|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Наташа5 пријави состојба :)
11.6.2009 11:41:45   
mami
Ајде маче ти си ни прва на список..како си, до кај си? како на топлово? слуша бебушот? немој да не заборавиш, ајде овие последни денови прашувај за што и да те интересира и задолжително да ни јавиш кога заминуваш во болница, колку што се сеќавам рече дека ке доаѓаш во Скопје такаuser posted image поздравче и тука сме со поддршка за тебе
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Наташа5 пријави состојба :)
11.6.2009 14:08:24   
Julie1
Наташа5 кога ќе почнат породилните контракции информирај да почнеме да дишиме со тебе ако треба и ке вриштиме...

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 2
11.6.2009 14:09:57   
Еца
Наташа рече дека после 10 ќе биде тука во Скопје, па може нема интернет, ама Нато ако не посетиш те молам прати по пп телефонски број да бидеме во тек со настаните и да го прославиме првото новороденче на Рингерајаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 3
11.6.2009 14:15:11   
mami
иииииии немаме контакт од неа? аууу Нато наоѓај интернет и одма да ни пишеш

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 4
11.6.2009 14:17:18   
Julie1
сега сигурно црвенее Наташа5 што ја зборуваме ке и текне сигурно дека сме ние и ке ни пише... Наташа5 јави се на нет (еј како оди добар ритам Наташа пет јави се на нет) веке и дел од песничка напишавме :)

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 5
11.6.2009 14:19:30   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image браво Јуле, па ти ке и компонираш песничка за малото...леле ке ни се породи а нема да знаеме..ај ке чита после дека сме ја бодреле па ке се смее user posted image  

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 6
12.6.2009 13:43:17   
Еца
Нато, нато, те видов, те видов, доаѓај ваму да ни пишеш каде си, до каде си, како си, и остави број преку пп да знаеме кога ќе ни се породишuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 7
12.6.2009 13:46:04   
srnicka
Nato jas sum nova na forumov ama i jas edvaj cekam da ni soopstis se i da ni go doneses prvoto bebe na ringeraja

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 8
12.6.2009 13:51:11   
Natasha5
Еве сум тука Еленче ми се наближува денот. до понеделник сум на работа па понеделник доагам за Скопје до порогајот.Леле таму немам интернет ама штом мозам одма ке ве информирам.Иначе супер сум сега за сега,бебушот е супер многу мрда сигурно сака да излезе))))))) денес сум на контрола а минатата недела му го шлушав срцето многу уабво чувство.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 9
12.6.2009 13:54:41   
mami
ајде да не те мислиме, остави бројче во пп кај која сакаш, само да имаме информација кога ке ни дојде првото рр бебе, па да паднат некои мекици, па ако бидеш добра и ке ти донесеме да пробаш user posted image user posted image user posted image и најди во скопје интернет...рамстор нешто ова она...немој така да не оставиш во неизвесност

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 10
12.6.2009 13:55:19   
Natasha5
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ фала ви многу на сите за подршката ке ве дружам до недела на нет а после обавезно ке ви пишам морам да најдам начин.user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 11
12.6.2009 14:01:00   
Natasha5
Мами ти испратив бр.ако можеш испрати ми и ти твој да мозам одма да ве информирам.user posted image

Непосредна врска до пораките: 12
12.6.2009 14:01:32   
Еца
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 13
12.6.2009 14:05:39   
mami
ај пробај уште еднаш бидејќи не ми дава ништо мене во пп

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 14
12.6.2009 14:07:09   
mami
go vidov na meil..gotovo, prakam brojce

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 15
12.6.2009 14:21:14   
Natasha5
mami dali isprati broj posto nisto ne mi e stignato

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 16
12.6.2009 14:23:03   
mami
да бе,, ти го пратив..ај ке ти го пишам и во пп и ке ти пратам порака после пошто моментално моб ми е цркнат user posted image

Непосредна врска до пораките: 17
12.6.2009 14:27:33   
Natasha5
stigna stigna
pozdrav se slusame

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 18
15.6.2009 15:09:52   
mami
нате, како си? уште денес на работа и после одмор...
ајде кога ке си Скопје ѕвони, ке се договориме за некое сокче..

Непосредна врска до пораките: 19
15.6.2009 15:17:15   
Natasha5
обавезно денес тргнуваме еве се спремам по малце па реков да видам што правите вие а и да ви пишам.Обавезно се гледаме ако не изненади ова малово во мене па да подраниuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 20
18.6.2009 22:47:58   
mami
 Да не ја мислите, НАташа5 нема интернет овде, а скапо било за да стави на телефон па комуницираме преку пораки...Добра е, ужива во Волково, се надевам деновиве ке ја договорам да се видиме.. Ве поздравува сите...

Непосредна врска до пораките: 21
19.6.2009 22:53:16   
Natasha5
еве ме најдов времеи интернет кај роднини па одма да ви писам.пздрав до сите.супер сум и бебусот е супер.денес бев на ЦТГ и ми рекоа усте е рано немалоболки и ЦТГ то д бебео е супер.поздрав до сите се цитаме

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 22
19.6.2009 22:58:30   
mami
уф, јас мислев ке пише дека тргнала накај болницаuser posted image user posted image user posted image ајде Нато се читаме...

Непосредна врска до пораките: 23
20.6.2009 7:10:51   
Еца
user posted image user posted image user posted image Драго ни е што пиша Нато, и чекаме новосто во секој моментuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 24
23.6.2009 14:43:36   
mami
нашата прва на список за породување се жали на болки во грбот и цитирам- изгледа се ближи денот. Стискаме палци Нате, се ке помине брзо и без проблем

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2 3 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За кое машко име би се одлучиле?
Еца

Петар (28%)

Милан (8%)

Стефан (25%)

Бојан (14%)

Ниту едно (26%)

Број на сите гласови: 65

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!