mamicka77 -> RE: Инсеминација (7.12.2011 10:36:03)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: liljak melani eve jas pocnav so terapija petok na pregled, pa ke vidime so ke resi doktorot...jas sakam inseminacija si mislam deka ke imam pogolemi sansi otkolku prirodno , neznam i veke sto da mislam...inace mila brisevi za kandida toa ke pravis?jas pap i brisevi pravev na drzavno , sto baras vo manu da ti zemat pari , vo medicina na trudot za tri dena se gotovi , i pap za edna nedela mislam mi bese...ajde ti drazam sreka se da bidi, pojdi barem ovoj mesec neka ti kazat za plodni denovi barem prirodno mila probaj ne go propustuvaj mesecot , nema nisto loso ako ti kazat koga se plodnite , jas taka po spontaniot nekolku meseci samo plodnite odev da mi gi kazat bez apcinja no za zal bez uspeh... sanja inace za parite to e ic ne mi e maka , neka ne gi vraka fondot samo neka fati , ne mi se bitni parite samo se plasam da ne se istrosam i da nemam da prodolzam za ponatamu ako ne se fati za brzo.....gabe doktor tase ne rekol "koj ima pari ke ima i dete, " se e vo parite...pozzz rr eeeeeeeeeeeee mamicki ne za dzabe se reklo mama i tato da zberat pari i ke kupat bratce,za parite ic da ne se sekirate dzabe ni se pari ako gi nemame nasite najmili i jas si gi dadov site pari sto gi imavme po privatnite bolnici ali ako neka ni e ziva i zdrava parite se pecalat do denar se potrosivme duri nemav ni da se porodam na privatno kaj mojata doktorka i morav na drzavno no fala bogu izleze se kako sto treba
|
|
|
|