Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Нате мила, да е жива и здрава...голема да расте, најубава и најпаметна на свет...сите, сите најубави желби за целото семејство..уживајте сега сте комплетни
имате голем поздрав од Наташа, сега чека да и го донесат бебушот..уште немаат име па може да почнеме со предлози...инаку породена е природно, со провокации, направена епизиотомија, малку поголема(така вика таа) одмара, па ке се јави утре.. и ви праќа на сите
лелел колку сум среќнаааа сега видов а ја мислев цело време нека е здраво и живо малото да расти во здраво и хармонично семејство да има прекрасно детство и се што ќе посака во животот да му се исполни ангелче малечко и ајде полека полека само трпеливо и на сите Господ да не чува и со лесно да си поминиме
Супер ќе си идат дома.Па наташа ќе може да го сподели искуството со нас.Здравје боже се да е супер.Мами прати и многу поздрави и нека одмара и ужива во друштвото со нејзината слатка кукличка.
Cestitki i od mene........ I jas sakam kerkicka.........samo pred se da e pravo i zdravo bebeto i se da pomine ok,pa nema da se nalutam posle sinceto da dobijam kerkicka
Драги мои нашата прва рингераја принцеза ке се вика ЈАНА...мама и Јана се добри..убаво спиеле првата вечер дома и не чека на гости да ја видиме...имате поздравчиња од двете, ви заблагодарува на честитките позитивните мисли
eve ne i nas konecno.Vi blagodaram na site za podrskata i uavite misli.Jana momentalno spie pa jas edvaj najdov vreme da vi pisam.Procitav se sto ste pisuvale pa vie zabava imavte a?Jana i jas sme dobri ,doma sme vo Rostuse,uste se naviknuvame na nekoi raboti ama znam treba da se ima trpenie. pozdrav do site
Голем поздрав Наташа5, и ти посакувам успешно мајчинство ... Се надевам дека инстинктите ќе те водат и се ќе биде како што треба.. Ајде па кога ќе имаш повеќе време да ни напишеш нешто за првите искуства... Бакнеж до Јана.