Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 13.6.2010 18:15:16
elle
не сум јас центар на светот и некои работи имаат предност но пред два месеца кога почина баба ми на мајка ми мајка мм не сакаше да ме однесе,а сега починала некоја стрина на свекор ми која не ја ни познавам и веднаш отиде
RE: Како се чувствувате денес ? 13.6.2010 19:23:45
Saturn
Значи само кукам периодов. Стварно тежок период, трае веќе скоро 2 месеци. Не знам за што попрво да се секирам, тоа што ќерка ми (скоро 3 год) кашла и и тече нос веќе 2 месеци, симн ми (6 мес) не е 2 месеца, но два пати до сега во тој период се разболе и сега е на антибиотик и му тече нос и кашла и има повратено неколку пати шлајмчиња. Ќерка ми многу стресно и со плачење го поминува почетокот на одење во градинка. Како цело време облаци да имам над глава. Во четвртокот славев 15 год од матура ама од умор не издржав ни 2 саата и си дојдов дома, немав сила ни да раскажам како сум си прошла. Значи аман веќе нека прекине!
keti normalno e toa i jas osekjav kako taba bolka ili pritiskanje ako malce se zamoram ili nesto iznerviram zatoa cuvaj se i odmaraj,jas samo lezam i sedam a vo vecernite casovi setam s0o mm po malce3
не сум јас центар на светот и некои работи имаат предност но пред два месеца кога почина баба ми на мајка ми мајка мм не сакаше да ме однесе,а сега починала некоја стрина на свекор ми која не ја ни познавам и веднаш отиде
RE: Како се чувствувате денес ? 15.6.2010 12:45:10
Bogdancanka
денес сум станувам сабајле нема вода очи да измијам,ајде имав во некои туби завршив работа излегов до банка се враќам да се истуширам пак нема вода и сега без вода што да правам ме фака нервоза
RE: Како се чувствувате денес ? 15.6.2010 12:51:10
nadica
леле и кај нас истото богданчанке ние имаме цистерна од 500л и сум заборавила како е без вода ама се расипал моторот сабајле и сега немаме вода бидејќи мајсторите се толку спремни па немаат дел да го поправат а јас не наполнив додека имаше па сега бев кај комшиите да позајмам некое шише за да имаме вода
RE: Како се чувствувате денес ? 16.6.2010 11:07:26
Nade
Немој така, само позитивно види каков убав ден а плус твоите сонциња уште посилно те греат, причина плус да го истераш негативното расположение, само насмевка и се ке биде во ред
RE: Како се чувствувате денес ? 16.6.2010 16:49:07
brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Како да ме фатила постпородилна депресија, ама касно некако кај мене
И јас денска се чувствувам така. Цел ден плачам како будала и сега ме боли глава. А филип срце мое и тоа ме гледаше како плачам па и тој со мене плачеше. Инаку на мм му ја продолжиле мисијата за уште 3 месеци и наместо да си дојде дома нареден месец ќе дојде во ноември Абе целиов ден ми е ужасен катастрофааааааааа
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Како се чувствувате денес ? 16.6.2010 17:14:32
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Како да ме фатила постпородилна депресија, ама касно некако кај мене
И јас денска се чувствувам така. Цел ден плачам како будала и сега ме боли глава. А филип срце мое и тоа ме гледаше како плачам па и тој со мене плачеше. Инаку на мм му ја продолжиле мисијата за уште 3 месеци и наместо да си дојде дома нареден месец ќе дојде во ноември Абе целиов ден ми е ужасен катастрофааааааааа
Ќе и се приклучам на групава