Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Сега се слушнав со Анушка и ми вика кажи им на женските ич да не им биде незгодно. Ке си направиме супер забава, значи да се чекаме 17.50 пред бензинслата Лукоил бидејќи и јас не знам каде живее, па ке се снајдеме Одговара?
Сега се слушнав со Анушка и ми вика кажи им на женските ич да не им биде незгодно. Ке си направиме супер забава, значи да се чекаме 17.50 пред бензинслата Лукоил бидејќи и јас не знам каде живее, па ке се снајдеме Одговара?
Мене ми одговара само Мила на мама нека се јави дали ке сака заедно да одиме
И јас рипче, ама не ќе можам за жал. Со воз од Бт до Ск и назад имам околу 8 часа - цел ден Добро и текна на Богданчанка, да организира за јужниот дел од Мкд Ти од каде си? Ако си од овој регион - југозападен да си организираме средба и ние, што велиш? Останатите убаво да си поминете во Скопје
Ааааа ништо штом е таква работата, далеку сме Од Бт колку што знам сме само јас и tereza. Тереза ми е другарка, така да не мора да се запознаваме. Ако има уште некоја битолчанка нека се јави да се запознаеме, пиејќи кафе на нашето корзо Богданчанка - ист проблем ... Можеби ќе ни се придружат нови членови на РР, па ќе си најдеме друштвенце Conclution - повеќето РР-ки се скопјанки ... или се лажам?
СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ РИНГЕРАЈКИ ДА СЕ НАЦРТААТ КАЈ МЕНЕ ДОМА ВО ПОНЕДЕЛНИК, 28/12/2009, ВО 18:00 ЧАСОТ НЕ СЕ ПРИФАЌААТ НИКАКВИ ОПРАВДУВАЊА ЗБОРНО МЕСТО: НОВ ЛУКОИЛ ВО АЕРОДРОМ, ВО 17:50 ЧАСОТ ВОДИЧ НА ИЗВИДНИЧКА ПАТЕКА: МАМИ (таа знае кај живеам)
супер Мис се надевам и Штрумфета ќе не дружи а и Мриа е од Гевгелија може и она да не дружи ајде ќе чекаме да ни се пријават па да се напиеме по едно кафе
СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ РИНГЕРАЈКИ ДА СЕ НАЦРТААТ КАЈ МЕНЕ ДОМА ВО ПОНЕДЕЛНИК, 28/12/2009, ВО 18:00 ЧАСОТ НЕ СЕ ПРИФАЌААТ НИКАКВИ ОПРАВДУВАЊА ЗБОРНО МЕСТО: НОВ ЛУКОИЛ ВО АЕРОДРОМ, ВО 17:50 ЧАСОТ ВОДИЧ НА ИЗВИДНИЧКА ПАТЕКА: МАМИ (таа знае кај живеам)
аууу што убаво сте ме договориле Нема гајле, договорено..Ики82 јас и ти ке одиме заедно ке те зберам од пред куќа ич да не се секирате..јас доаѓам без Лука, сакам Мила малку да ја гњавам, и на раат да бидам, да не го бркам со поглед цело време еве од мене имате мафин солен, пошто сите благо ке прават значи ве чекам во 17.50 пред бензинската
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.