Hopeful RR
|
Конечно наидов на разбирање за количката што ми треба, Андреј Компани се супер, и со оглед на изборот во Скопје, наскоро ќе нарачам од кај нив, плус прават испорака. Хаук нема шанси да ја најдам близначката, ама оваа на Чиполино ептен мис е свиѓа, башка и поевтина е. Инаку, имам едно прашање - од кај излезе дека мора да се има комплет за во количка?!! Кога барав корпа во Анжи (плик корпа било тоа, ете, научив нешто ново), која на дното е само картон, ми рекоа дека имаат комплети за во количка, кои одат во корпата, а после и во количка - има нешто како подлога, перниче и такво за покривање, ама цената машала - 1500 ден! Јас мислев дека бебето си лежи така во количка, или не? Ај за во корпата ќе ставам обично ќебенце, ионака е за до кола, ама за количката сум прашалници. На сајтот на Чиполино пак гледам имаат душече за во количка, и уште толку се збунив. Како правите вие, ставате нешто под бебето, и што? Исто, да ве прашам - што друго ми треба за со количката, како најитно и најосновно - чадорче, мрежа за комарци, ...?