milasteve -> RE: Инсеминација (2.2.2012 18:14:08)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: dopet eve me i mene podobro sum denes razgovarav so dr.tase rekov deka ne odam na sledna inseminacija,cetvrtok zakazav ke odam da razgovarame za in vitro,zs mi rece mozam so ovaa stimulaicja,pa ke vidime zdravje,,,, Draka moja Milasteve...mnogu mi e milo sto se cuvstvuvas podobro. Koga gi citav tvoite poraki mnoogu se nadevav na pozitiven odgovor, no koga ja procitav predposlednata, tolku se razocarav i tolku mi bese krivo za tebe , sto cel den povrakjav od maka. Sakav da ti pisam nesto pozitivno no nemav sili:(((. Sega mnogu mi e milo sto si podobra i sto si spremna za novi predizvici. Velat deka zaludno e da ti kazuvame deka se ke bide vo red se dodeka sama ne si stanes svesna za toa....kako sega! Pozdrav do tebe i bidi hrabra zzatoa sto samo taka ke uspees. Na forumov, ti si primer za pozitivna misla... Mnoogu sakam da ti podaram edna prijatelska pregratka....Pozdrav i daj boze vo najskoro vreme da ne izraduvas:)) ti blagodaram mila moja dopet,od se srce,denes bev kaj dr.tase,imam 3 cisti na desniot jajnik,ne puknale folikulite pa se napravile cisti,niss strasno ke puknat so menstruacijata veke treba da dobijam.inaku konecno ...resivme odime in vitro na privatno,mi dade tableti MICROGYNON.ke gi pijam od prviot den od menstruacijata i na 14 den odam kaj dr.pa ke pocneme so terapija za in vitro,inaku me prasa dali sakam dve bebcinja,rekov da hihih vika a tri vika ah nee dosta mi se dvecki,hehhee dobra sum sega pozitivni misli se nadevam ke pomine se vo red.golemo kissss za tebe[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|