Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Se nadevam deka i vo idnina ke ima vakvi sredbi a mozebi i uste pogolemi kade sto bi dosle site mamichki i idni mamichki, pa duri bi mozele da go napravime i kako seminar vo koj ke si razmenuvame iskustva...Ajdee se pustiv jas vo pogon so moite ide
ооо па драга моја, ако, давај ти само идеи,...колку сме во можност ке реализираме, чекај, рингераја допрва расте и се развива, како едно мало бебе..одиме напред, полека но сигурно
ајде вечер ,беше така?убаво да си поминете и да не спомнете ние што неме да бидеме?! тоа како демек и ние сме присутни ок?ама за арно,немој таму да сте не оговарале????/////
I jas vi posakuvam vecer ubavo da si pominete eden ubav moabet da si napravite.I jas bi sakala da bidam prisutna kako i ostanatite no sto da pravime kaga sme si daleku.Kako i da e ubavo da si pominete.
Женски убаво да си поминете вечер, помислете и на нас - поодалечените за миг Како и да е, далечината си го прави своето ... Забавувајте се и за нас, kisses
Жени што се договоривте за носење мислам за јадење јас 5 до 12 се договорив за децата и немам ништо спремено а имам домашна вишновка па да се поднапиеме вака без деца може?Анушка ќе не исфрли низ прозор .....................се шалам
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.