busavka -> RE: Инсеминација (14.10.2011 14:50:07)
|
Devojki, bi ve zamolila za eden sovet. Pisav vo minatite postovi deka pravev hsg i se bese ok, dr sega ni preporaca sledniot mesec da odime na inseminacija.Jas i mm sme odlucni da napravime se sto treba za bebence, ama negovite roditeli potocno svekrvami sega otkako i kazavme sto e rabotata pocna so muabeti kako moze ako e se vo red da ne si ostanala seuste bremena, treba prvo da piete apcinja ili inekcii da zemate za da bide rabotata ne odma da odite so inseminacija, zosto taka zosto vaka... i sega me zamisli i mene. Dali da probame so apcinja prvo pred inseminacija ili ne? Dr ni rece deka stom veke ke pocneme so apcinja da bide posigurno da odime vednas na inseminacija da ne gubime vreme so terapii so apcinja koi mozebi nema da dadat rezultat, demek vremeto ve gazi ni rece, ako trebalo dosega da ostanes bremena prirodno bi ostanala (2 god sme vo brak) Jas imam 23 a mm 29, sto znam ne sme tolku stari... Sto ke me sovetuvate, da odime direkno na inseminacija ili da se obideme so apcinja? Pozdrav, prijaten den
|
|
|
|