecnosti sto mozam drugo da prevzemam??? kolku e toa povekje tecnost?? jas iskreno od sekogas sum piela 1-1.5l tecnost dnevno, tolku mi bara organizmot, sega ke pijam so sila.. samo neznam kolku.. deka i zestinive fatija, i se potam dosta.. moze e toa.. ama sepak sum malku isplasena, pa sekoj sovet bi mi bil dobredojden..[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image] fala vo mnogu...
|
|
|
|