Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
eve veke eden period se cuvstvuvam uzasno,a denes veke mislam deka ke eksplodiram od nervoza neznam sto mi e osekam kako da vrijam odvnatre i eden pogresen zbor moze da me raslpace,sekoj moment solzite mi se na ocite,dali ova e nesto sto mi se sobralo na kup ili sto djavol mi e ni sama nemozeam da si objasnam,sakam samo sto pobrzo da izcezne ovaa nervoza i nemir vo mene
Добра ноќ Натушка, јас пак денес сум нервозна триста, цел ден наопаку од сабајле како ми тргна, една работа по план не завршив и капаче беше кога во банка се изначекав едно чудо време и таман дојдов на ред им се расипа системот нешто и 20 тина минути чекав да го опраат, за да на крај таа на шалтер ми вика личната карта ти е истечена веќе 2 недели, донеси пасош.... незнам како не погледнав до сега ниеднаш кога ми истекува
OK bez pogolemi oscilacii duri i na kaj dobro mi se jade ajvar ili tursija mnogu, ke trgnam vo potraga, celo maalo mirisa na ajvar, mora nekoj da ima rezerva tegla i sakam za bebufffff nesto da si kupam
испаничено, вознемирено.... на работа е хаотично никој ништо не знае а наголемо се спрема чистка. Утре полагам испит од 2000 страни и во главата ми е каша попара се Аххххх... нека ми заврши побргу овој гаден период
RE: Како се чувствувате денес? 26.10.2011 15:59:40
Mihaela 2010
Nikako dobiv posle kasnenje od 10 dena,i sum katastrofa.Pomislata deka me ceka kolokviumska nedela drugata nedela pravi da se cuvstvuvam mizerno...Ama pomislata deka mi e posledna godina me usrekjuva..
RE: Како се чувствувате денес? 12.12.2011 19:28:52
Melanija RR
Прилично добросо оглед на времето надвор
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Како се чувствувате денес? 13.12.2011 14:23:49
Bububebe
Е денес сум за никаде .Уморна сум ептен,денес моето дете ко да не е моето дете.Си имаме ред за спиење,ама денес не знам што стана,цел ден не е легната да спие
Доаѓањето на бебето комплетно ќе го промени вашиот начин на размислува...
Анкета
dali da imam 2 dete amela
jas veke mam 1 dete i sega ke napolni 1 godinka a mojot soprug saka uste edno dete so vasa pomos ke dojdam do tocen odgovor dali e vreme ili ne vi blagodatam
da (57%)
ne (22%)
ne znam (8%)
odluci si sama (13%)
Број на сите гласови: 86
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!