Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
убаво да си поминете јас неможев да дојдам малата неможев да ја оставам а до 17,30 правевме кифли , и погачи а сега сега треба да ја бањаме инаку добивме и второ запче па сега само кенка и не сака николј освен мене ,позз и убаво да си поминете сликајте се чекаме слики
Само што си дојдов морав да го напуштам убавото друштво Супер си поминав,газдарицата на ниво како секогаш,вредна домаќинка а гостите примерни посетители.Сакам почести вакви дружби........преубаво ми беше.
кога попрво стигна мори ауу сликите закон..што убаво сме испаднати..а за домаќинката и журката немам зборови- прекрасно- баш ми дојде убаво дружење како за крај на годината..ајде после нова година ке си се собереме здравје сите
аааа морам да ги пофалам- колачот на Еника и пиците на Мамичка3..преубави и превкусни
Благодариме благодариме...ке побарам кај е ставена рецептата и ке ви ставам линк да си го напраите и вие И супер беше само што штета мн брзо се разбегаа сите...и баш супр што се запознавме...после нг пак собиранка