Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ајде маче ти си ни прва на список..како си, до кај си? како на топлово? слуша бебушот? немој да не заборавиш, ајде овие последни денови прашувај за што и да те интересира и задолжително да ни јавиш кога заминуваш во болница, колку што се сеќавам рече дека ке доаѓаш во Скопје така поздравче и тука сме со поддршка за тебе
RE: Наташа5 пријави состојба :) 11.6.2009 14:09:57
Еца
Наташа рече дека после 10 ќе биде тука во Скопје, па може нема интернет, ама Нато ако не посетиш те молам прати по пп телефонски број да бидеме во тек со настаните и да го прославиме првото новороденче на Рингераја
RE: Наташа5 пријави состојба :) 11.6.2009 14:17:18
Julie1
сега сигурно црвенее Наташа5 што ја зборуваме ке и текне сигурно дека сме ние и ке ни пише... Наташа5 јави се на нет (еј како оди добар ритам Наташа пет јави се на нет) веке и дел од песничка напишавме :)
RE: Наташа5 пријави состојба :) 12.6.2009 13:51:11
Natasha5
Еве сум тука Еленче ми се наближува денот. до понеделник сум на работа па понеделник доагам за Скопје до порогајот.Леле таму немам интернет ама штом мозам одма ке ве информирам.Иначе супер сум сега за сега,бебушот е супер многу мрда сигурно сака да излезе))))))) денес сум на контрола а минатата недела му го шлушав срцето многу уабво чувство.
RE: Наташа5 пријави состојба :) 12.6.2009 13:54:41
mami
ајде да не те мислиме, остави бројче во пп кај која сакаш, само да имаме информација кога ке ни дојде првото рр бебе, па да паднат некои мекици, па ако бидеш добра и ке ти донесеме да пробаш и најди во скопје интернет...рамстор нешто ова она...немој така да не оставиш во неизвесност
RE: Наташа5 пријави состојба :) 15.6.2009 15:17:15
Natasha5
обавезно денес тргнуваме еве се спремам по малце па реков да видам што правите вие а и да ви пишам.Обавезно се гледаме ако не изненади ова малово во мене па да подрани
RE: Наташа5 пријави состојба :) 18.6.2009 22:47:58
mami
Да не ја мислите, НАташа5 нема интернет овде, а скапо било за да стави на телефон па комуницираме преку пораки...Добра е, ужива во Волково, се надевам деновиве ке ја договорам да се видиме.. Ве поздравува сите...
RE: Наташа5 пријави состојба :) 19.6.2009 22:53:16
Natasha5
еве ме најдов времеи интернет кај роднини па одма да ви писам.пздрав до сите.супер сум и бебусот е супер.денес бев на ЦТГ и ми рекоа усте е рано немалоболки и ЦТГ то д бебео е супер.поздрав до сите се цитаме