Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 23.6.2009 11:20:23
Katuska
Мене ми е многу досадно, и секогаш кога се чувствувам така го отворам форумот да видам сто правите, ве обожавам, немате појма колку многу се релаксирам со вас.Иако не сум многу активна, и вие не знаете ама ве следам скоро секој ден.Бас сте супер ситееееееее.ПОздрав од мене
RE: Како се чувствувате денес ? 23.6.2009 12:01:10
niki
Fino se cuvstvuvam, pred malku me iznervira sto od nikade mi se zatvori stranava na sred citanje tema, ama sekogas koga sum si na forumov se cuvstvuvam opusteno. lek za site maki mi e.
RE: Како се чувствувате денес ? 23.6.2009 12:04:54
mami
Ники те разбирам..и јас вчера ја отворав милион пати, не пишував ама барем читав што се пишува и полесно ми беше... ние сме си едно големо сложно семејство што шири позитивни вибрациии
RE: Како се чувствувате денес ? 26.6.2009 10:31:25
mami
после напорен ден, каков што беше вчера со часови и трчање и се, малку плачење од Лука и на крај кога заспа ние си се посветивме еден на друг..толку ми недостигаше сабајлево станав со огромна насмевка на лицево и сум си полна со позитивна енергија
RE: Како се чувствувате денес ? 30.6.2009 14:25:05
Палешка РР
Овие два дена сум баш нерасположена. Можеби премногу се опуштив додека бев на одмор, па сега се на работа ми е тешко и тоа ми влијае и на расположението.
RE: Како се чувствувате денес ? 30.6.2009 15:37:09
natasha
ME DRMA NEKOJA DEPRESIJA DALI OD VREMEVO SO E VAKVO ZA NIKADE ILI PAK MI SE IZMESALE CAMLIITE POVTORNO,OVA MI SE SLUCUVA SEKOGAS KOGA MI ODMINUVA MESECOT A JA SUM SI PAK NA STARATA TOCKA STANDART SO DECATA PO CELIIIIIIIIIIIIIIIIII DENOVI DOMA A RABOTA BARAM AMA NEMAAAAAAAAAAAAAA
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.