butterfly 00 -> RE: Инсеминација (26.3.2013 11:29:26)
|
Lindicka na mojot soprug mu prepisaa pred poveke od 6 meseci spimen, gi piese samo 2 meseci i imase malo podobruvanje, posle toa otdovme kaj d-r Lazarevski i ni rece deka ne treba nisto da pie, jas go prasav moze da pie Herbalife i doktorot mi rece nema problem neka si pie. Nie sekoj mesec pravevme inseminacija, prvata imase procisteni 14 milioni, vtorata 15 milioi,a tretata rezultatot mu bese 40 milioni sto mnogu se izraduvav za samo tri meseci imase golemo podobruvanje, od sabajle pie cedeni sokovi i stava mala lazicka spirulina, zelen caj, edna lazica organski med i na kraj Herbalife posle toa si jade normalno, imam napraveno vo edno tanjirce koe sedi na masa celo vreme nepeceni bademi, lesnici, indiski orevi, seme od soncoged i tikva i brazilski orevi pomini zamini si gricka od niv samo toa, nisto ne pie od lekovi. Spirulinata i medot gi kupiv od Biokult. Sto najmnogu mu pomogna od seto ova neznam, samo znam deka dobivme dobri lezultati, fala mu na gospod. Imam napisano i vo sterilitet kaj mazot, pisi mi drugo sto te interesira ako mozam da pomognam. Pisi mi so sto se borite vie, koja e vasata dijagnoza.
|
|
|
|