Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
е, еее, баш тоа мис се убив од мислење како се викаше твојот ликер. Е, тој само за мене!!!! А ти Еника, да си знаеш, in vino verias join us next time!!!!!
Eca da znaev deka bese so Mila i jas ke dojdev nemav na kogo da gi ostavam site rastrcani a jas so niv a pogolemata fino mi vikase blisku sme ajde samo da se vidis em od korist ke ni bese ako uste nekoj dojdese ke gi zanimavase golema dada 9 godini.Sledno druzenje so deca neka e na igli barem ke se zapoznaevme licno.Zdravje dogodina 2010.............
а инаку мис молчелива бев можеби поради тоа што обично ми треба некое време за да се опуштам пре непознати луѓе а со оглед на тоа дека бев присутна кратко...тоа е!!!инаку не сум толку молчелива, дури некогаш премногу дрдорам.но, ајде не бев јас најсрамежлива
E ova bogami i jas se zacudiv koga go procitav,bidejki iako ne ja poznavam profesorica licno,od nejzinite postovi dosega imam steknato vpecatok deka saka da e vo centar na vnimanie i da vodi glaven zbor...
vi gi vidov slikite od prednovogodisnata sredba,po se izgleda super ste pominale,mnogu veselo mi izgledate.abe mamicki,po kolku godini imate?jas 23 imam
na so lici toa lazenje ja sum zborela najvise,nema veze inace vazi enika idniot pat nie ke kutime,pa valjda poarno ke si projdat,t.e i drugite ke si kazat nesto obekavam ke kutam
Sega gi gledav slikite i moram da vi kazam deka super izgledate.Bravo za domakinkata i gostite.Eca ,Mila ti e vistinsko angelce.Pocesto vakvi druzbi.Nie od strana ve podrzuvame
ајде пак!!! ОВОЈ ПАТ, Н И Ш Т О Н Е Н О С Е Т Е!!! има се` и ликер и грицки, сокче ќе купиме: мм оди следнава следмица на пат, па ако сакате, бујрум. Ецке, организирај. Гајба имате кај мене.
Анушка па ке ти скиснеме само кај тебе да се собираме..нема смисла да ти правиме лом пак Јас сум пак за средба нормално...еве се нудам да правам палачинки мн добро ги правам прачајте кој сакате...и ке кутам нормално за да не испаднам пк најзборлеста
Ја читав статијата за средажбата кај Анушка Браво супер е ми се свига мн...посебно делот кај што сум за мажење со сликата со Мила...одма сум му ја покажала на Лука (вајда ке свати нешо) Хехех ајде пак...да си поминеме уште поубаво
Гоелм поздрав до РР мамичките и све најубаво браво идејата се претворила во стварност.Мило мие што супер сте си поминале.Мислете малку и на РР татковците.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.